Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DönGel Karhanesi...

tunch

Öne çıkan mesajlar

Metin Akpınar başrolde.

filmin konusu kısaca ..

İşlettikleri kerhane bankaya borcu yüzünden hacz ediliyor ve bankanın eline geçiyor. kısa bir süre sonrada devlet bankaya el koyunca , kerhane dolaylı yoldan devletin eline geçmiş oluyor. Eh bankanın borçlarını ödemesi için , kerhaneni Kar etmesi lazım.. devlet denetimi altında işletilen Karhanenin , komik öyküsü..

açıkçası fragmanında oldukça eğlendim... 28 ekim haftasında muhakkak izliyeceğim...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

haha super ya kacmaz.
metin akpınar da tam bu filmde oynıcak adam =)
bide aydemir akbas olsaymıs cuk diye otururmus.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

Deliler war abi ölüyorum metin akpınar & zeki alasya Flash ta veriyo[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Filmi beğendim ben güzel olmuş baya .Konu her ne kadar geniş gibi gözüksede izlerlerken ee şimdi ne yapcaklar ki tıkanırlar diye düşündüğüm yerler oldu ama hep birşey buldular yeni komedi şeyler çıkardılar.Baya güzel yapmışlar yani izlenesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Filmi az önce izledim ve çok beğemdim. Herhangi bir sanatsal kaygısı yok. TMSF'nin uygulamaları filmde çok güzel anlatılmış. Konunun işlenişi başarılı.

Gidin verdiğiniz paraya değer.

[spo1=Sonuyla ilgili yorumumdur.]Sonu klasik Türk filmi sonu olmuş yani mutlu son çok hoşuma gitti ah bir de ortadoğüuyu kerhane ile kurtarma geyiği olmasaymış daha iyi olurmuş :)[/spo]
[spo2=Yine filmin sonundan ufak bir replik :)]
Bir de şu Keskin karakterinin "takımımı ben seçeceğim" repliği var ya filmin sonunda yardı beni ehehe[/spo][signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

Fılme uygun bı fıkra anlatıyım sıze.. :)

3 tane 15lik velet kerhanenın ne oldugunu merak etmekte ve oradakı hayat kadınları görmek ıcın can atmaktadır.Ancak yasları kucuk oldugu ıcın gırememektedırler.3 veletten birisinin dayısı kerhanenın karsındakı taksi duragında calısmaktadır.Hemen dayıya gidilir dayı boyle boyle bızı ıcerı sok ne ıstersen verırız..Ancak dayı ; olmaz ulan ne ısınız var orada bu yaşta.. der.Hemen dayıya bıraz para verılır alkol vs derken dayı kandırılır.Ertesı gun dayı alır cocukları gider kerhanenın onune.Birde bakar lanet huysuz bekçi orada.Bekcıye durumu anlatır ancak bekcı;olurmu lan oyler sey ne ıslerı var bu veletlerın burada..der.Aynı sekılde yedırılır ıcırılır bekcıyıde kandırır ancak bekcının bir şartı vardır..Bekçi;Bayramın birinci günü cocukları al gel ozaman içeri sokabilirim...der.

Neyse bayramın birinci günü gelir çatar.Uc genc atlar taksıye genelevın önünde durur.Bırde bakar uzuuunca kuyruk 100 150 kişi bayramın bırıncı günü sırada.Yuh ulan nası gırcez derken bekçi bunları görür hemen girin içeri der ve cocukları ıcerı alır.Fakat sıradakı ınsanlar homurdanmaya baslar biri oradan ulan yawsak bekcı hem yasları tutmuyor hemde sıraya sokmadan aldın nası olacak bu iş.. der.Bekçi sinirlenir ve dönerek;Ulan .bne susta sıranı bekle bunlar o.ç analarının elini öpmeye geldiler...
Sosyal ağlarda paylaş

tek bır replık kopardı benı

pezevenklerden bırı aglıyor dıgerı ıse
uzulme uzulme bu devlet ne zaman pezevenklere sahıp cıkmadıkı dıyor

orda benım ıp koptu eheh cok ınce ve basarılı bır esprı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi geldim. ve hayatımda izlediğim en güzel türk komedi filmlerinden biri propagandadan sonra en komiği.

Küfür-Argo sınırı çok güzel çizilmiş.

Hikaye çok geniş ve büyük bu yüzden film size kısa gibi geliyor.Çünkü olaylar çok fazla ve süresi gereği üzerinde duramıyorum
Filmin ne zaman bittiğini anlamadım en az 3 saat olmalıymış çok eğlendim.

Replikler aklıma gelmiyor şu an ama geldikçe yazarım =)

Ençok güldüğüm ise Beyfendinin yeğeni hadisesi koparttı beni.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

filmin başında kötü bi izlenim verdi bana film, ama gerçekten çok başarılı olduğunu düşünüorum. Özellikle Ankaralı karakteri gerçekten müthiş seçilmiş ;) izlenmeli .[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SbNN, 30 Ekim 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar bu filmde Şebnem Dönmez oynuyomuş ama ben gittim vallahi film boyunca göremedim nası oldu bu iş çözemedim allah allahhh ..

şebnem dönmez değil
şebnem sönmez oynuyor.
filmdeki o.. larda biri.
filmi beğenmedim ben çokta sıkıldım.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...