Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

megaloman patiler sevmeyebilir dopiimi

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

cok pis topic acasim geldi..
o yüzden baya kastim ve su soru aklima geldi ;

Kendinizde sevmediginiz , degistirmeyi istediginiz seyler neler ?
karakteriniz olsun dis görünüsünüz , huyunuz olsun..
kisacasi hersey.[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

kendimi her yönüyle seviyorum ve hiç bişeyimi değiştirme ihtiyacı duymuyorum..

sadece sevilmeye değmeyecek insanları sevme huyumdan nefret ediyorum.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük!
Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!!
Sosyal ağlarda paylaş

çok zor kin tutuyorum birine kin duymam için illa kazık yemem lazım.
ama birine kıl oldummu geri dönüşü imkansız her zaman sevmediğimi tiksindiğimi belli ederim
bu huyumdan hoşlanmıyorum biraz daha yumuşatmam lazım .[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

kilo almam lazm.. son zamanlarda kaybetttiiim "iradeyi kontrol edebilme istekliliği" olayımın tekrar geri gelmesini, kincilik yönümün bu kadar az olmamasını yani fazla ama sonradan yapılanları önemsiz şeyler olarak kenara itebiliyorum bunu azaltmam lazım bu kadar.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

cok telaslı olmaktan nefret edıyorum değiştırmek için elımden gelenı yapıorum brzda panık olduğumu soyluyolar gercı baya azaldı buyudukce bıde cok cabuk sınırlenırım hersey cabucak sınırımı bozabılıyor buna da sınırlenıorum ;)
inş değiştirebılır yada azaltabılırım daha aklıma gelmeyen seyler de olabılır eklerım zamanla artık =)))[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

duygularıma çok fazla hakimim, belki birazcık daha serbest bırakabilseydim, pek çok kişi hakkettiği şeye sahip olabilirdi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bu özellige ne denir bilmiyorum ama bende "zamana bırakabilme kabiliyeti" yok, sıfır. hemen hersey olsun istiyorum mesela. biriyle kavga ediyim, donup arkamı gidemem, sorun cozulene kadar basındayım.yada diyelim bi sorun cıktı, ama cozumlenmesi için zaman gecmesi gerekiyor, imkanı yok uyuyamam. keşke bu huyum değişseydi :/
biraz da özguven fena olmazdı tabi:)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

ben kendimi seviyorum

I am in love with myself...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Aşık olamadığım halde kızları ayartıp ayrılmak sonra aşık oldugumu anlayıp uzulmek.Bi de para buldukca ayyas gibi içmek...[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

daha sakin olup,kotu olayların etkisinden daha çabuk urtulmayı oğrenmem lazım.bunun sayesinde ilaç kullanmamada gerek kalmayacak.bide özgüven lazım az bi.sporda yapmaya basladım yurda gidince ona devam etsem iyi olcak[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...