alessio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 AS ROMA[signature][hline]December_Flower, 24 Temmuz 2005 20:23 tarihinde demiş ki: önemli değil cehennemde her yer sarı kırmızı olacak nası olsa... BabacumMostors, 25 Temmuz 2005 10:06 tarihinde demiş ki: öylemiymiş agucuk gugucuk feneycik cinconu yenmişmiymiş afferiiin abi sana şimdi rocco lolipop alacak amanın da aman..
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 isminden dolayı: rangers :D[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: alessio, 31 Ekim 2005 20:34 tarihinde demiş ki: AS ROMA SALDIRIIIIIN[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 valencia. edit:bide sunderland.[signature][hline]g3nksquad lütfen [Bu mesaj Bathory tarafından 01 Kasım 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: alessio, 31 Ekim 2005 20:34 tarihinde demiş ki: AS ROMA vatan haini!![signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ne alaka?[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Newcastle United[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Newcastle United. / nasıl bir tarihtir nasıl bir takımdır kardeşim ya!![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Rengin asaleti yetiyor. Herzaman tarih herzaman enbüyük .[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
uncla Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Lyon[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: tony_montana, 02 Kasım 2005 19:52 tarihinde demiş ki: ne alaka? 2 alakası var benim saldırın dememin sebebi lazioyu desteklemem(hafif kavgalıdır da) diğer arkadaşın vatan haini demesinin sebebi de as roma gs maçı ve çıkan olaylardır + Roma polisine kalkan eller kırılsın :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hee tamam eyw:D[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: bLackcha0s, 03 Kasım 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Newcastle United. / nasıl bir tarihtir nasıl bir takımdır kardeşim ya!! Goal the movie..Bende hasta kaldım ehe[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Yok ben Goal moal falan etkisinden kalarak tutmuyorum yani. Uzun süredir avrupada tuttugum takımdır.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
beybin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 lyon rules[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Lyon[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Eternal, 03 Kasım 2005 21:21 tarihinde demiş ki: Yok ben Goal moal falan etkisinden kalarak tutmuyorum yani. Uzun süredir avrupada tuttugum takımdır. aynen çok eskiden beridir takip ederim daha öncede biliyordum. Ama Gol ü izleyince daha bi güzel oldum o tesisleri klup binasını böyle görünce daha bir hayran kaldım[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 avrupa da kesinlikle bi takımı tutmam fakat barcelona yı eskiden beri severim özellikle de rivaldo-kluivert-figo üçlüsünün birarada oynadığı zaman aşırı bi sempati beslerdim trt nin başına kitlenir kalırdım hey gidi günler:)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
hashishin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 garip ama avrupadaki tüm sempai duydığum takımları c grubunda toplamışlar...
perfi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 barcelona ... oyuncuların attıgı goller e hayranım , ama teknık dırektorlerı gıcık bı tıp :)[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ...
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kafatasçı riijkard valdes haftalarca yumurtlarken rüştüyü klübede oturtmuştu şu an rüştünün yedekte oturmasının ya da performansındaki düşüşün en büyük sebebidir kendisi. ama barcelona iyidir :)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com [Bu mesaj tony_montana tarafından 04 Kasım 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
cambaz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 liverpool%cisse...[signature][hline]Nereye dönersen dön dötün arkanda kalır...
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Karşıyaka sonra Bayern :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Öne çıkan mesajlar