taz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 scriptsharingdeki bahsettiğin account sistemleri var mı yollar mısın bana
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 uahauha coder zaten stokçu bilmionuz mu :P[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 :P[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Dosya arayanlara direk www.dbsource.net gir bulursun diyodum.Pff bu kötü oldu işte.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future...
ThroNe_DarkNeSs Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 DB Source Under Construction Transfering files from old host to new host En yakın zamanda bitirirler inş. :)[hline]ThroNe DarKNeSs :rock: :rock: :rock: :rock: Yasaklar Arzu Doğurur. :tebrikz: Icq.224455507
taz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 benim istedigim gibi bişi değil onlineuo ya ben passwordü falan kendim belirlemek istiyorum burda sormuyo ki pass..
Öne çıkan mesajlar