Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Arkadaslar 29 ve 4 Kasim Konserlerini Kacirmiş Bulunmaktayim Yakin Zamanda Istanbulda Nerde Konser Var Bilgisi Olan Varmi???[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bilen yokmu yaa :([signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bosfer ist. sen bursa dan haber ver :D harbi bilenler varsa solesinler Lutfen...[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Salla ya değmez bile[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki: Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun... Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bugün Yeni Melek de çıkıyorlarmış gene.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 nasıl değmez?? nasıl değmez??? dumanın sahne performansı olağanüstüdür...verilen paranın kuruşuna kadar değer hemde öyle bir değerki obareyki ne obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 nescafe olayı bitti mi ya ? evde biriktirdiydim bi dolu ambalaj , bilet satıp para kırıcaktım hehe.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bostancıdaki konserleri süperdi hele son albüm sarkıları harikaydı hele herşeyi yak ta ara verip another brick in the wall u caldılar sonra herşeyi yak'a devam ettiler resmen kendimden geçtim tek kelimeyle muhteşemdi...[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 gitmek isteyen varsa, 25 Kasım Cuma 23:30, Olimpia Wish de son bir konser daha var. bunda alkollü içecek de satılıyor içerde, 18 sınırı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 oha dumanın konseri 18 yaş altı dolu imkansız öyle birşey olması.ayrıyetten alkollü içecek (bira yani :) ) bostancıda da satılıyordu ama 5 milyonmuş sanırım millet küfür ediyordu.ee karşıda bakkal varken mis gibi içeriden uyduruk bira alan zihniyette sorun vardır zaten...[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bu arada BGM'ye 6 bira birden sokabilen ZaugnaKhaldun'u saygıyla anıyorum , we salute you.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Adam robot olm android :) sokar o zhuahu[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ek bilgi 1: konser ve festivallerdeki alkolli içecekler kazıklamak için değil, kendini bilmeyen bazı zat-ı muhteremler zil zurna olmasın diye pahalı satılır. ek bilgi 2: ist konser programları burdan takip edebilirsiniz.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Mum_Chamber, 05 Kasım 2005 14:54 tarihinde demiş ki: ek bilgi 1: konser ve festivallerdeki alkolli içecekler kazıklamak için değil, kendini bilmeyen bazı zat-ı muhteremler zil zurna olmasın diye pahalı satılır. bana kalırsa millet nasıl olsa alıcak diye satıyorlar öyle.onun yerine hiç satmasalar daha mantıklı degil mi :)[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Evet çok önemli bir konuya parmak attın[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: HymnOfSnuk, 05 Kasım 2005 14:51 tarihinde demiş ki: bu arada BGM'ye 6 bira birden sokabilen ZaugnaKhaldun'u saygıyla anıyorum , we salute you. ben 2 sokmuştum ki 3 de sokardım. 6 bira sokan şahsiyet bir nevi droiddir, buzdolabıdır. bravo valla. bence pahallı olmasının tek sebebi para kırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ohannes 6 bira mı nası olm ya bize de öğretin :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar