Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW ve Hile?

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Son yılların rekor sayıda oyuncuyu toplayan devasa multiplayer dünyası World Of Warcraft'da hile yapıldığına dair söylentiler ortaya çıkıyor.Bu söylentilere göre oyunda hile yapacak olan kullanıcılar,Sony BMG kopya korumasını kullanıyorlar.

Sony'nin geliştirdiği kopya koruması programları erişilmez kılıyor.Eğer oyunda hile yapmamızı sağlayacak olan programın ismini $sys$ harfleri ile başlayacak şekilde değiştirerek Sony'nin bu koruması sayesinde gizleyebilirsek kimse tarafından yakalanamıyoruz.İşin ayrıntılarına indiğimizde, RootKit isimli program sayesinde bu işi mümkün kılıyoruz.

Hile olayının resmen kabul edilmesinden sonra hem Sony,hemde Blizzard harakete geçti.Sony yaptığı kopya korumasına hemen bir Yama yayınladı.Blizzard ise daha sonra yamasını yayınlamış olacak...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sosyal ağlarda paylaş

dogru soluorsun onu level 30 lardayken baya bi once bende kullaniordum programa girecegin serverin logginini yaziorsun o connectorden giriorsun speed felan war daglarin ne kadar yuksek olursa olsun geciorsun hatta desolace e gitmistim :) ama biraktim bende yaklanirsan direk silerler acc ni herhalde[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

speed olayına dün bende şahit oldum, AV de bir oyuncu , neredeyse %100 hızda dere tepe koşturuyordu.ilk başlarda acaba speed buff mı düye düşündüm, ama baktım adam rahat 4-5 dk etrafta döndü durdu , sonrada gözden kayboldu. Eğer bunlar daha da yaygınlaşırsa ben dahil çok oyuncu bırakır bu oyunu ve üzülerek söylüyorum. Eğer hile bulaşmışsa bunun önüne geçemezsin. Ne kadar yama çıkartırsan çıkar , başka bir açık bulurlar ve hile herzaman önde gider . Daha önceki oyunlarda bunları gördük.[signature][hline]janis , Undead Rogue (Burning Legion)
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzardın belli sistemi vardı bnet zamanlarında şikayetlere göre biriktirir sonra sitede yayınlardı wc den 3k kişi ban yok şundan ban filan die burda da öle birşey yaparlarmı bilmem ama hile yapılmasını engellemek çok zor gibime geliyor ancak diğer oyuncuların şikayetleri ile ortaya çıkar tabi onuda kanıtlaması var :)
Sosyal ağlarda paylaş

sahsen kac senedır oyunları nıcındeyım hılecıelr konusunda blızzard kadar sert bır fırma gormedım baskasıda gormemıstır
hıleyı bır sekıdle tespıt edıp mass ban ları cakar blızz amcalar sımdıye akdar dıablodan tutun warcraft 3 e starcrafta kac oyunda onbınlerce adam ucurdular hıleden ve wow dada degısmez bu kuralları kokusu sızarsa bır yama gelır yapanalr patır patır tespıt edılı tak tak banlanır sonrada sıteye ısımlerı yazılır su kadar adam banladık ısımlerı su su su dıye

bu konuda en suphe duymadıgım ve duymıyacagım fırma blızzarddır hehe[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Blizz diger firmalara gore Patchlerde vs yavash olsa da cok daha sert davranabiliyor. Ozellikle bazi durumlarda hile yi tespit ettikten sonra kisa bir sure kullanimina izin veriyor ve kullananlari yorungeye oturtuyor hicbir sekilde 2. bir sans vermeden sonrada carsaf carsaf yazi yaziyor.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RabbiT, 05 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
Eheheh Teşekkür ederim beyler..:D
Bu arada konuya el atmaya gerek yok ya,zaten biz Türkler olarak bu tarz şeylere gerek duymayız değil mi?!(=

saka mi bu? hilesi olan, bir turk un ogrendigi, ve sonra tum turklerin hile yapmadigi bir online oyun mevcut mu ? fps den mmo ya nerde exploit, nerde bug abuse, nerde hile, nerde haksiz kazanc , orda turk.

[Bu mesaj Namessar tarafından 06 Kasım 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...