Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ajayip bırstım!!!

Anathema

Öne çıkan mesajlar

gunaydın arkadaslar okuyun ve okuyun :) arkaaslarımla denizde yuzuyorum bole cok mutluyu yanlız ole bişiki nedir bilemicem kopek balıgı felan deyil yani yok ole hayvan garip bişidi karaya yuzuyorumm herkez cıktı ben cıkamadım artık umidimi kestim hayattan şeadet getirip suyun ustune salı verdim kendimi ama bu arada olumune bir goz yası bosalıyo gozlerimden orası ayrı :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim de arkadaşlar falan geldi oturduk konuştuk baya bir baktık saat 2 olmuş çay falan da içtik...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

damdaki martılar göbek atıyor.
edit:hayır anlamadım konuyu biraz aç ya böyle saçma topic yapmayın allasen ya[signature][hline]A country that's divided
Surely will not stand
My past erased, no more disgrace
No foolish naive stand

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 05 Kasım 2005 11:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulfly, 05 Kasım 2005 11:25 tarihinde demiş ki:
kuşlar ucuo felan ruzgar pencereler bulutlar

yaşasun 23 nisan dam üstünde saksağan!

öğ[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

beimnde vardı köpekbalıı ardkaşmı üstüne bırstım öldü :([signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know
That between black and white there is no room for two
The scale it might be wide, but there's no need to be blind
Between black and white there is no room for two
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ajayip bırstım!!! bunu okuyunca D:[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçe Meali için(Çeviride kılyün olabilir)

[spo1=Tık]''köpekbalığı falan değil yok ole bişii'' görmüşler mutlu mutlu yüzerken ,korkup karaya çıkmış arkadaşları bu da sap gibi kalmış denizde, ağlamış , ağlamış, ağlamış[/spo][signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...