Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 arsa zenginiyiz diye övünüyordu canaydın satsın rivadaki arsaları kapasın borcu ahah[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 onun gonul zenginligi yeter.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Bonjo, 04 Kasım 2005 12:24 tarihinde demiş ki: arsa zenginiyiz diye övünüyordu canaydın satsın rivadaki arsaları kapasın borcu ahah arsa zenginiyiz zaten bunda yalan yok bunda gülünecek komik olan bişey de yok GS gibi bi klüpte olağanüstü şeyler olmadığı sürece kimse o arazileri sattırmaz bizim klübümüzde diktatörlük sistemi işlemiyor yani başkan istediği gibi at koşturmuyor...[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Rewendor, 04 Kasım 2005 01:28 tarihinde demiş ki: Hani geretsin takımları ilk 10 hafta coşar sora batırır derlerdi de tuttu ya, devam ederse vay halimize.. hocam o sadece bi arkadaşın da dediği gibi wolfsburg da oldu felaket tellalı müthiş bilgili spor yazarlarımız az biraz işlerini yaparlarsa yani gerçekleri araştırırlarsa gerets in diğer takımlarının performansının özellikle sonlara doğru daha da arttığını ve istikrarını sürdürdüğünü görürler.[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 [signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bonjo az bi uza ya, komik degilsin bisey degilsin. hadi antu forumlarinda yap bu maymunluklari gulen cikar bi kac tane.[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bonjo her yere yetişiosun maşallah tamam öledir senin dediin doru bu topice bulaşık olma takip ediceksen de adam gibi takip et[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Bonjo, 04 Kasım 2005 12:37 tarihinde demiş ki: Bencede büyük adam..Keşke herkes onun kadar centilmen olsa...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 evet bizde çok seviyoruz[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Maça gelen varsa görüşelim =)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 gidio musun? babamla gitmeyi düşünüodum ama yattı yaw :([signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Evet. Çıkayım ben yola.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 insallah maci aliriz, bu macta gerets sezon basindakine yakın bi kadroyu sahaya surecekmis (heinze fln yokmus)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 heinz i kadroda biliyorum ben o yoksa altan oynar heralde...[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 açıkçası ben denizli maçındada böle düşünüodum bu maçtada böle düşünüorum ama futbol bu ne olacağı hiç belli olmuyor.[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 diyarbakır icin kolay bi 3 puan olacak :D *biseyi 40 kere soylersen olur taktigini uygular* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bu arada kadrolara baktım heinz oynuyor paflarımız da diyarbakırı 9-0 yenmiş hll olsun:D[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com [Bu mesaj tony_montana tarafından 04 Kasım 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ve maç başladı hadi cimbom...[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 şu dakikaya kadar özetlersek gs oyuna hakim gibi ama diyarbakırın da atakları var volkan gene her zamanki gibi formsuz[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 diyar sürpriz yapabilir (hiç istemesem de) hadi gs tsl de sadece diyar maçlarında seni destekliyorum. inş yenersin. bu sene düşsün diyar kümeye[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 necati vuracakken indirdiler devam dendi helal olsun ne diim[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 radyodan dinliyorum bende gs oyunun hakimi beklendiği gibide pek önemli pozisyonu yok herhalde.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Pessimist, 04 Kasım 2005 20:34 tarihinde demiş ki: diyar sürpriz yapabilir (hiç istemesem de) hadi gs tsl de sadece diyar maçlarında seni destekliyorum. inş yenersin. bu sene düşsün diyar kümeye Nedir bu kin?[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya kahrolsun mondragon haric herkes dalio dio radyo ama gol yok ya :([signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hakan şükür yazıcak bu maçta içime doğdu :)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar