fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bjk taraftarı hala küfürbaz hala ana bacı düz gidiyor hala bi fener atkısı takmış birini görünce dövmeye çalışıyor hala piskopat hala esrarcı şarapçı ve hiç bir değişme yokk[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 iyi de şimdi fb liler gs atkısıyla gezen birini görseler ya da gs liler fb atkısıyla gezen birini görseler dalmayacaklar mı en azından laf atmayacaklar mı en azından pis pis bakmayacaklar mı ya da tek başına rakip takım taraftarına yakalanan kişi ya da kişiler ürpermeyecek mi bunu tek bi takıma yüklemek yanlış olur maalesef şiddet türk futbolundan silinmez ve silinmeyecek gibi de duruyor[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: bLackcha0s, 03 Kasım 2005 19:53 tarihinde demiş ki: Yahu 7 yaşından beri maçlara gittim. o kadar maça gittim ben hiçbir istiklal marşında küfür edildiğini duymadım.Duyan varsa kombinemi vericem yahu. kim sallıyor merak ettim. Fenerde küfür ediyordu istiklal marşında hadi buyur bakalım maksat bok atmak olsun. Çok geriye gitmene gerek yok , işine gelmeyen şeyleri hatırlamıyorsun demekki. Geri ver bakalım kombineni. Hurriyet[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Aziz Yıldırım hangi sıfatla yapmış bu açıklamayı LoL bende yapıyorum burdan o zaman "Fenerliler vatan hainidir." Şimdi bu yargım doğru oluyor mu ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: bLackcha0s, 03 Kasım 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Aziz Yıldırım hangi sıfatla yapmış bu açıklamayı LoL bende yapıyorum burdan o zaman "Fenerliler vatan hainidir." Şimdi bu yargım doğru oluyor mu ? yani şimdi bende kalkıp desem GS fransız uşağı diye doğrumu olacak savaş da GS Fransaya yardım etmiştir askerlere kalacak yer wermiştir desem doğrumu olcak hayır[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya hanginizin stadında atatürk posteri var ya fazla uzatmayalım herşey ortada . [signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: tony_montana, 03 Kasım 2005 20:03 tarihinde demiş ki: iyi de şimdi fb liler gs atkısıyla gezen birini görseler ya da gs liler fb atkısıyla gezen birini görseler dalmayacaklar mı en azından laf atmayacaklar mı en azından pis pis bakmayacaklar mı ya da tek başına rakip takım taraftarına yakalanan kişi ya da kişiler ürpermeyecek mi bunu tek bi takıma yüklemek yanlış olur maalesef şiddet türk futbolundan silinmez ve silinmeyecek gibi de duruyor Malesef durum bu.. İnsan niye tuttuğu takımın bir sembolünü taşıyor diye dayak yesinki? Hastayım bu olaylarada..Aşmak gerek tabi..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 atatürk bjk li değilki bi kere fb li[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 @fenerbahce sen ne kadar laf vurmak İSTEMESEN de ben gene de olaya açıklık getireyim gs lisesinden içeri girersen eğer ya da girdiysen girişte kurtuluş savaşı şehitlerinin isminin geçtiği kocaman bi yazıt görürsün yani gs nin fransızlara yrdm etmesi söz konusu değildir tabi rakip takımlarımıza bu şekilde yakıştırmalar yapmak doru olmaz tıpkı fb yi ermeniler ve ingilizler kurdu dememiz gibi...[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ok daha fazla uzatmayalım hep aynı şeyleri tekrar ediyoruz adamlar oynuyor çatur çutur da alıyolar paralarını biz de onlar için burda kavga ediyoz[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: fenerbahce, 03 Kasım 2005 21:49 tarihinde demiş ki: adamlar oynuyor çatur çutur da alıyolar paralarını biz de onlar için burda kavga ediyoz evet haklısın ama durum maalesef bu onlarsız da vakit geçmior hayatımızın bi rengi futbol ve tuttuğumuz takım:)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 oda doğru gerçi herkesten özür dilerim kimi sinirlendirdiysem[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: bLackcha0s, 03 Kasım 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Aziz Yıldırım hangi sıfatla yapmış bu açıklamayı LoL bende yapıyorum burdan o zaman "Fenerliler vatan hainidir." Şimdi bu yargım doğru oluyor mu ? Adam akıllı konuş ! Ne Aziz Yıldırımı bulduğum ilk haber oydu onun için koydum.. Arat google dan "beşiktaş istiklal marşı küfür" bu 4 kelimeyi yaz 500 tane haber bulursun. Gören duyan olmuşmu dedin , cümle alem duymuş bir sen duymamışın.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: fenerbahce, 03 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki: yani şimdi bende kalkıp desem GS fransız uşağı diye doğrumu olacak savaş da GS Fransaya yardım etmiştir askerlere kalacak yer wermiştir desem doğrumu olcak hayır bak isteyince nasıl anlıyorsunuz... said: fenerbahce, 03 Kasım 2005 21:45 tarihinde demiş ki: atatürk bjk li değilki bi kere fb li Geçen gün Boxer dergisinde araştırma yazısı vardı Atatürk Fenerbahçeli çünkü; maddeleri saymışlar yapılanları saymışlar Atatürk Beşiktaşlı çünkü ; yine aynı şekilde maddeleri yaptığı yardımı göstermişler. Bırakalımda bu gerizekalı tartışmalara Atatürk ü karıştırmayalım.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Köşeye sıkışınca nasıl konuyu saptırıp tartışma çıkarıyorsunuz hayranım valla.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 edit1:yanlış anlaşılma [Bu mesaj fenerbahce tarafından 03 Kasım 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 samimi bişey sormak istiyorum atatürk ün hangi takımı tuttuu farkeder mi uefa fb li demiş bilemem atatürk hangi takımlı araştırmadım bi iddaa da bulunamam ama birbirinizi boş yere kırıyosunuz...[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Bonjo, 03 Kasım 2005 22:02 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 03 Kasım 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Aziz Yıldırım hangi sıfatla yapmış bu açıklamayı LoL bende yapıyorum burdan o zaman "Fenerliler vatan hainidir." Şimdi bu yargım doğru oluyor mu ? Adam akıllı konuş ! Ne Aziz Yıldırımı bulduğum ilk haber oydu onun için koydum.. Arat google dan "beşiktaş istiklal marşı küfür" bu 4 kelimeyi yaz 500 tane haber bulursun. Gören duyan olmuşmu dedin , cümle alem duymuş bir sen duymamışın. Yanlış mı konuşmuşum gereksizsin anlaşıldı. Senle konuşmak bile sana acımak olur belli çünkü okuduklarını idrak edebilme yeteneğin yok.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: bLackcha0s, 03 Kasım 2005 19:53 tarihinde demiş ki: Yahu 7 yaşından beri maçlara gittim. o kadar maça gittim ben hiçbir istiklal marşında küfür edildiğini duymadım.Duyan varsa kombinemi vericem yahu. kim sallıyor merak ettim. Fenerde küfür ediyordu istiklal marşında hadi buyur bakalım maksat bok atmak olsun. Evet kendi kendini çok iyi ifade ediyorsun zaten , ben kapak koymaktan sıkıldım sen sıkılmadın , devam et.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: bLackcha0s, 03 Kasım 2005 19:53 tarihinde demiş ki: Yahu 7 yaşından beri maçlara gittim. o kadar maça gittim ben hiçbir istiklal marşında küfür edildiğini duymadım.Duyan varsa kombinemi vericem yahu. kim sallıyor merak ettim. Fenerde küfür ediyordu istiklal marşında hadi buyur bakalım maksat bok atmak olsun. [signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bi yere varamadığınızın farkındasınızdır umarım..Hiçbir zamanda varılamayacak bir nokta..Kim en büyük ?[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 en buyuk goreceli ama bu konuda en kucuk bonjo oldu cunku msjları anlamadan sırf laf soylemek icin post atiyor... saksiyi az calistirsa...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Theo, 04 Kasım 2005 03:32 tarihinde demiş ki: en buyuk goreceli ama bu konuda en kucuk bonjo oldu cunku msjları anlamadan sırf laf soylemek icin post atiyor... saksiyi az calistirsa... destek ol bjk lı kardeşine çok ihtiyacı var gerçekten , gerçi seninde var.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bi sus az bi sus ne çene var be.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Antu açmış gene kapakları[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar