Pestilence Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 peki siz Instance a tünel diyeni duydunuz mu ?[signature][hline]Gaxx LvL 60 Dwarf Rogue - Frostwhisper Pstlnc LvL 60 UD Priest - Lightning's Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 wlla bende pırays diorm...ağzım alıştı deiştiremem hiç =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Pestilence, 01 Kasım 2005 03:00 tarihinde demiş ki: peki siz Instance a tünel diyeni duydunuz mu ? Bak onu duymadim ama Jilet diyeni neskafe diyeni cok duydum. Buarada laf soylenecek ahanda komik bu denecek 2 kurum var eger varsa. 1.TDK 2.Blizz. Bu arada merak ettim Instance in anlami nedir?[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben bunu kodan duydum abyss --> abisis[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: ozii_x, 01 Kasım 2005 02:12 tarihinde demiş ki: said: Delidumrul, 31 Ekim 2005 23:29 tarihinde demiş ki: bu arada her wow oynayan kisi ingilizce bilmek zorunda degil. hadi cat pat biliyor bir ingiliz gibi telaffuz etmek zorunda hic degil. Ve insanlarla bu konu yuzunden dalga gechmek hic hos degil... sana katılıyorum abi.... gülmek yerine olm oyle değil boyle diyerek ogretilmesi daha iiyidir.. Biz eskiden Darklight ile uo oynardık... ben odun gibi soylerdim o dogrusunu ogretirdi.. Wow da yine yanlız bırakmadı herşeyin okunusunu demir ( darklight) kardeşimizden ogrendik :D saol kenk :D her zaman :D gittim maelstormlara biraktin bizi bl de ucuz mage.rank6 dan 8 e kasiyodum bugun bi 40k yapsam atlicaktim blizzard duydu girisimlerimi accountu blockladi. para koyduk sanal karta provizyona mi ne koymus parayi salak 3 kere denedigim icin 1 gun giremicem rank8 olamicam bohuhuu[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 benide cafeden tiksindirdi adamlar ya adam gibi webdesign yapmaya calisioduk pasa pasa herifler gelmis arkama abi nefesnefese kom tere yi acsana hadi be dedim allah belanizi versin[signature][hline]sensiz hayat bir iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Epilepsy_Ray, 31 Ekim 2005 09:47 tarihinde demiş ki: Agi = aciliti Int= intelekt Bunlar pek bi yanlış durmuyo heh. aeciliti mesela [signature][hline]Marinate the nether rod In the squish mitten Power drill the yippee bog With the dude piston Pressure wash the quiver bone In the bitch wrinkle Cannonball the fiddle cove Ooh la la [Bu mesaj Overseer tarafından 01 Kasım 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ooo durun en bombası kopartan : Mana --> maaana :D == anlam zuhauhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 o deilde türkçe bile konuaşamayan insanların ingilizce konusamayan ( ve böle bi zorunluluklarıda olmayan) insanlarla dalga geçmeside ayrı bi polemik konusuymuş...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Gerçek okunuşu ne Roj mu Rog mu? Microsoft Speacher mı herneyse Rog die okuyor. X-mende ise Roj die geçiyor alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 curse'e kürsü kaldırııın kürsü kaldırrııın die mcde bagıran adamlarıda görürseniz selam söyleyinP[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 rogue = rog (En:sinsi ) rouge = ruj (En:allik Fr: Kirmizi)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 rogue a bizim saıyerde rokü diyolar bide heriflerin 2 ser tane 60lvl rogue u war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ruju hep fox kidsdeki irenc tercumeli x manden kapti bunnar[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Orjinal X-Men deki rogue da fox kids i bilemem...[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evet evet hep show tv yuzunden bu ruj, koskoca roguea ruj diyodu adamlar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 dagger - decır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ra2(hırgıster-yıldırım nuklerı-ajan) wc3(osturukcu-ucan yarasa-çekıçci hero-kör hero-nıjahero...vs starcraft(tırtıkcı(zerot tu yanılmıyosam)-tukurukcu(hıdra) wow -abı ben nezaman stds werecem lvl 35 oldum (dıkkat talet degıl) -can ı have water pls -ım prı not mage :D -kac abı horde hordladı(samandan bahsedıyor) -of gene 60 oldurdu benı (lvllı 20 30 lubıse ama emın karsı adamın 60 olduna nasılsa) -ve hangı adamın aklına gelır. hordeler darnasusa gırebılıyormu abı hanı agac belkı almıyodur ustune_? cevap bılmem denemedım Tabıkı yanyana oynarken bu konusmalar ve buna benzerler mutlaka oluyor tadı burda [Bu mesaj allf tarafından 02 Kasım 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ^ allah belamı versin bir şey anlamadım[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bide sunlara bakın koparsınz warrıor=verior Ironforge=ironforge[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aynen :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Daha dun oldu :) biri cafede priest=prayst diyince ulan ne oluyoruz dedim ? Bende bir an supheye dusdum. Tabi herkes ingilizce bilmek zorunda degil. Peh aklima sozluk ile baldurs gate oynamaya calisdigim anlar geldi. Saka bir yana bitirmisdimde o halde oyunu :). Sene 1999 olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sorceress = sokrates Bunu nasıl çıkarmışlar valla bi türlü anlayamadım sağdan okusam soldan okusam cıkmıo helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Law, 02 Kasım 2005 12:10 tarihinde demiş ki: Daha dun oldu :) biri cafede priest=prayst diyince ulan ne oluyoruz dedim ? Bende bir an supheye dusdum. Tabi herkes ingilizce bilmek zorunda degil. Peh aklima sozluk ile baldurs gate oynamaya calisdigim anlar geldi. Saka bir yana bitirmisdimde o halde oyunu :). Sene 1999 olmasi lazim. valla bende prieste prayst diyorum :)[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 21 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 prIist.. pIrayst daha guzel geliyor sanki soyleyince. Ondandir o. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo [Bu mesaj -Wissy tarafından 02 Kasım 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar