Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aldatma olayı

Siena

Öne çıkan mesajlar

@Antimodes52 : hödö. ne alaka?
yok öyle bişi..
@fede : la yok kavga filan nerden çıkartıonuz illa kavgamı ettirceksiniz :D[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük!
Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!!

[Bu mesaj Lonely tarafından 06 Kasım 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya işin bokunu çıkarttınız ama..
ne sabrinası ne oogie si nerden çıktı şimdi bunlar ya?
alla allaaa.
olm illa kavgamı çıkarttırcaksınız olmayan bişi yüzünden? harbiden bokunu çıkartmayın şakanın.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

ii geceler sabrınacım
hakketen bı kapatın yaw bıze ne??[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU

[Bu mesaj Famy tarafından 06 Kasım 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum sevdiğim kızı okadar çok seviyorum ki ama bazı kızlar oluyor yerçekimi bile ters calısıyor onlar için.

daha olmadı Allah da vermesin oyle bi kız. olursa naparım bilmiyorum irade de bi yere kadar.[signature][hline]İşte Hizmetlerim
1- Web Tasarım ve Hosting
2- Ucresiz @chaos.gen.tr Mail
3- Online Oyun Tanıtımları
4- Evlenilcek Kız Aranıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Evlenmek ciddi bir olay, evleniyorsan serefin üzerine bir yemin ediyorsun bence ve ben bozmayacagim yemini etmem. Ondan evlensem aldatmam ama asla evlenecegimi düsünmüyorum : )
Kiz arkadasimi aldatirim yani gayet, gercekci olmak gerekirse.[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

hmm aldatirim diyen arkadaslar
merak ettimde eger deliler gibi asik oldugunuz , deger verdiginiz kiz sizi aldatirsa... tepkiniz ne olurdu ?
sallayip gecer miydiniz ?[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 06 Kasım 2005 04:01 tarihinde demiş ki:
hmm aldatirim diyen arkadaslar
merak ettimde eger deliler gibi asik oldugunuz , deger verdiginiz kiz sizi aldatirsa... tepkiniz ne olurdu ?
sallayip gecer miydiniz ?

Başıma gelmedi değil.
Yani tam olarak gelmedi ancak çıkmak üzere olduğum bir kızın ikili oynadığını öğrenmiştim.
Tepkim ise yanlışımdan ders çıkardım ve bir daha böyle bir şey olmamasını sağladım. Önemli olan da ilişkide bunu engelleyebilecek karizmaya ve güce sahip olabilmektir. Yani kız/erkek arkadaşınızdan hep bir adım önde olmanız gerekmektedir.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

@Antimodes52 : en önemlisini unutmuşsun.
ders çıkartsan bile benim gibi aptal olup 3 kere aldatılma yaşadıktan sonra dördüncü kere aşık olmayacaksın :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sanırım bu erkeklerin aldatma olayına akıl sır erdiremiyorum,çünkü sevdiğin bir insanı karşına güzel bir kız çıkınca bir gecelikte olsa aldatmak iğrenç birşey,yeri geldiğinde senden başkasına dokunamam,elini tutunca bile heyecanlanıyorum diyorsunuz sonra da başka bir tende heyecan arıyorsunuz ondan sonra da abi dünyada doğru düzgün kadın yok diye sızlanıyorsunuz bence bazı şeyler hakediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...