Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayramda paralar nereye gidiyor/gitti?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bayramda aldigim paralarim bi yere gitmiyor, gidemiyor
cünkü para almadim bayram da! almayacagimda.
babamin bayram oldugundan haberi bile yoktu ki onu bayramin kutlu mutlu olsun diye menfaatciligimden öptügüm de, bana höö dermis gibi bir bakis atip bayrammi bugün kahretsin o zaman hemen bizimkileri aramak lazim dedi allahsiz herif peh.diyene bak bu arada.
e baba sey para diyemedim tabi.[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..
Mesaj tarihi:
diesele para verilir mi yaaaaaaa pfffffff[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Mesaj tarihi:
bende alışveriş yaparım heralde(kıyafet olarak)karar vermedim birazdaha artsında sonra bakarım=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
[url]www.robbiewilliams-tr.com[url]
Mesaj tarihi:
Daha bayram bitmeden paralar suyunu çekti buda güzel.. halbuki kitliktan cikan afrikali cocuk gibi ne kadar da sevinmistim
simdi yine afrikali subyanlari oynuyoruz...
ise bak..
peeeh[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
gitara gidiyor benim pararm sizi bilmem ama[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
160+100+100+100+100 den toplam 560 milyon ele geçirdik. Biriktireceğiz artık.

ps: 450 kaldı webcam alınca :).[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
piercing yaptırdım walla 66 milyonumu yedii=) bi de giysi aldım bi doluu..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Mesaj tarihi:
DVD,kitap,alkol,gece yemee cikmak icin belli bi kesim ayirirsin,hobby olaylari artik tufek mi alcan ok mu bilinmez..
bilgisayar icin parca,giysi vs vs secenek cook[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
  • Yeni Oluştur...