reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 buradaki tüm ahalinin buluşma yeri neresi olacak, yani Allah korusun :) bi anda server çöktü, yörünge dışından bi meteor geldi çarptı.. oldu işte bişiyler :) mesela bi ara yoktu paticik, ondan sonra millet hiçbişey olmamış gibi birbirlerini tanımamazlıktan gelerek :P ölesine takıldımı? bi yer falan ayarlamak lazım, talihsiz bişiyler olursa orda tekrar toplanalım, bağlarımızı koparmıyalım diye :) :P[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radyo dj = radyo : www.fr3nzy.com most beautiful songs are played ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Hackliyecen mi yoksa?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yok ya ne alaka, ben ne diyom sen ne... :) bi an için düşündüm şu paticik yokken millet biyerlerde yine toplanıyomuydu yoksa, bitse herkesin bağlarıda bitecekmi diye..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radyo dj = radyo : www.fr3nzy.com most beautiful songs are played ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Onu paticik ahalisine sormak lazım, alakam yok benim lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 eski tayfa olarak pati dışındada görüşüyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yok öle bişey.. aslında hiç olmadı. matrix..[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 pepelek yok olunca paticik çıktı ortaya gerisini sen düşün.[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 patiyi yedekleyelim :-p[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 http://www.paticuk.com [Bu mesaj Mithr tarafından 03 Kasım 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: cenin, 03 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki: patiyi yedekleyelim :-p *Bir an Hitchiker's Guide to the Galaxy'de dünyanın yedeklenmesi olayını hatırlar, gülmeye başlar*[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Mithr, 03 Kasım 2005 23:40 tarihinde demiş ki: http://www.paticuk.com [Bu mesaj Mithr tarafından 03 Kasım 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] bu da matrix.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Mithr, 03 Kasım 2005 23:40 tarihinde demiş ki: http://www.paticuk.com [Bu mesaj Mithr tarafından 03 Kasım 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] ahaahah :) bu ne be? burasımı sığınamız?? :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radyo dj = radyo : www.fr3nzy.com most beautiful songs are played ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Eh logolari ayni en azindan :-P[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Yonja'ya takılıyoz biz paticik çökünce :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Mithr, 03 Kasım 2005 23:40 tarihinde demiş ki: http://www.paticuk.com doğan görünümlü şahin?[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Asteroth, 03 Kasım 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Yonja'ya takılıyoz biz paticik çökünce :) bi bunu begendim:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: cenin, 03 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki: patiyi yedekleyelim :-p *Bir an Hitchiker's Guide to the Galaxy'de dünyanın yedeklenmesi olayını hatırlar, gülmeye başlar*[ signature ][hline]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için [b]bir an kitabı okumadığını filmi seyretmediğini fark eder ve spoiler olma olasılığının dayanılmaz hafifliğini beynine yer, ürkmeye başlar[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 pati dandik bea :D:D:D[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 msn diye bişey var...Şahsen benim msnimde patiden 35 kişi var.hepsinde o kdr kişi olsa buluşuruk :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bişi olmas ultimatr dik pepelek olduk pepelek gitti pati olduk yoksa karıştırıyormuyum ya ultimatr bağımsızdı galba pepelekten lamm çok vakit geçti........ neyse ya bişi olmas. gene açılır :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 kaptirmayin bu kadar :yapma:[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Dynun, 03 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki: said: Mithr, 03 Kasım 2005 23:40 tarihinde demiş ki: http://www.paticuk.com doğan görünümlü şahin? ahaha loll:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 WE NEED A SHELTER!!!!!1111![signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 allah korusun ya cok kotu olur ben cok seweıorum patıcıği[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Allah korusun. *Mucx mucx + tık tık tık*[signature][hline]-Soy un perdedora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar