Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duman Konser...

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar 29 ve 4 Kasim Konserlerini Kacirmiş Bulunmaktayim Yakin Zamanda Istanbulda Nerde Konser Var Bilgisi Olan Varmi???[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

bilen yokmu yaa :([signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

bostancıdaki konserleri süperdi hele son albüm sarkıları harikaydı hele herşeyi yak ta ara verip another brick in the wall u caldılar sonra herşeyi yak'a devam ettiler resmen kendimden geçtim tek kelimeyle muhteşemdi...[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Sosyal ağlarda paylaş

oha dumanın konseri 18 yaş altı dolu imkansız öyle birşey olması.ayrıyetten alkollü içecek (bira yani :) ) bostancıda da satılıyordu ama 5 milyonmuş sanırım millet küfür ediyordu.ee karşıda bakkal varken mis gibi içeriden uyduruk bira alan zihniyette sorun vardır zaten...[signature][hline]And in my last hour,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 05 Kasım 2005 14:54 tarihinde demiş ki:

ek bilgi 1:
konser ve festivallerdeki alkolli içecekler kazıklamak için değil, kendini bilmeyen bazı zat-ı muhteremler zil zurna olmasın diye pahalı satılır.

bana kalırsa millet nasıl olsa alıcak diye satıyorlar öyle.onun yerine hiç satmasalar daha mantıklı degil mi :)[signature][hline]And in my last hour,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 05 Kasım 2005 14:51 tarihinde demiş ki:
bu arada BGM'ye 6 bira birden sokabilen ZaugnaKhaldun'u saygıyla anıyorum , we salute you.

ben 2 sokmuştum ki 3 de sokardım. 6 bira sokan şahsiyet bir nevi droiddir, buzdolabıdır. bravo valla.

bence pahallı olmasının tek sebebi para kırmak
Sosyal ağlarda paylaş

ohannes 6 bira mı nası olm ya bize de öğretin :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...