fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya bu monkey island ilk çıkanı galiba the curse indirmek istiyorum direk bi link verebilecek arkadaş warmı bide xp de çalışırmı teşekkürler[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 serinin 3. oyunu curse of monkey island emulede vardır kesin[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 o ne oluyor??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 e-mule p2p programı, her yerde var, ama daha ismini bilmiyorsun. ayarlarını yapman çok zor olacak[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hmm direk google dan emule diye arat karşına ilk çıkanı indir güzel oyundur, MI hastasıyımdır -you are the ugliest creature I've ever seen -too bad you never gazed at your wife *!canı oynamak ister, emule den aratır*[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 emule onu indirdikten sonra ne olacak tam olarak google ne yazıcam bi yardım pilizz :P[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 http://prdownloads.sourceforge.net/emule/eMule0.46c_Installer.exe bu linki kaydet programı yükle (internet bölümünde modlarıda tartışılmıştı ama şimdilik böyle yeter) ayarlarını yükle, zaten kendi sorunsuzca yükleyecketir programı aç, kısacana connect desen yeterli(üst sol) sonra searche istediğini yaz, aktarım(transfer galiba) ne durumda olduğuna bak c:/program files/emule/incoming e kaydetmesi lazım galiba bitince[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 teşekkürler eve gidince deniyeceğim bide son bişi ilk serisinin tam ismi nedir monkey island ın??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bekle ben rapidshareye atayım şimdi bende var hala oynarım ara ara oyunun ismi secret of monkey island [signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. [Bu mesaj turambarturin tarafından 05 Kasım 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 TURAMBARTURIN GURURLA SUNAR... MONKEY ISLAND 1 bi sakal atarsınız artık [signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. [Bu mesaj turambarturin tarafından 05 Kasım 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 *!sakal atar*[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 arkadaş 3 ü arıo sanırım. The Curse of Monkey Island. Süper oyundur, en büyük Monkey Island fanlarindenim :D Torrent fln bak kesin bulursun...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya ben neyi aradağımı da bilmiyorum :) ya ilk çıkan mıdır nedir hani berberde bi tarağa bit flan atıyoruz da berbere bu adamın kafasında bit war diyoruz adam da kaptanın saçını kel yapıyor sinirlenip onun tam ismi nedir bide tam olarak nerden indirebilirim bide xp de çalışırmı help pilizz:P[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: turambarturin, 05 Kasım 2005 11:52 tarihinde demiş ki: TURAMBARTURIN GURURLA SUNAR... MONKEY ISLAND 1 bi sakal atarsınız artık bende çalışmadı setup.exe her bi exe ye tıkladım ama sonra windowsa geri ddöndü[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: fenerbahce, 05 Kasım 2005 13:21 tarihinde demiş ki: ya ben neyi aradağımı da bilmiyorum :) ya ilk çıkan mıdır nedir hani berberde bi tarağa bit flan atıyoruz da berbere bu adamın kafasında bit war diyoruz adam da kaptanın saçını kel yapıyor sinirlenip onun tam ismi nedir bide tam olarak nerden indirebilirim bide xp de çalışırmı help pilizz:P iste senin dediğin serinin 3. oyunu. ismi: The Curse of Monkey Island. Onu xp de çalıştırman için sanırım ScummVM'in yüklü olması lazım. ScummVM de işte bu lucas adventure oyunlarını fln daha iyi çalıştıran, xp de filen çalışmasını sağlayan küçük bir program. ben onu kullanıorum ve gayet iyi çalışıo xpde. burdan yükleyebilirsin ------> ScummVM yanlız oyunu tabii emule den fln biyeden bulup sonra bu programa geçirmen gerekli...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: codename_curse, 05 Kasım 2005 14:52 tarihinde demiş ki: said: turambarturin, 05 Kasım 2005 11:52 tarihinde demiş ki: TURAMBARTURIN GURURLA SUNAR... MONKEY ISLAND 1 bi sakal atarsınız artık uyumlukğu fln değiştir çalışır muhtemelen... ben 3 ayrı bilgisayarda oynadım o oyunu... hatta fenerbahce de denedi çalıştı oyun... virus fln yok yani bende çalışmadı setup.exe her bi exe ye tıkladım ama sonra windowsa geri ddöndü [signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bu ara üçüncü oyunun torrenti 1046 mb. evime adsl bağlatıyorum haftasonu... kesin indircem.. sonra çekip isteyene veririm..[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 uyumluluğu windows 200 e alınca çalıştı[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 windows 200 baya eski bişi olmalı :P[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 2000 olsa gerek[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: PrudenT, 05 Kasım 2005 20:02 tarihinde demiş ki: 2000 olsa gerek galiba :)[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yok canım nerden çıkarıyosunuz bu saçma şeyleri...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 la tuğrul indir bana yolla msn den :D monkey 3 ü[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ok bakacaz... daha telefon numaram bile yok... şu adsl bi bağlansa neler neler indircem de...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yeniden oynayasım geldi limonatacı çocuğu hatırladıkça kopuyorum ama text based olduğu zamanlar daha iyidi gibi[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar