Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aldatma olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ii geceler sabrınacım
hakketen bı kapatın yaw bıze ne??[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU

[Bu mesaj Famy tarafından 06 Kasım 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Lonely, 06 Kasım 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
ya işin bokunu çıkarttınız ama..
...

ahueah kizma abi geyik yapioz, incittiysek affola :)[signature][hline]hold the line
does anybody want to take it anymore?
Mesaj tarihi:
Evlenmek ciddi bir olay, evleniyorsan serefin üzerine bir yemin ediyorsun bence ve ben bozmayacagim yemini etmem. Ondan evlensem aldatmam ama asla evlenecegimi düsünmüyorum : )
Kiz arkadasimi aldatirim yani gayet, gercekci olmak gerekirse.[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 06 Kasım 2005 03:53 tarihinde demiş ki:
ve ben bozmayacagim yemini etmem.

Freud demiş ki dil sürçmeleri hiç bir zaman bir rastlantı değildir, altında her zaman bir gerçek yatar:P[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
hmm aldatirim diyen arkadaslar
merak ettimde eger deliler gibi asik oldugunuz , deger verdiginiz kiz sizi aldatirsa... tepkiniz ne olurdu ?
sallayip gecer miydiniz ?[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 06 Kasım 2005 04:01 tarihinde demiş ki:
hmm aldatirim diyen arkadaslar
merak ettimde eger deliler gibi asik oldugunuz , deger verdiginiz kiz sizi aldatirsa... tepkiniz ne olurdu ?
sallayip gecer miydiniz ?

Başıma gelmedi değil.
Yani tam olarak gelmedi ancak çıkmak üzere olduğum bir kızın ikili oynadığını öğrenmiştim.
Tepkim ise yanlışımdan ders çıkardım ve bir daha böyle bir şey olmamasını sağladım. Önemli olan da ilişkide bunu engelleyebilecek karizmaya ve güce sahip olabilmektir. Yani kız/erkek arkadaşınızdan hep bir adım önde olmanız gerekmektedir.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
Ben sanırım bu erkeklerin aldatma olayına akıl sır erdiremiyorum,çünkü sevdiğin bir insanı karşına güzel bir kız çıkınca bir gecelikte olsa aldatmak iğrenç birşey,yeri geldiğinde senden başkasına dokunamam,elini tutunca bile heyecanlanıyorum diyorsunuz sonra da başka bir tende heyecan arıyorsunuz ondan sonra da abi dünyada doğru düzgün kadın yok diye sızlanıyorsunuz bence bazı şeyler hakediliyor.
Mesaj tarihi:
Aldatmaya meyilli insanlar mümkünse aile kurmasın. Sonuçları çocuklar bakımından sağlıklı olmuyor.

Uçkurunuza da sahip çıkmaya çalışın. :yapma:
  • Yeni Oluştur...