Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ewet hemen başlıyorum anlatmaya İlk once Fm2006 cd mizi yerleştiriyoruz Cdrom umuza. sonra adımları uygulamaya başlayalım.Adım-1 ewet resimdeki gibi Fm2006 isimli rar(aslında exe uzantılıdır) dosyasına sag tıklayıp extract files... diyoruzAdım-2 açılan pencerede dosyaların aktarılacagı uygun bir yer seciyoruz. mutlaka bir klasor belirdinki dosyalar ortalık yere sacılmasın (c: deilde C:fm2006 olsun) bole bir klasor yok yaratayımmı diye bir soru cıkarsa ewet diyip geciyoruz sonra yukleme cubugunun doluşunu izledik sorunsuz bir şekilde yuklendiyse tekrar Cdmizin icine gidiyoruz.Adım-3 Deamon tools isimli klasoru acıp deamon tool isimli dosyaya çift tıklıyoruz sonra install e basıp yukluyoruzAdım-4 deamon tools yuklendikten sonra saat in yanındaki simgesine sag tıklıyoruz sırasıyla yazılı menuleri seçiyoruz virtual CD/DVD-ROM / set number of devices.. / 1 drive ı seçtik.Adım-5 artık sanal cd romumuz hazır tekrar deamon tools a sag tıklıyoruz tekrar virtual CD/DVD-ROM / device 0 [F:] no media / mount image i seçtik karşımıza bir pencere cıkacakAdım-6 fm2006 dosyasını actıgımız klasore gidip ind-fm2006.mds yi seçiyoruz aç a basıp bekliyoruz. -şimdi oyun normal cd den autorun olmuş gibi açılacaktır buradan install ı seçip oyunu yukluyoruz. oyunu yukledik heyecanla masaustundeki kısayoluna tıkladık. ama acılmadı. ozaman adım-7 e bakAdım-7 oyunu yukledigimiz klasore gidiyoruz fm.exe e sag tıklayıp ozelliklerine giriyoruz.Adım-8 Uyumluluk kısmını seçtikten sonra uyumluluk modunu ayarlıyoruz ben Xp kullandıgım için NT seçiyorum (kenarındaki service pack 5 e takılmasın kafanız) tamam diyoruz ve oyunumuz calışmaya hazır kısayoluna tıklayıp oyunu oynaya biliriz. ewet arkadaşlar bir sorun olmadan çalışması lazım.şimdi yarattıgımız sanal Cdrom u iptal ederseniz yine açılmayacaktır oyun. ben deamon tool kullanmıcam diyorsanız bir no cd crack de halledebilirsiniz. umarım yardımcı olabimişimdir.Saygılarımla...[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock:[Bu mesaj GM_Eldarduil tarafından 30 Ekim 2005 05:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hah cok ii oldu bu ya bulucam 1 2 gune kadar saolasin[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Walla oyun guzel fakat turkcesi için bi kaç ay beklemek gerekecek galiba.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 deamon tools kullanma tutorial'i olarak yazsaymışsın keşke. başka oyunlarda da kullanılıyo çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ewet keşke ole yazsaymışım düşünemedim walla[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 benimkinde alcohol var nası yuklicem onu da annatın[signature][hline]the truth is out there... garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 fahrenheitde deamon tool istio ama onun crack i icin calisan tetriscpl.exe de virus varmis yani kopya cdlerde varmis :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yha bende oyunu kurarken copy new files kısmında en sonda internal error 2376 diye bi uyarı veiro sadece ok var ok e basıorum çıkıo install dan delircem yha :( bi yardım ltfen[signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Birde benden sanal dvd sürücüsünü yarattıktan sonra otomatik install etmio.Ben kendim cd nin içine girip ordan setup dosyasına tıklıyıp başlatıorum yuklemeyi[signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Desperado, oyunun cd imajında bir problem wardır.belki adamlar cdye cekerken bozulmuştur[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar