zarek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Davion, 04 Kasım 2005 20:43 tarihinde demiş ki: said: Bleeding, 04 Kasım 2005 20:40 tarihinde demiş ki: saf su diil o saf su içersen ölürsün Saf suyun ne oldugundan haberin varmı? Aküye koyulan suyu içebilirsin hiçbir zararı olmaz sonucta yagmur suyu ile aynı su. Hiçbi zararı olmaz. saf sunun derişimi farklı, hücre içindeki suyla uymaz eğer 4-5 bardak ard arda içersen komaya girersin.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 saf su yerine oksijenli su içiyorum ben.. pek yararlıymış, kan dolaşımını falan da artırıyo tavsiye ederim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben anlamiyorum ne diyorsunuz icmeyin cay yaziktir. demleyin ama icmeyin[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 cola için ya hadi iyi sabahlar[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Geçen sene çok fazla su içen bi akrabam rahatızlanmıştı da "su zehirlenmesi" teşhisi koymuşlardı. Öğlene kadar durduğu dükkanda 10 bardağa yakın su içmiş, eve gelince de ikindiye kadar da bi 10 bardağa yakın su içmiş; gıda zehirlenmesine benzer rahatsızlıklar yaşamış.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ben de gecirdim bunu, bir aksam yemeginde 1.5 litre su ictim basimdaki gerizekali, bardak bosaldikca dolduran garson yüzünden (dolu bardagi icme hastaligim var), arabada nefes alamamaya basladim, otele vardigimda soguktan titriyordum ve ellerim, ayaklarim morarmisti. Igne ile ve tüm gece eziyet cekerek atlattim. edit : O aksam ictigim tek suyu orada icmedim tabi, ayrica tika basa yemek yemis olmamin da etkisi oldu bu duruma[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Kasım 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Sabrina, 04 Kasım 2005 21:00 tarihinde demiş ki: Su içmediğim günlerde oldu ama ölmedim işte. Demek istediğim su ağzıma sürmedim ama kola'ymış şuymuş buymuş içtim.. devam et, aşırı kola spastik kolon hastalığına sebep oluyor. ondan sonra benim gibi günde 3-4 litre kola içerken, 3-4 litre su içmeye başlarsın. asitli içeçekleri fazla içmeyin. miğde hastalıkları geçmiyor kolay kolay. haftaya yine doktor :( bu yaz boyunca günde 3-4 litre kola içiyordum. gece tuvalete gittiğimde bile kola içiyordum. illaki zararı olur yani, nasıl olsa birşey olmuyor diyip içmeyin. [Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 05 Kasım 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yağmur suyunun içinde demir vs. gibi mineraller de bulunur bunları aşağıya düşerken zaten alır içine bu yüzden saf su değildir.. saf su evt ufak çaplı patlamanıza sebep olur :D içilmez o yüzden bi de h2o2 içmek güzel bi ölüm..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 saf su içilir ama tadı çok kötüdür ve yararı içme suyuna göre azdır . Güvenilir markaların hazırladığı ,içme sularını için ki onların içindeki yararlı minerallerdende yararlanın zihni açın ilerleyin atın bu at gözlüklerini yeaw ....[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 susuzlugunu dinle Sprite yada Sprite Obey Your Thirst :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben her gün 2.5 litrelik kola şişesine su doldurup,içip,bitirmeyi alışkanlık haline getirdim içmezsem bi şeyleri eksik hissediyorum=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... [url]www.robbiewilliams-tr.com[url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 psikolojik olarak kola içiyo gibi hissediyosan paso kola içenler için süper bi buluş hehe. :b[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 İ like money... manii Yaw bırakın bu işleri .. Pepsi blue en güzeliii.