Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nefarian vs Nefarius?

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Bu bizim BWL'deki son boss arkadaş, UBRS'de balkondan bize laf atan Lord Victor Nefarius değil mi? "Bu kılıç Nefarian'dan düşüyor.. Nefarius'tan düşüyor" gibi çok şey duydum, herhalde biri yanlış yazıyordur diyordum. Ama sanırım bu ikisi farklı.

Burda da Magtheridon'da hangi guild hangi boss'a kadar gelmiş onun hakkında bir forum açılmış. Dikkat ettim , Up to Nefarian ve Up to Nefarius diye iki ayrı bölüm var.

Benim anladığım kadarıyla, Nefarius son boss'un humanoid hali, Nefarian ise phase 2'de dönüştüğü dragon'un ismi. Doğru mu bu? Yanlışsa ikisinin arasındaki fark nedir?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Nefarius is the human guise of nefarian, Lady Prestor is the human guise of Onyxia. For the record, Lord Prestor was a guise used by deathwing... Tis a family tradition.

Comment'ler arasında şöyle bir şey buldum. Tahminim doğruymuş. Yani (Lord Victor) Nefarius, Nefarian'ın insan kılığındaki ismi, aynı zamanda Deathwing'in oğlu.

Edit: Ve yine yanlış anlamadıysam, Onyxia da bunun annesi. ;)
[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper

[Bu mesaj Mirage tarafından 02 Kasım 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hanedan'a döndü WoW. O onun kızı, öbürü amcasının oğlu, eniştesi. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

Cılgın cocuk Bolvar, bende gitmiştim böle lvl 30 falanken yardımına, vurucam tam dragonkin'e bolvar gelip indirmişti bide "cocuğum dokanma en cinlere aaaaa" diye bi bakış atmıştı.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada aklıma geldi de herhangi bi guild Onyxia'ya raid düzenlediğinde Lady Prestor hala şehirdeki yerinde duruyor mu, yoksa raid sırasında kralın yanından ayrılıyor mu?( bu kadar ince düşünmüşlermi yani :D)[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 04 Kasım 2005 06:15 tarihinde demiş ki:
dallas mubarek...

lol ya hakkaten pembe dizi olmuş wow. annemide başlatim ben :D[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...