RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Son yılların rekor sayıda oyuncuyu toplayan devasa multiplayer dünyası World Of Warcraft'da hile yapıldığına dair söylentiler ortaya çıkıyor.Bu söylentilere göre oyunda hile yapacak olan kullanıcılar,Sony BMG kopya korumasını kullanıyorlar. Sony'nin geliştirdiği kopya koruması programları erişilmez kılıyor.Eğer oyunda hile yapmamızı sağlayacak olan programın ismini $sys$ harfleri ile başlayacak şekilde değiştirerek Sony'nin bu koruması sayesinde gizleyebilirsek kimse tarafından yakalanamıyoruz.İşin ayrıntılarına indiğimizde, RootKit isimli program sayesinde bu işi mümkün kılıyoruz. Hile olayının resmen kabul edilmesinden sonra hem Sony,hemde Blizzard harakete geçti.Sony yaptığı kopya korumasına hemen bir Yama yayınladı.Blizzard ise daha sonra yamasını yayınlamış olacak...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 dogru soluorsun onu level 30 lardayken baya bi once bende kullaniordum programa girecegin serverin logginini yaziorsun o connectorden giriorsun speed felan war daglarin ne kadar yuksek olursa olsun geciorsun hatta desolace e gitmistim :) ama biraktim bende yaklanirsan direk silerler acc ni herhalde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bi oyunu iğrençleştiren birşey varsa oda hiledir.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hile kadar uyuz oldugun bir şey yok her oyunun azına sıcıyor.Ama Bilizard gibi buyuk bir şirketin hile olayına taviz vermeyeceğine eminim...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: shippy, 05 Kasım 2005 15:34 tarihinde demiş ki: bi oyunu iğrençleştiren birşey varsa oda hiledir. Kesinlike katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 speed olayına dün bende şahit oldum, AV de bir oyuncu , neredeyse %100 hızda dere tepe koşturuyordu.ilk başlarda acaba speed buff mı düye düşündüm, ama baktım adam rahat 4-5 dk etrafta döndü durdu , sonrada gözden kayboldu. Eğer bunlar daha da yaygınlaşırsa ben dahil çok oyuncu bırakır bu oyunu ve üzülerek söylüyorum. Eğer hile bulaşmışsa bunun önüne geçemezsin. Ne kadar yama çıkartırsan çıkar , başka bir açık bulurlar ve hile herzaman önde gider . Daha önceki oyunlarda bunları gördük.[signature][hline]janis , Undead Rogue (Burning Legion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Onune cok rahat gecilir bence, eger wow hilecilerin uyeliklerini iptal ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 WTF bu ne ya. ultima nebula servera benzedi bu hehe. ama blizz kesin biriktiriyordur o accları. topluca bi siler gene millet korkudan daha yeltenemez :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Level 3 te takildim ben de, hile kullancam sanirim : ([signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 gg yapan adam buraya yazınca inandım.sc ve csye döner bu iş[signature][hline]Ben Normal Değilim! [Bu mesaj AcimasizKemal tarafından 05 Kasım 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 gereksiz işler bunlar oyun oyamasını bilmeyen insanların yaptığı şeyler ultima online dada karşılaşıyodık böyle adamlarla bişileri beceremeyn 12- 13 yaşındaki veletlerin yapacağı şeyler bu tür hile yapanlar her zaman cezasını çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Blizzardın belli sistemi vardı bnet zamanlarında şikayetlere göre biriktirir sonra sitede yayınlardı wc den 3k kişi ban yok şundan ban filan die burda da öle birşey yaparlarmı bilmem ama hile yapılmasını engellemek çok zor gibime geliyor ancak diğer oyuncuların şikayetleri ile ortaya çıkar tabi onuda kanıtlaması var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bence blizz bunun önüne rahat geçer. inanılmaz para kazandı herifler bırakıcak deiller heralde...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 maşallah rabbit cheat tutorial yapmışın :) ne gerek var hile tam olarak nasıl yapıldığını anlatmaya veya link vermeye :)[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bence uo nebula ydı fln korsan ya da emulator serverlar gibi düsünmek yanlis olur. bence onune gecilir. bu arada rabbit takdir ettim bi de ss'ler koyarak anlatsaydin bu programlari ariyanlarin isini kolaylastirirdin :) sn. qui bey tez zamanda linke el atiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Eheheh Teşekkür ederim beyler..:D Bu arada konuya el atmaya gerek yok ya,zaten biz Türkler olarak bu tarz şeylere gerek duymayız değil mi?!(=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 akıllı kesim yapmaz.Atalarımız ne demiş:"Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış".elbet bi sekilde ortaya çıkar ve banlanırlar.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: RabbiT, 05 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Eheheh Teşekkür ederim beyler..:D Bu arada konuya el atmaya gerek yok ya,zaten biz Türkler olarak bu tarz şeylere gerek duymayız değil mi?!(= aaa estağfurullah :D hele ki su mubarek günlerde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yazık ya bu oyunda bole olursa artık:([signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sahsen kac senedır oyunları nıcındeyım hılecıelr konusunda blızzard kadar sert bır fırma gormedım baskasıda gormemıstır hıleyı bır sekıdle tespıt edıp mass ban ları cakar blızz amcalar sımdıye akdar dıablodan tutun warcraft 3 e starcrafta kac oyunda onbınlerce adam ucurdular hıleden ve wow dada degısmez bu kuralları kokusu sızarsa bır yama gelır yapanalr patır patır tespıt edılı tak tak banlanır sonrada sıteye ısımlerı yazılır su kadar adam banladık ısımlerı su su su dıye bu konuda en suphe duymadıgım ve duymıyacagım fırma blızzarddır hehe[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Blizz diger firmalara gore Patchlerde vs yavash olsa da cok daha sert davranabiliyor. Ozellikle bazi durumlarda hile yi tespit ettikten sonra kisa bir sure kullanimina izin veriyor ve kullananlari yorungeye oturtuyor hicbir sekilde 2. bir sans vermeden sonrada carsaf carsaf yazi yaziyor.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassionPlay Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ortada alınmıs orjınal cd ler olduktan sonra,charlardan para kazanıldıktan sonra,kımsenın buna cesaret edebılecegını dusunmuyorum...Kaldı kı Blızzard gıbı bı sert uygulamalara gıdebılecek fırmaya karsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 katılıyorum...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: RabbiT, 05 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Eheheh Teşekkür ederim beyler..:D Bu arada konuya el atmaya gerek yok ya,zaten biz Türkler olarak bu tarz şeylere gerek duymayız değil mi?!(= saka mi bu? hilesi olan, bir turk un ogrendigi, ve sonra tum turklerin hile yapmadigi bir online oyun mevcut mu ? fps den mmo ya nerde exploit, nerde bug abuse, nerde hile, nerde haksiz kazanc , orda turk. [Bu mesaj Namessar tarafından 06 Kasım 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hatta blızzard ın turkıye ve brezılyayı goszden cıkardıgı gıbı bır soylentıde mevcut[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar