gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 walla bugun bize gelen eski komsularımız yeni apartmanlarından bahsetti.bi ara oole costu ki *!"2 kat asagımızda fuhus yapılıo"* falan dedi.içten içe yarıldık tabe biz.siz de anlatın da gülelim 1az.[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+}
irin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 valla hic gulunecek muhabbetler olmuo bizde.aha tatil ne guzel ders yok hoca yok diosun..hepsi bayramda bize gelio(babamda örtmen ve hepsinden buyuk MAAALESEF)turbe mi huleyn bizim ev... yiterrrrrrrrr..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bayram namazındayız yanımda bi adam var muhabbet edioruz hoca bi yandan bişiler anlatıo günah işlemeyin falan filan die adam: bak birader hocaya bayram die yakaladı bizi burda kafamızı s**iyo ...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 cradle of filth - hallowed by thy name dinliyorum sabahtan beri...[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: irin, 04 Kasım 2005 19:52 tarihinde demiş ki: valla hic gulunecek muhabbetler olmuo bizde.aha tatil ne guzel ders yok hoca yok diosun..hepsi bayramda bize gelio(babamda örtmen ve hepsinden buyuk MAAALESEF)turbe mi huleyn bizim ev... yiterrrrrrrrr.. kotu , kasvetli bi ortamdır muhtemelen.[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+}
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: gmefaraday, 04 Kasım 2005 19:46 tarihinde demiş ki: walla bugun bize gelen eski komsularımız yeni apartmanlarından bahsetti.bi ara oole costu ki *!"2 kat asagımızda fuhus yapılıo"* falan dedi.içten içe yarıldık tabe biz.siz de anlatın da gülelim 1az. adam bunu diyince sizinkiler nasıl oldu merak ettim:) yakışıksız bi atmosfer oluştu sanırım ehehe[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Viskhii, 04 Kasım 2005 19:57 tarihinde demiş ki: said: gmefaraday, 04 Kasım 2005 19:46 tarihinde demiş ki: walla bugun bize gelen eski komsularımız yeni apartmanlarından bahsetti.bi ara oole costu ki *!"2 kat asagımızda fuhus yapılıo"* falan dedi.içten içe yarıldık tabe biz.siz de anlatın da gülelim 1az. adam bunu diyince sizinkiler nasıl oldu merak ettim:) yakışıksız bi atmosfer oluştu sanırım ehehe eet aynen ole oldu.[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+}
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ve sonra sessizlik vardı ortamı olsaymış keşke[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abi tam videoluk bi kaç saniye böle bi video yu izleyip sabahlara kadar gülcek malzeme çıkarabilirm :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Viskhii, 04 Kasım 2005 20:40 tarihinde demiş ki: abi tam videoluk bi kaç saniye böle bi video yu izleyip sabahlara kadar gülcek malzeme çıkarabilirm :) cıkarıwer be sana zahmet[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+}
irin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: gmefaraday, 04 Kasım 2005 19:55 tarihinde demiş ki: said: irin, 04 Kasım 2005 19:52 tarihinde demiş ki: valla hic gulunecek muhabbetler olmuo bizde.aha tatil ne guzel ders yok hoca yok diosun..hepsi bayramda bize gelio(babamda örtmen ve hepsinden buyuk MAAALESEF)turbe mi huleyn bizim ev... yiterrrrrrrrr.. kotu , kasvetli bi ortamdır muhtemelen. hemde nasıl sabahtan beri sen hangi bolumu dusunuodun muhabbetii..dunumuom ben okumucam..alla alla[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 valla nasılsınız efenım iimişsin hamdolsun falan fılan böle şeyler konusuldu gercı ben dısarı cıktım arkadaslarla takıldık fılan[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Gothic_Angel, 04 Kasım 2005 19:53 tarihinde demiş ki: cradle of filth - hallowed by thy name dinliyorum sabahtan beri... cradlee of filth - nymphetamine dinliyorum habire
ruby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bizim evde bayram olsun olmasın hep aynı konu,bi tek misafirlerin patlamıs mısırları eksik mübarek: ''evi terkeden babam ve anneme yıllarca çektirdikleri'' yeter yaa! babamı da annemi de kendimi de kesicem bi gun gorucekler,gina geldi kusucam artık bi kere daha duyarsam-ki yarın misafir geliyor,muhtemelen yine duyucam :S
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aman abe uzme kendini ya[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+}
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 teyzem "bu bayramda gelmiycem biraz dinlenim " der.. ama hangi bayramdan bahsediyor hala anlayamadık :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Geçen topicin birine de yazmıştım... Bir arkadaş kendinden bir yaş büyük olan kız arkadaşının elini öpüp harçlık istemeye kalkınca (geyiğine) küsmüşlerdi. Şimdi noldular bilmiyorum :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 "amca el öpeyim mi"[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bayram sohbetleri falan acmıor kardesım yaa sınır sahıbı oluyorum bı de komık seylere gulcem gulemıoum sters oluyorummm yaww[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Öne çıkan mesajlar