[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 akü suyu saf ama yağmur suyu saf değildir.. akü suyunuda içsen bi şey olmaz ne yararı ne zararı var,içersin işersin öle.. yani bazı böbrek hastalıklarınada ii geleceğini zannetmiorum yani bol su iç derken,mineraliyle o en ii içecektir,sudur,Allah öle yaratmış:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aman kardeş sen dierk SAF su içmede:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: reyou, 04 Kasım 2005 20:37 tarihinde demiş ki: şimdi günde 2 litre su içme geyikleri vardır ya, ben genelde günde 1 bardak kadar su içiyorum sonra gerisini çay,süt,meyva suyu,cola falan içiyorum yani toplasanız bunların içindeki su miktarı 2 litreyi falanda geçer.. şimdi bölesi sağlıklımıdır yoksa illede saf sumu içmek gerek?? Saflar saf su içsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 saf su içecek kadar saf olamazsın[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bir kere saf suyun ph'ı 0 değildir,kim demiş hatırlamıyorum. 0 ph a sahip bir madde çok asidiktir,çok özel bir biçimde, inanılmaz dikkatle kullanılması gerekir.(zaten öyle kolay kolayda bulunmaz).Kısaca ph 0 a sahip bir madde "mermeri deler"(ne mermeri be hiç birşey durmaz önünde :D). saf suyun ph'ı 7 dir. Yani ne asidik nede bazik özellik taşır. Kanıt mı istiyoruz? : kanıt "Pure water has a neutral pH of 7, which is neither acidic nor basic." Saf suyu içmek vücut için çok zararlıdır ama gebermezsiniz hemen :D. Yağmur suyu saf su filan değildir çünkü içinde mineraller ve (yerine göre değişmekle beraber) sülfürik asit gibi maddeler bile içerebilir(asit yağmuru.) Kanıt:(aynı siteden) [spo1=Kanıt]"I was surprised at this, but, actually, distilled water is "purer." Rainwater contains small amounts of dissolved minerals that have been blown into the air by winds. Rainwater contains tiny particles of dust and dissolved gasses, such as carbon dioxide and sulfur dioxide (yep, acid rain). That doesn't mean rainwater isn't very clean -- normally only about 1/100,000th of the weight of rain comes from these substances. In a way, the distillation process is responsible for rainwater. Distilled water comes from water vapor condensing in a closed container (such as a glass jar). Rain is produced by water vapor evaporating from the earth and condensing in the sky. Both the closed jar and the earth (via its atmosphere) are "closed systems," where water is neither added or lost."[/spo] (kısacası distile edimiş su daha saf diyor.) Şimdi saf su olayına gelince, saf su vücuda mineralsiz olarak girer ve mineralli olarak çıkar,yani vücut çok miktarda mineral kaybeder ve bu açığı kapamazsanız çok ciddi sonuçlar(hatta ölüm) bile görülebilir. Fakat saf su içince tak diye gebermezsiniz,mesela şurdaki linkte uzun süre saf su içip sonra mineral eksikliğinden hastalanan bir adamın yaşadıkları var. Saf su içen adam (salak adamımız,saf suyun daha sağlıklı olduğu yanılgısıyla uzun süre saf su içip,mineral kaybından hiper tiroid olmuş :P) Buradada bir doktor açıklıyor saf suyun zararlarını: saf su zarar 1."The longer one drinks distilled water, the more likely the development of mineral deficiencies and an acid state." 2."Avoid it except in special circumstances." 1. Bir insan ne kadar uzun süre saf(distile edilmiş) su içerse,o insan o kadar çok mineral kaybeder ve vücudu asidik bir hale gelir.(not:yazıda asidik durum anlatılıyor, karbondioksidin saf suyun içinde bolca çözünmesi ile asit oranı artıyormuş) 2.Çok özel durumlar dışında kullanmamaya özen gösterin. gördüğünüz gibi saf su öldürmüyor, ama "süründürüyor", ph'ı 0 filan değil 7, ve yağmur suyu saf su değil,distile edilmiş su saf su.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde edik:spo tagini kapamayı unutmuşum :D [Bu mesaj Drigeolf tarafından 05 Kasım 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] edik2: Biraz araştırma daha yaptım bu konuda,gördüm ki ABD de çok yaygınmış bu distile edilmiş su işi,hatta ve hatta bir çok diyette saf su içilmesi öneriliyor,aletler satılıyormuş(su distile etme aletleri),o yüzdende birçok sitede doktorlar bas bas bağırıyor içmeyin saf suyu diye. Neden mi bunu yazıyorum? Yok hücreler patlar ,yok anında ölürsünüz gibi saçmalıklara kanıt olsun diye. [Bu mesaj Drigeolf tarafından 05 Kasım 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar