Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 FT' Sevilia (Spain) 3 : 0 Besiktas (Turkey) Javier Pedro Saviola 64 Frederic Kanoute 65 Frederic Kanoute 89[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bonjo bugun scoreboard gorewi gordun =) neyse gecmis olsun zenit ve guimares maclarında basarılar.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: wook, 04 Kasım 2005 00:24 tarihinde demiş ki: bonjo bugun scoreboard gorewi gordun =) neyse gecmis olsun zenit ve guimares maclarında basarılar. scoreboard ı önceden vermiştim aslında ;) said: Bonjo, 01 Kasım 2005 15:17 tarihinde demiş ki: Beşiktaşın kazanmasını istiyorum ama La Liga da sahasında maç kaybetmemiş , Valencia yı deplasmanda 2-0 yenmiş bir Sevilla var karşısında. Farklı kazanır Sevilla diyorum. [signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 neyse iddaayı tutturdum tesellimiz o[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: MoKoKo_1903, 02 Kasım 2005 00:27 tarihinde demiş ki: Bir BJK li olarak Sevilla nin şansının daha fazla oldugunun farkındayım ama eğer BJK gaza gelirde defansta da mal gibi hatalar yapmazsa bu maçtan puan çıkarcağımıza inanıyorum :) [signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: thug_life, 01 Kasım 2005 17:15 tarihinde demiş ki: beşiktaş kazanır diorum size bu adama yorum yaptırmayın...[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 :D sıarada malatya var[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gömeden inanmam..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Görseydin daha kötü olurdu boşver hayırlısı olmuş maçın verilmemesi.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gecmiş olsun..[signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hehe bir kere de beşiktaş yencek dediğimde yenelim be. artık yenilince gülüyorum piskolojimi bozdu bu maçlar.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 spiker de o kadar heyecanlı anlatıyordu ki maçı, ama adamcağızın morali bozuldu gollerden sonra sonlara doğru sesi çıkmaz olmuştu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: metboy, 04 Kasım 2005 01:00 tarihinde demiş ki: hehe bir kere de beşiktaş yencek dediğimde yenelim be. artık yenilince gülüyorum piskolojimi bozdu bu maçlar. +1903[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Yınede sewıyorum besıktası Karsılıksız :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 keşke ilk golden önceki penaltımız verilseydi... neyse o diilde bu gruptan 3 takım çıkıcak bilmem farkındamısınız? sacma sapan besiktasin isi zor yorumlari yapmayinda kendi halinize yanin samp. ligindeki.. gecen hafta liderlik hesaplari yapanlar sonuncular grupta.. ueafaya kalabilirseniz iyi...[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ben bekliyordum böyle bir sonuç.Hatta fark daha da olabilir diye düşünmüştüm.Sonuçta bjk kötü günler yaşıyor.Neyse umarım bjk diğer maçlarında iyi sonuçlar alır da gruptan çıkabilir.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Eldar_Knight, 04 Kasım 2005 00:56 tarihinde demiş ki: gecmiş olsun.. Sağolasın...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: thug_life, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: said: metboy, 04 Kasım 2005 01:00 tarihinde demiş ki: hehe bir kere de beşiktaş yencek dediğimde yenelim be. artık yenilince gülüyorum piskolojimi bozdu bu maçlar. +1903 sen hiç + koyma her maça bjk yener diyosun :-) belliydi zaten bu maç[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 saviola adamım bea..kesin gol atar diyordum attı helal olsun...bjk ye üzüldüm...ligde ilk 5 e girip taraftarlarını sevindirirler umarım..off bunlar yüzünden ülke puanı düşüyor ona üzülüyorum esas off ki ne off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 senin yüzündende paticikin kalite puanı düşüyo biz bişey yapamıyoruz ama :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Saviola 3 büyüklerin hepsine gol atma başarısı gösterdi kariyerinde sanrım :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Kocero, 04 Kasım 2005 11:40 tarihinde demiş ki: saviola adamım bea..kesin gol atar diyordum attı helal olsun...bjk ye üzüldüm...ligde ilk 5 e girip taraftarlarını sevindirirler umarım..off bunlar yüzünden ülke puanı düşüyor ona üzülüyorum esas off ki ne off.. sen hangi takımlısın söylesene[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dün zenit'i izledim öyle kolay lokma değil tam bir takım görüntüsü verdiler. bu sevilla maçının özeti filanda mı yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bjk gruptan çıkar. dün puan alsaydı daa iyi olurdu tabi.[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ilk 3'e girenmi cıkıo gruptan?[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar