ruby Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dis görünüs de huy da önemli,ikisi birbirini tamamlar bence,--genelde-- kimse sisman birinden huyu güzel diye hoslanmaz,huyu kötü olan birinden de tipi icin hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 İkisini de yapan insan tanıyorum ruby...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: ruby, 04 Kasım 2005 16:57 tarihinde demiş ki: dis görünüs de huy da önemli,ikisi birbirini tamamlar bence,--genelde-- kimse sisman birinden huyu güzel diye hoslanmaz,huyu kötü olan birinden de tipi icin hoslanmaz. sisman birinden huyu güzel diye hoslanmazmı güzellik gecicicir huy bakidir evet belki 5-10 sene icin ble belki kısa süreli iliski icin dedigin dogru ama dier türlü düsünürsen??[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Giovanni, 04 Kasım 2005 16:38 tarihinde demiş ki: abi gaz olsun işte zayıflaman için. Bu konularda cidden gaz cok önemli. Bir aile dostumu örnek vereyim. Kiz ortaokulda okulun en ezik tipiydi, herkes bunla dalga gecerdi, yanina yaklastirmazdi falan. Kiz bir gün lise1 de cinnet gecirdi, gözlük cikti, tel cikti, gardrop yenilendi, makjay, kuaför su bu derken öyle bir hale büründü ki, güzellik yarismasina katilabilir su an. Kiloyu dert etme verilir. Yine anaokulundan beri bir arkadasim vardi, ailelerinde gelen olarak genetik bir sismanlik oldugundan 120 kilo civariydi ortaokulda. Azim etti, diyetisyenle düzenli bir diyete girdi ve su an 75 kilo civari. Ama, kilonu versen bile, böyle rezil bir insanla beraberlik kurma, kurmamalisin.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Kasım 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 @penth son noktayı koymussun daha konusmaya gerek yok....[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 manevi kitlemiş topici nihah[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 İki türlü başlangıç vardır ilişkiye. Birinde birini ilk defa orada görürsünüz. gözünüze çarpar bir anda. Aşık gibi hissedersiniz, feci halde hoşlanırsınız, yanınızdayken, adeta sarhoş gibisinizdir, ne yaptığınızı bilmezsiniz. İşte bu durumda tip çok önemlidir. Gözünüze batar çünkü direk. İkincisinde ise uzun süredir tanışıyorsunuzdur. Belki tipi önceden gözünüze çarpmış güzel biridir ilkini hafif yolda yaşamışsınızdır, belkiyse hiç farketmemişsinizdir, "güzel standardına" uymaz size göre, ama zamanla tanır arkadaş olursunuz. Yanında çok rahat hisseder her türlü şeyi yapar hiç utanmadan her geyiği çevirirsiniz. Bu rahatlıkla kafanızda bir yer edinir, tam kafa dengidir, yanında çok hoş vakit geçiriyorsunuzdur sık sık beraber gezersiniz falan. Bir süre sonra tipi hiç dikkatinizi bile çekmez, çünkü alışmışsınızdır çoktan o kişinin o haline, uzun kısa zayıf şişman düşünmezsiniz. Sonra bir bakmışsınız, bu garip birbirini tamamlama, çekim arkadaşlıkla sınırlı değilmiş. Ama o duruma nasıl geldi, ne ara geçti durum deişti anlamamışsınızdır bile...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: dory, 04 Kasım 2005 17:05 tarihinde demiş ki: manevi kitlemiş topici nihah topici kitliyorum ahanda *klick* kitlendi daha fazla konusmayalim :-8[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 öyle bi severler ki hele bi de parası çoksa tadından yemezler yanında bile yatmak isterler edit:tüm kızlar üzerine alınmasın[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sende gaza gel, azmet, çalış, iyice kas filan yap kilo ver Sonra sana bitane dönen sandalye alırız, kızıda getiririz sende "Hatırlıyormusun, bir zamanlar tombik ama gururlu bir genç vardı" tribi atarsın :D Azmettikten sonra herşey başarılabilir... Acı yok... Eye of the tiger :P :P :P Böyle şeyler, moralini bozmaya değmez. Ne mal olduğunu erkenden anlamışsın en azından, ki bu iyi bişiy...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: tony_montana, 04 Kasım 2005 17:36 tarihinde demiş ki: öyle bi severler ki hele bi de parası çoksa tadından yemezler yanında bile yatmak isterler ahanda doğru bi laf daha :tup:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yuh kizda hayvanmis birsda ya sana sole diim sisman olmak fln onemli diil biras konusmana ustune basina dikkat et hem agir hemde komik olki bu gecelerde bi topicdede vardi :) nese ayarlarsin [Bu mesaj delimanyakcapkin tarafından 04 Kasım 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Asgard, 04 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki: dıs gorunus ile karar veren kızın alnını karıslarım:) hmm, yalan olmuş biraz[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ben nası şişman kızları sevmiyorsam, ben şişmansam onların beni sevmemesini normal karşılarım. Ha çeşitli etmenler olabilir, mesela zenginsindir. o zaman kıza Brad Pitt gibi gelirsin ve seni çok sever. Ama züğürt ve şişmansan sevmezler.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: helena, 04 Kasım 2005 18:00 tarihinde demiş ki: said: Asgard, 04 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki: dıs gorunus ile karar veren kızın alnını karıslarım:) hmm, yalan olmuş biraz neden?[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 çünkü erkeklerin kızları dış görünüşü önemsedikleri için yargılamaya hakları yok bence, büyük çoğunluğu öncelikle kızlardaki "güzellik" kavramına takıldıkları için ki erkekler güzellik meselesine kızların takıldığından çok daha fazla önem verirler[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: helena, 04 Kasım 2005 18:04 tarihinde demiş ki: çünkü erkeklerin kızları dış görünüşü önemsedikleri için yargılamaya hakları yok bence, büyük çoğunluğu öncelikle kızlardaki "güzellik" kavramına takıldıkları için ki erkekler güzellik meselesine kızların takıldığından çok daha fazla önem verirler ben ztn kendi adıma konusmustum baskası beni ilgilendirmiyor genel bisi solemedim dediginde genel tarafın benimsedigi birsey haklısın[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yoooo ben zaugnayı çok seviyorum. :) bunu görürse katilim olcak ama. :P neyse, ya kıza göre değişir, mesela benim için tipin hiç önemi yok, iş karaktere bakar. ama önce tipe sonra karaktere bakan arkadaşlarım da var. depends. [signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. [Bu mesaj Sufenta tarafından 04 Kasım 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Evet, erkeğin en doğal hakkıdır karşıdakinde güzellik aramak.Aynı takıntıya bayanlardan da sahip olanlar çıkabilir.İçine bakmadan sırf ben çirkin bulduğum için çıkmadığım kızlar olmuştur hayatımda. Yani ben hem iç ararım hem de sevgilimin eli yüzü düzgün olmalı.Bu benim en doğal hakkım. Gerçi bu aralar piskopata bağladım, Liv gibi birşeyler arıyorum ama nerde tabi güzel ülkemde o durulukta hatun? :P [signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! [Bu mesaj Prawler tarafından 04 Kasım 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Dış görünüş önemsizdir diyip kendimizi kandırmayalım bence, zira ilk degerlendirme dis gorunuse gore yapilir ve bundan sonraki yakınlasmalar buna gore sekillenir. Bunu acik ve net soyleyebilirim ki dis gorunusu begenilen kisiye olan davranislar herhangibirinden farklidir, belkide yapaydır amac karsidakini etkilemektir, bu yuzden dıs gorunus onemlidir, belkide ilk gorusteki etki olmasa hic tanısılmayacaktır.[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 daverc de gayet güzel bir şekilde özetlemiş olayı. Sırf dış görünüşü güzel olduğu için bir hatunla çıkmam, ama çirkin kızla da çıkmam. Biraz beyin ve güzellik isterim.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 güzellik,zeka,karakter... hepsinden yeterli miktarda olmalı.Birinin eksiğini diğerinin fazlalığı ile tamamlayabilirsin. Çok güzel bi kızdan hiç hoşlanmadığımı bilirim.Ama vasat hatunlardan inanılmaz etkilendiğim çok olmuştur. Ben ise çirkinim...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 başta önemlidir güzellik tanıdıktan sonrada o önemi yitiriyor hala devam ediyorsa zaten, bu cinsel dürtüden başka bişey değildir, sana öyle bişey dediğine göre gaz olup yapman gerekiyor bişeyler öss olayında bende 85 kilo civarı olmuştum, 1 ayda 30 kilo verdim sonra haplarla tekrar almaya çalıştımda 60da kaldık işte. Kilo sorun değil, yeterki kalıcı bi bozukluğun olmasın gerçi onlarında çözümü bulundu ya neyse. Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır sözü burda söylenir.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Hatta isin daha ilerki boyutunu dusunursek belki pesimist olucak biraz ama dis gorunuse gore siniflandirma yapmakta basittir. Gordugum bir kiz eger benim kaldiramiyacagim güzellikteyse daha alt seviyeye inerim, bosuna kendimi yormam,aci ama gercek. İnsan kendini bilmeli :)[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 her ikisi de birbirini tamamliyor iste.. mesela insanin ic güzelligi (kalbinin güzelligi ) ,disina yansir. senin kiz arkadasinin da seni böyle kaba bir sekilde elestirmesi onun bazi kötü huylarindan kaynaklanir... Birazcik adam olsaydi , iyi bir sekilde de dile getirebilirdi bunu seni üzmeden.. kisacasi herkes bakimli bir sevgilisinin olmasini ister , her iki yöndende (dis görünüs ve ic görünüs). ne dis görünüs tek basina yeter , ne de ic görünüs.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar