Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bu bizim BWL'deki son boss arkadaş, UBRS'de balkondan bize laf atan Lord Victor Nefarius değil mi? "Bu kılıç Nefarian'dan düşüyor.. Nefarius'tan düşüyor" gibi çok şey duydum, herhalde biri yanlış yazıyordur diyordum. Ama sanırım bu ikisi farklı. Burda da Magtheridon'da hangi guild hangi boss'a kadar gelmiş onun hakkında bir forum açılmış. Dikkat ettim , Up to Nefarian ve Up to Nefarius diye iki ayrı bölüm var. Benim anladığım kadarıyla, Nefarius son boss'un humanoid hali, Nefarian ise phase 2'de dönüştüğü dragon'un ismi. Doğru mu bu? Yanlışsa ikisinin arasındaki fark nedir?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Evet öyle Artun , zaten belliydi UBRSten ne mal olduğunu anlamıştık kendisinin utanmaz birde Ejderlerı tutsak almış , zavallı Vael :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Nefari leri ayni da iste biri -us la biri -an la bitiyor : P Gercekten, nedir bu isin asli?[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Nefarius is the human guise of nefarian, Lady Prestor is the human guise of Onyxia. For the record, Lord Prestor was a guise used by deathwing... Tis a family tradition. Comment'ler arasında şöyle bir şey buldum. Tahminim doğruymuş. Yani (Lord Victor) Nefarius, Nefarian'ın insan kılığındaki ismi, aynı zamanda Deathwing'in oğlu. Edit: Ve yine yanlış anlamadıysam, Onyxia da bunun annesi. ;) [signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper [Bu mesaj Mirage tarafından 02 Kasım 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Onyxia, Nefarian'ın kardeşi arkadaşlar. (Deathwing'in kızı) Nefarius ve Nefarian'da yazdığınız gibi, Phase 1 (Human hali) ile Phase 2 (Dragon hali) isimleri.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Abi kardeş sağlamlar, dalaşmaya gelmezler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hmm demekki o yüzden onyxianın derilerinden yapılan cloak bizi shadow flameden koruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hanedan'a döndü WoW. O onun kızı, öbürü amcasının oğlu, eniştesi. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 lol bi human olarak kralimdan utaniyorum. insan bolvari kral yapar :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bolvar horde u sololar be : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ole valla cok cilgin :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bolvar abim bi kere beni kurtarmıştı onu unutamam. Sonra hepiciğini tek tek tek kesti. Bende yandan bidi bidi ok attım kötü onyxia uşağı elitelere.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Cılgın cocuk Bolvar, bende gitmiştim böle lvl 30 falanken yardımına, vurucam tam dragonkin'e bolvar gelip indirmişti bide "cocuğum dokanma en cinlere aaaaa" diye bi bakış atmıştı.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Onyxia tarafından Kral a saldırı yapıldıgında bolvarın tepkisi cok güzel oluyor... "Kralım kacın saklanın ben hallederim bu izbeleri"[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] [Bu mesaj Sin tarafından 02 Kasım 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yaa marshal windsor da öldüğünde ona özür diliyo ya bilemedik hacı ühüh misali orda duygulandım.. ya çok güzel hikaye yapmış blizzard ille bağımlı etceksiniz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dallas mubarek...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 phase 1'de cok eglenceli gozukuyor movielerden nefarius kisisi. raid addlerle ugrasirken ortalikta yaldir yaldir kosturup ona buna shadow bolt salliyor, yan yana ss almak istiyorum hele bi ulasalim. :p[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bu arada aklıma geldi de herhangi bi guild Onyxia'ya raid düzenlediğinde Lady Prestor hala şehirdeki yerinde duruyor mu, yoksa raid sırasında kralın yanından ayrılıyor mu?( bu kadar ince düşünmüşlermi yani :D)[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Layd Prestor bi yyere giderse.. bolvar peşini bırakmaz... -Layd prestor : Aşkısı ben bişi unuttum magrada alıp gelimmi ? -Bolvar : otur karı yerinde.. Sololamiyim seni şimdi...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Lord Victor Nefarius![signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 adam wrath set giyiyo bu arada sölemesi benden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: aquila, 04 Kasım 2005 06:15 tarihinde demiş ki: dallas mubarek... lol ya hakkaten pembe dizi olmuş wow. annemide başlatim ben :D[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Elonia azcık para versene yav bize =) Su an tamir masraflarını bile karşılayamıom =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar