AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 3 Kasım Per$embe 21:45'te İspanya'da oynanacak maçta temsilcimize ba$arılar. UEFA Kupası'nda Beşiktaş'ın rakibi olacan FC Sevilla'da, Jesus Navas ve Ivica Dragutinoviç sakatlandı. Be$ikta$ alır diye dü$ünüyorum. Yani duygularım o yönde. SAYGI ÇERÇEVESİ b@B PLZ[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha [Bu mesaj AthleT tarafından 01 Kasım 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bana Sevilla alacakmış gibi geliyor. Ama tabi yeni teknik direktörün gözüne girmek için oynayacak futbolcular skoru BJK lehine çevirebilir. Her ihtimalde keyifli bir maç izleriz gibime geliyor.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 umarim Bjk kazanir ama ispanyol takimlari baya guclu zor mac olur[signature][hline]sensiz hayat bir iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 jesus navas oynamaz ise çok bir mutlu olucak maçta.. işimiz çok zor. çok kaliteli kadro kurdu sevilla.[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 çok zor bi maç pek ümitli değilim ama yeni hocanın gelmesi oyuncuları gazlar belki 1-0 olsun bizim olsun[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 gönül beşiktaşın almasını istiyo ama iddaa da sevillya bastım, kim alırsa alsın fazla üzülmcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İbrahim Akın ı Ailtonla birlikte 11 de oynatmalı Tigana. Çok zor maç Sevilla nında sakatları vardı onların durumunu bilemiyorum. Beşiktaşın kazanmasını istiyorum ama La Liga da sahasında maç kaybetmemiş , Valencia yı deplasmanda 2-0 yenmiş bir Sevilla var karşısında. Farklı kazanır Sevilla diyorum.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 teknik direktorun ilk maci olacagi icin biraz kotu gecebilir ama bjk %90 kazanir gibime geliyo.ama bunun yanisira 2 tanede yiyebilir.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu maçı kaybetskte gruptan çıkma şansımız yüksek , bunuda unutmamak lazım...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Pek Umidim yok BJK acısından..[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 besiktasın kazanmasından yana gönlüm ama sevilla yener gibime gelio[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sevilla alır gibi ama tabii ki bjk kazansın[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Bonjo, 01 Kasım 2005 15:17 tarihinde demiş ki: İbrahim Akın ı Ailtonla birlikte 11 de oynatmalı Tigana. Çok zor maç Sevilla nında sakatları vardı onların durumunu bilemiyorum. Beşiktaşın kazanmasını istiyorum ama La Liga da sahasında maç kaybetmemiş , Valencia yı deplasmanda 2-0 yenmiş bir Sevilla var karşısında. Farklı kazanır Sevilla diyorum. son üç maçımızın en kotu oyuncularından biri ibrahim akın.Aldıgı topları ezıyor , mucadeleye gırmeye korkuyor.Eskısı gıbı değil yani.Ahmet dursun ankaragucu macında cok ıyıydı.Bence aılton ahmet ıkılısı ıyı ısler yapacak. Beşiktaş umarı yener.Turkıye 'de de Avrupa'da da duzelme şansı dogur tam iyi oynasınlar dıyorum[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Insallah besiktas kazanır...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İnşallah dostluk kazanır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 beşiktaş kazanır[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sevilla güçlü takım ama beşiktaş bu maçı kazanabilecek güçte en azından bir beraberlik bile çıkartsa İspanya'dan çok iyi olur ama bana beşiktaş kazanacak gibi geliyor...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 rakip 100. yılındaymış tüm gücüyle uefa ya asılmış durumda. zor deplasman beraberlik gibi ama işallah kazanır[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ilker yasin sunarsa sessiz izleyeceğim(iz) maçdır aynı zamanda[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 d mi veryo macı ?? ben ntv sanıyodum ilker yasın sunuyosa hiç şansı yok zaten[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: thug_life, 01 Kasım 2005 17:15 tarihinde demiş ki: beşiktaş kazanır aman abi sen yorum yapma, bişi biliyosak konuşuyoruz bjk 5 atar falann :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ntv bolton - zenit maçını veriyo.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu arada konusu açılmışken bolton zenit maçı ne olur sizce?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 iddaa cı seni..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 @RayCharles ayıp ediyosun karşında otoriter bir futbol yorumcusu var :D şimdi avrupada nasıl mücadele edilir nasıl puan alınır nasıl avrupa takımı olunur perşembe günü görcez .[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar