roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 biz, hala aşka inanan, hala insanların iyi olduğuna inanan bireyleriz akila. sizin şarkılarınız neden hep aşk üzerine düşündünüz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ben hic sarki yazmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 of küçük prens... elime aldıgım en iyi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ahahah betimelemeye gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Berzah said: Su anda Pera Guzel Sanatlar lisesi :) yani benim okulum bu oyunu hazirliyor Aslı Enver sizin okuldan çıkma uğruyor mu hiç okula? Alıyor mu aklınızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Lise 2'de edebiyat'ta kitap ödevinde bu kitabı konu almıştım da hoca o biraz daha ufaklara hitap ediyor falan demişti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvrimDýþý Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Ayrıca bide Şarkısı vardır ''Sakin''di galiba grupun ismi. sen kucuk prensim, varliginla fethettin mi sandin garip dunyamı? bosa saydigin bak bunca beden zaferde, benimle yillar sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Ben Aslan Kral'i izlerken hala aglarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 evet harika kitaptır bu kitabı sevenlere aynı yazarın gece ucusu adlı kıtabını oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Phyxantar said: of küçük prens... elime aldıgım en iyi şey OF bunu daha önce görsem banlatmazdım seni. Ama sen başlatmıştın amigo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 zeze gelio aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar