dismister Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 abi feneri kutluyorum cunku her yetenekten adam awr maşallah[signature][hline]And now my only hope is to take back what you've stolen My life will go on without you...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Amokachide Valencia maçında böyle bi gol kaçırmıştı kale bomboştu topa yerde vurdu üstten dışarı çıkmıştı.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ilhan mansız yine böyle bi gol kaçırmıtı.. 1 metreden vole çakmayı düşünüp auta yolalmıştı topu...[signature][hline]My Space
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ´´Böyle´´ bir gol demeyin bence çünkü buna benzer birşey yok bence..Eşi benzeri yok =))[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe..
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ee herkesin bir uzmanlık alanı var bu adamda hakan gibi iste;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hakan makan demeyin beyler bu apayrı bir olay[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Öne çıkan mesajlar