bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Tv 8 de her çarşamba 21:00 gibi başlıyor. Her pazar (şuanda tekrarı var) 13:00 da tekrarı var. Haşmet Babaoğlu Sunay Akın Nebil Özgentürk (hazırlayan ve sunan) Hıncal Uluç Harika sohbetler müthiş hikayeler ve çok güzel şiirler dönüyor programda. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 adamların üzerinde düşünmediği , bilmediği konu yok ya... Hıncal Uluç'un köşesindeki yazılarından haberdar oldum bu programdan , izliyorum devamlı...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kesinnlikle cok sevdim zaten sunay akinin ve hasmet babaoglunun ayri ayri hastasiyimdir[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 türkiye icin fazla bu program. inanilmaz insanlariyla kaliteli biseyler izlemek icin baska sansiniz yok. hastasiyim. hasmet baba bitiriyo zaten. cnnturkte ayni anda the apprentice diye bi program var, onu da izleyin derim, tam saatlerini bilmiyorum.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar