Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 FT' Sevilia (Spain) 3 : 0 Besiktas (Turkey) Javier Pedro Saviola 64 Frederic Kanoute 65 Frederic Kanoute 89[signature][hline]SéuL Roì
wook Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bonjo bugun scoreboard gorewi gordun =) neyse gecmis olsun zenit ve guimares maclarında basarılar.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: wook, 04 Kasım 2005 00:24 tarihinde demiş ki: bonjo bugun scoreboard gorewi gordun =) neyse gecmis olsun zenit ve guimares maclarında basarılar. scoreboard ı önceden vermiştim aslında ;) said: Bonjo, 01 Kasım 2005 15:17 tarihinde demiş ki: Beşiktaşın kazanmasını istiyorum ama La Liga da sahasında maç kaybetmemiş , Valencia yı deplasmanda 2-0 yenmiş bir Sevilla var karşısında. Farklı kazanır Sevilla diyorum. [signature][hline]SéuL Roì
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 neyse iddaayı tutturdum tesellimiz o[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: MoKoKo_1903, 02 Kasım 2005 00:27 tarihinde demiş ki: Bir BJK li olarak Sevilla nin şansının daha fazla oldugunun farkındayım ama eğer BJK gaza gelirde defansta da mal gibi hatalar yapmazsa bu maçtan puan çıkarcağımıza inanıyorum :) [signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: thug_life, 01 Kasım 2005 17:15 tarihinde demiş ki: beşiktaş kazanır diorum size bu adama yorum yaptırmayın...[signature][hline]:0) ?
PZero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 :D sıarada malatya var[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
tunch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gömeden inanmam..[signature][hline]My Space
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Görseydin daha kötü olurdu boşver hayırlısı olmuş maçın verilmemesi.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gecmiş olsun..[signature][hline]Est sularus oth Mithas
metboy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hehe bir kere de beşiktaş yencek dediğimde yenelim be. artık yenilince gülüyorum piskolojimi bozdu bu maçlar.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek?
arc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 spiker de o kadar heyecanlı anlatıyordu ki maçı, ama adamcağızın morali bozuldu gollerden sonra sonlara doğru sesi çıkmaz olmuştu.[signature][hline]
PZero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: metboy, 04 Kasım 2005 01:00 tarihinde demiş ki: hehe bir kere de beşiktaş yencek dediğimde yenelim be. artık yenilince gülüyorum piskolojimi bozdu bu maçlar. +1903[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Yınede sewıyorum besıktası Karsılıksız :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 keşke ilk golden önceki penaltımız verilseydi... neyse o diilde bu gruptan 3 takım çıkıcak bilmem farkındamısınız? sacma sapan besiktasin isi zor yorumlari yapmayinda kendi halinize yanin samp. ligindeki.. gecen hafta liderlik hesaplari yapanlar sonuncular grupta.. ueafaya kalabilirseniz iyi...[signature][hline] Sex Machine
zamo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ben bekliyordum böyle bir sonuç.Hatta fark daha da olabilir diye düşünmüştüm.Sonuçta bjk kötü günler yaşıyor.Neyse umarım bjk diğer maçlarında iyi sonuçlar alır da gruptan çıkabilir.[signature][hline]Ethernass
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Eldar_Knight, 04 Kasım 2005 00:56 tarihinde demiş ki: gecmiş olsun.. Sağolasın...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: thug_life, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: said: metboy, 04 Kasım 2005 01:00 tarihinde demiş ki: hehe bir kere de beşiktaş yencek dediğimde yenelim be. artık yenilince gülüyorum piskolojimi bozdu bu maçlar. +1903 sen hiç + koyma her maça bjk yener diyosun :-) belliydi zaten bu maç[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 saviola adamım bea..kesin gol atar diyordum attı helal olsun...bjk ye üzüldüm...ligde ilk 5 e girip taraftarlarını sevindirirler umarım..off bunlar yüzünden ülke puanı düşüyor ona üzülüyorum esas off ki ne off..
tunch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 senin yüzündende paticikin kalite puanı düşüyo biz bişey yapamıyoruz ama :D[signature][hline]My Space
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Saviola 3 büyüklerin hepsine gol atma başarısı gösterdi kariyerinde sanrım :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Kocero, 04 Kasım 2005 11:40 tarihinde demiş ki: saviola adamım bea..kesin gol atar diyordum attı helal olsun...bjk ye üzüldüm...ligde ilk 5 e girip taraftarlarını sevindirirler umarım..off bunlar yüzünden ülke puanı düşüyor ona üzülüyorum esas off ki ne off.. sen hangi takımlısın söylesene[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dün zenit'i izledim öyle kolay lokma değil tam bir takım görüntüsü verdiler. bu sevilla maçının özeti filanda mı yok ?
tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bjk gruptan çıkar. dün puan alsaydı daa iyi olurdu tabi.[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ilk 3'e girenmi cıkıo gruptan?[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk
Öne çıkan mesajlar