gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 walla bugun bize gelen eski komsularımız yeni apartmanlarından bahsetti.bi ara oole costu ki *!"2 kat asagımızda fuhus yapılıo"* falan dedi.içten içe yarıldık tabe biz.siz de anlatın da gülelim 1az.[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 valla hic gulunecek muhabbetler olmuo bizde.aha tatil ne guzel ders yok hoca yok diosun..hepsi bayramda bize gelio(babamda örtmen ve hepsinden buyuk MAAALESEF)turbe mi huleyn bizim ev... yiterrrrrrrrr..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bayram namazındayız yanımda bi adam var muhabbet edioruz hoca bi yandan bişiler anlatıo günah işlemeyin falan filan die adam: bak birader hocaya bayram die yakaladı bizi burda kafamızı s**iyo ...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 cradle of filth - hallowed by thy name dinliyorum sabahtan beri...[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: irin, 04 Kasım 2005 19:52 tarihinde demiş ki: valla hic gulunecek muhabbetler olmuo bizde.aha tatil ne guzel ders yok hoca yok diosun..hepsi bayramda bize gelio(babamda örtmen ve hepsinden buyuk MAAALESEF)turbe mi huleyn bizim ev... yiterrrrrrrrr.. kotu , kasvetli bi ortamdır muhtemelen.[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: gmefaraday, 04 Kasım 2005 19:46 tarihinde demiş ki: walla bugun bize gelen eski komsularımız yeni apartmanlarından bahsetti.bi ara oole costu ki *!"2 kat asagımızda fuhus yapılıo"* falan dedi.içten içe yarıldık tabe biz.siz de anlatın da gülelim 1az. adam bunu diyince sizinkiler nasıl oldu merak ettim:) yakışıksız bi atmosfer oluştu sanırım ehehe[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Viskhii, 04 Kasım 2005 19:57 tarihinde demiş ki: said: gmefaraday, 04 Kasım 2005 19:46 tarihinde demiş ki: walla bugun bize gelen eski komsularımız yeni apartmanlarından bahsetti.bi ara oole costu ki *!"2 kat asagımızda fuhus yapılıo"* falan dedi.içten içe yarıldık tabe biz.siz de anlatın da gülelim 1az. adam bunu diyince sizinkiler nasıl oldu merak ettim:) yakışıksız bi atmosfer oluştu sanırım ehehe eet aynen ole oldu.[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ve sonra sessizlik vardı ortamı olsaymış keşke[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abi tam videoluk bi kaç saniye böle bi video yu izleyip sabahlara kadar gülcek malzeme çıkarabilirm :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Viskhii, 04 Kasım 2005 20:40 tarihinde demiş ki: abi tam videoluk bi kaç saniye böle bi video yu izleyip sabahlara kadar gülcek malzeme çıkarabilirm :) cıkarıwer be sana zahmet[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: gmefaraday, 04 Kasım 2005 19:55 tarihinde demiş ki: said: irin, 04 Kasım 2005 19:52 tarihinde demiş ki: valla hic gulunecek muhabbetler olmuo bizde.aha tatil ne guzel ders yok hoca yok diosun..hepsi bayramda bize gelio(babamda örtmen ve hepsinden buyuk MAAALESEF)turbe mi huleyn bizim ev... yiterrrrrrrrr.. kotu , kasvetli bi ortamdır muhtemelen. hemde nasıl sabahtan beri sen hangi bolumu dusunuodun muhabbetii..dunumuom ben okumucam..alla alla[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 valla nasılsınız efenım iimişsin hamdolsun falan fılan böle şeyler konusuldu gercı ben dısarı cıktım arkadaslarla takıldık fılan[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Gothic_Angel, 04 Kasım 2005 19:53 tarihinde demiş ki: cradle of filth - hallowed by thy name dinliyorum sabahtan beri... cradlee of filth - nymphetamine dinliyorum habire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bizim evde bayram olsun olmasın hep aynı konu,bi tek misafirlerin patlamıs mısırları eksik mübarek: ''evi terkeden babam ve anneme yıllarca çektirdikleri'' yeter yaa! babamı da annemi de kendimi de kesicem bi gun gorucekler,gina geldi kusucam artık bi kere daha duyarsam-ki yarın misafir geliyor,muhtemelen yine duyucam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aman abe uzme kendini ya[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 teyzem "bu bayramda gelmiycem biraz dinlenim " der.. ama hangi bayramdan bahsediyor hala anlayamadık :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Geçen topicin birine de yazmıştım... Bir arkadaş kendinden bir yaş büyük olan kız arkadaşının elini öpüp harçlık istemeye kalkınca (geyiğine) küsmüşlerdi. Şimdi noldular bilmiyorum :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 "amca el öpeyim mi"[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bayram sohbetleri falan acmıor kardesım yaa sınır sahıbı oluyorum bı de komık seylere gulcem gulemıoum sters oluyorummm yaww[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar