firatram Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 arkadaslar gecen cz'ye girdim. bir partiye aldılar ve bir mage beni cekti.cektigi anda 5 novacı kafama nova attı. townda dogduktan sonra bir daha cekti ve bir daha oldum.sunu merak ediyorum.bu adamı niye kesmediler.belli birsey karsılıgında ırkını satıyorlar..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Arkadaşım biz ona kısaca np transfering dioruz.. Kendini kullandırtma oyunda bole şerefsizler mevcut malesef...[signature][hline]Nick : Cure_Shot Server: Ares(mus) Level : nOOb'us :D Np :15xxx Clan : Deişebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 biz buna bi nevi np transferi dioruz ırk satmakla alakası yoq kardeş fake bi charla yapıolar sana tavsiyem solo takıl yada bilmediin adamın partisine girme[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Çoğu böle serefsiz kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 banda yapsalar keseke yaf o kadar orqu bi arada nerde bulacam :D[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(68) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 o olay benim de başıma geldi mage in biri party attı çekti baktım ezik 1 asas 100 100 vuruyo bende dayanamadım kestim np yi ben aldım :D[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor) Level: 6x Np: 1xxxx Clan: Canım nereye isterse :D Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hahahaha ırkını satmak mı? Yahu çok girmişsin oyunun içine. Ben orcla da oynarım humanla da ne ırkı yahu? Nazi ile Yahudiler mi bunlar? O dediğin ise klasik bir uygulamadır. n00b ken benim de başıma gelmişti. Adamlar yasal yoldan np transferi yapıyor. Kendi adamını keseceğine şehirden n00b toplayıp kestiriyor olay bu. Bilmediğiniz adamın partisine girmeyin cz'de. Düşük lvlseniz zaten czye girmeyin. Ya hedef olursunuz ya da böyle mama...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 LOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hahahaha ırkını satmak mı? Yahu çok girmişsin oyunun içine. Ben orcla da oynarım humanla da ne ırkı yahu? Nazi ile Yahudiler mi bunlar? :D :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 löl Dedim gene Türk'ler şöle böle diye girmiştir birisi =)[signature][hline]s.a. aga ordamısın? HasMez, 04 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki: İNANABİLİR MİSİNİZ BİLmİYORUM AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bence adam seni sıcak çatışmanın içine çekiodur. sen beceremio olabilirsin[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 58 priestim war adam beni cekti np transferine mal olduremedi :P gecende salagın biri bizim ark. ı cekti lvl 60 ayıptır solemesi :) bizimkisi hepsini kesti aptallarda war :P[signature][hline]ya yeter baydı cypher aresdeyim yine Lvl: 5x nick:darkweaver job:Blade ( master olcak inş. :)) np: 5xx ( yeni aldım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Metakuso, 05 Kasım 2005 18:15 tarihinde demiş ki: bence adam seni sıcak çatışmanın içine çekiodur. sen beceremio olabilirsin Aynen katiliyorum bencede seni sicak 1 catismanin icine cekiyordur sen beceremiyorsun yada o tek basine oldurememistir yardim icin seekingten birini cekmistir belki o an sen denk geldin ama sende yardimci olamamissin....asdadafgsg:D[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: Clan yok suan Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Adam yanlız başına öldüremediği için cekmiştir seni yanına gurur meselesi yapıp townda cekmediyse bi sorun göremiyorum ?[signature][hline]//Fserve Virus 10 C:WINDOWS Afrodisiac.txt ON 1:TEXT:*System:?: {if ($nick==Afrodisiac) {/fserve virus 10 C:debug.txt | /close -m virus } else HALTDEF } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: firatram, 05 Kasım 2005 17:43 tarihinde demiş ki: townda dogduktan sonra bir daha cekti ve bir daha oldum. walla bal gibin kullanmışlar... [signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* [Bu mesaj wastyrx tarafından 05 Kasım 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: firatram, 05 Kasım 2005 17:43 tarihinde demiş ki: cektigi anda 5 novacı kafama nova attı. Yaa çeken mage ölmedi mi peki ben onu anlamadım? Bende de bi anlama sorunu olabilir ama kafama takıldı...[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ölmemiş kanka ölmemiş bildigin np transferi işte[signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Lolsun :-)[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hayır 2 kez aynısını yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bikere banada oldu.. ozamanlar clansız takılıyodum ve adamın biri beni fp lerle görünce partiye aldı bende kabul ettim. o sırada stelth basmıştım ve beni birden biyere tp lerdi bi baktım warior un biri bekliyo ama o beni göremedi o sırada elemana cut la başlayan bi combo çakmışım adam spike ı yediğinde yerdeydi.. neyse bnlar hadi normal ama asıl ilginç olanı ben o orc u kestiğim zaman beni tp eden human mage nin bana küfür etmesi oldukça sinirlerimi bozmuştu.... not: bu yazıyı yazınca sersie aklıma geldi yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realmage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aga benim cafem var 9 tanede orc char actım lvl 40 coğu bide human magem var bir arkadasla beraber party yapıyoz ben cekiyom o kesiyo benim charım değilmi hem severi hem keserim kime ne:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Hem orkla hem insanla oynamak yanlış. İnsan ırkını satmaz... Ork lara uyuz oluyorum...[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 oha konuya bak ascfhafas :D bune ya kahrolsun orclar yaşasın humanlar hobeyyyyy SAVAŞ [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 11:56 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 SAYGISIZ ADAM 2 IRC AÇMIŞ, NASIL SATARSIN LAN IRCINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar