Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NGE (SSler ve izlenimler)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Topic vardı ama oradaki mesajlar,sayfa sayısı vs. Bu konunun giremeyenlere yardımcı olması umudu ile... Oyun değişecek ve bu kadar iyi olacak.Tahmin bile edemezdim dediğim sözler için özür dilerim seviyesine düştüm :D Gerçi gene kazığı yedikde oldu bu ama :D SOE senin taa ... :D
-----------

Zor uğraşlar sonu Test Center'a girmeyi başardım.Create den karakter yaratma ekranına geldim ve eskiye göre azda olsa değiştirilmiş ;

Meslek seçeğimiz ekrana geldiğimizde ise çok etkilendim.Gayet güzel yapmışlar.Konunun geçtiği zamanda bu mesleklerile uğraşanların resimlerini koymuşlar (Cody dışında :) ) ;

Kullanacağımız mesleklerin yeteneklerine bakınca ise;
Jedi (Luke Skywalker) :Lightsaber Combat -Force Power - Block BlasterBolt - Force Lighting

Bounty Hunter (Boba Feet) : Ranged Combat - Bounty Hunting - Melee Combat - Capture Techniques

Smuggler (Han Solo) : Melee Combat - Ranged Combat - Dirty Tricks Techniques - Fence Goods

Officer (Leia Skywalker) : Ranged Combat - Group Buff - Sniper Techniques - Resupply -Indirect Fire

Commando (Commander Cody): Heavy Weapon Combat - Melee Combat - Grenades - Demolitions Techniques

Spy (Kyle Katarn*) : Ranged Combat - Stealth and Sneat - Assassinate - Stealing

Entartainer ( Max Rebo ) : Dancing - Musicianship - İmage Desinger

Trader ( Lando Carlissian) : Kendi içinde 4'e ayrılıyor;
Domestics:Eski sistemdeki Chef
Structure :Dekorasyon eşyaları,evler ve gemileri yapabiliyor.
Minitons :Silah ,zırh vs. yapımı
Engineering : Tamir :)

Medic (yok buna örnek bulamadim :D) : Ranged Combat - Heal - Poisons and Disease - Revive

=Meslekler hakkında benim düşüncem gayet iyi düşünülmüş.Officer bir nevi Squad Leader ki iyi düşünülmüş bu.Jedi zaten yakın dövüş biliniyor.En azından şunu gördüm oyundan yakın dövüşü atmamışlar.Hala oyunda 36 temp var aslında yanı bir nevi hepsini birleştirmişler...
(*= Kyle Katarn JK serisinde adı geçen bir jedidir.Gene genişletilmiş evrendeki kyle katarn ise babasının ölümünden sonra asi birliklerine casusluk yapmış ve ilk Ölüm Yıldızı'nın planlarını Asi Birliğine yollayan casus ise Kyle Katarn'dır.Çünkü Katarn o sırada İmparatorluk Subayı idi :) )

Oyunumuzun değişen en büyük özelliğine gelelim.Diablo gibi değilde sistem Morrowind gibi olmuş.Max Payne gibi diyelim herkes anlasın :) ;

Kontrollere gelince gene WASD tuşları var ama ilk oyundan alıştığımız çarpraz olarak yürüme/koşma QE tuşları artık yok :( .Büyük bir eksik değil ama el alışkanlığı kontrolleri zorluyor.Gene buna gelince kontroller gerçekten çok zorlaşmış.Şu anda tam değil oyun biliyorum ama menuden bir şey şeçmek için JTL'de uzayda yaptığımız gibi "Alt Gr" tuşuna basıyoruz ve imleç moduna geçiyoruz işlemimizi yapıyoruz.Bu kötü olmuş ama alışılır :) Loot'umuzu ise normal "+" imleci modunda tıklayarak da açabiliyoruz.O lootda kolaylık sağlayacaktır kesinlikle.

Combat'a gelince ;

Bildiğimiz fps şeklinde :) Ben sol mouse ile tıklayarak ateş ettim malum attack sadece o şekilde veriliyor ilk başta.Hedef aldığımız yere göre can gidiyor mu bilmiyorum ama ben hep kafaya ateş ettim :D Bana kolay geldi ama çarprazlama gitmek olmadığı için biraz zorlanabiliriz ama kolay bir FPS sistemi olmuş gene de.Morrowind Galaxies yani :D Ama şu kesin ki oyunda agro almak kat kat daha zorlaştırıldı ve bu çok can yakacak...

Genel olarak beğendim.Millenium Falcon'a binemedim galiba binilmiyorda test olduğu için ya da beceremedim bende bir şey oldu :D Chat ekranı yoktu eklenecektir kesin çünkü chat'siz bu oyun yanı düşünülemez , imkansız.Çok lag var dendi ben 300 ping + 30 fps ile oynadım ilk bölümü gayet iyiydi.Ben memnunum :D Bir kaç ss'de alta koyayım sonra topu size atıyorum ;

Skill Penceresi...
Loot ekrani...

Sağ alttaki yeni menu...

Top sizde :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Ga

Sosyal ağlarda paylaş

Şunu da ayrı olarak ekleyeyim ;

İsterse gelmiş geçmiş en iyi sistemi kursun SOE veya bir başka firma , oyunculara sistem değişecek dendiği anda bitiyor o oyun.Dün gece yarısı 01:00 MOP'ta sadece 5 kişi... Bu izah ediyor her şeyi :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...