reyou Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 şimdi günde 2 litre su içme geyikleri vardır ya, ben genelde günde 1 bardak kadar su içiyorum sonra gerisini çay,süt,meyva suyu,cola falan içiyorum yani toplasanız bunların içindeki su miktarı 2 litreyi falanda geçer.. şimdi bölesi sağlıklımıdır yoksa illede saf sumu içmek gerek??[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radio dj = tik tak listen most beautiful songs are played... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 tabiki cola-meyva suyu fln bunlar zararlı icecekler ic suyunu en iyisi:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 o şekilde de karşılıyosun su ihtiyacını. sorun yok yani :-)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 tuvalette idrarınızın rengine bakın renksizse tamam, ama sarıysa (tonuna göre ihtiyaç artar) su ihtiyacınız var demektir[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 saf su diil o saf su içersen ölürsün[signature][hline]Enemy Of God Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yalnızca "su"yu kastetmiş akü suyunu deil[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Bleeding, 04 Kasım 2005 20:40 tarihinde demiş ki: saf su diil o saf su içersen ölürsün Saf suyun ne oldugundan haberin varmı? Aküye koyulan suyu içebilirsin hiçbir zararı olmaz sonucta yagmur suyu ile aynı su. Hiçbi zararı olmaz.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yağmur suyu saf su değilmi, içince ölünüyomu?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radio dj = tik tak listen most beautiful songs are played... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kola vs. yerine su ile susuzluğu giderelim. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Yağmur suyu saf su mu? Ciddi LöL yani...[signature][hline]-Soy una ganadora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yağmur suyu saf değildir, akü suyu falan saf sudur. asla içilemez, tehlikelidir bi de siz nası kolayla sususzluk gideriosunuz. valla benim su içmeden hayatta geçmez 10 cola içsem bile 1 bardak su içmem lazım [Bu mesaj PrudenT tarafından 04 Kasım 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: PrudenT, 04 Kasım 2005 20:39 tarihinde demiş ki: tuvalette idrarınızın rengine bakın renksizse tamam, ama sarıysa (tonuna göre ihtiyaç artar) su ihtiyacınız var demektir e abe vitamin hapı alınca da sapsarı olur rengi.bence oyle bi genelleme dooru deil[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abi ne garip adamsın, yani vitamin aldığını biliyorsun, ondan sarı olduğunun farkındasın, o zaman su içmezsin. ilaç etkisiyle sarılaşır[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Senin bu sorunu bi diyetisyen tanıdığıma sormuştum . Cevabı: Kola fanta gazlı içecekler süt vs den alınan sıvı vücudun dehidrasyon için ihtiyaç duyduğu sıvıyı tam olarak karşılayamaz Vücuttan toksit maddeleri temizlemek metobolizmayı hızlandırmak için gerekli sıvı saf su olmalıdır... ben sabahtan ber bi demlik çay içtim diyerek su içmemek yapılan yanlışlar arasındadır...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Sabrina, 04 Kasım 2005 20:44 tarihinde demiş ki: Yağmur suyu saf su mu? Ciddi LöL yani... Sen ciddi öl diyorum sana git bakalım akücülere adamların dükkanlarının önünde neden 25 Kg'lık yağ tenekeleri durur öle açıkta bi sor.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 saf su demeyin yalnız su deyin yanlış anlaşılmasın[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Davion, 04 Kasım 2005 20:48 tarihinde demiş ki: Sen ciddi öl diyorum sana git bakalım akücülere adamların dükkanlarının önünde neden 25 Kg'lık yağ tenekeleri durur öle açıkta bi sor. sen git öl, yağmur suyunun içine yere inene kadar birçok madde karışır[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bak ben bunu bilmiodum. Sağol.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bilmemek değil öğrenmemek :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: PrudenT, 04 Kasım 2005 20:49 tarihinde demiş ki: said: Davion, 04 Kasım 2005 20:48 tarihinde demiş ki: Sen ciddi öl diyorum sana git bakalım akücülere adamların dükkanlarının önünde neden 25 Kg'lık yağ tenekeleri durur öle açıkta bi sor. sen git öl, yağmur suyunun içine yere inene kadar birçok madde karışır ve o maddeler ölmememizi sağlar... ÖL emi?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radio dj = tik tak listen most beautiful songs are played... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Asit masit yok tabi başımıza direk olarak H2O yağıyo tabi unutmuşum..[signature][hline]-Soy una ganadora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Saf su icilmez arkadaslar neyin geyigini yapiyorsunuz ki. Adamin söylemek istedigi sey basit iste, meyve suyu hede hödö icsem olur mu diye. Valla iccek baska bisey yoksa tabiki seni hayatta tutar da, su varken niye kasiyorsun : ) Ayrica su niyetine kola icersen de pek uzun yasamazsin : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Valla yaü. Saf su zararlidir bikerem[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ayrıca suyun yeri doldurulamaz :) Ama öbür türlü vücuduna alsan da zararı olmaz.[signature][hline]-Soy una ganadora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya sabahları kalktıktan sonra hiç içesim gelmiyo, yemeklede iyi gitmiyo aralardada unutuyom içmeyi en fazla halı saha maçı falan yaparsam yada tuzlu bişiyler yersem aklıma geliyo bunun dışında çaydır,coladır acaip tüketiliyo.. yani böbrekleri falan felç etmeyiz dimi?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radio dj = tik tak listen most beautiful songs are played... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar