Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fener'e uçaktan tas(!)

PZero

Öne çıkan mesajlar

said:
BabacumMostors, 03 Kasım 2005 15:50 tarihinde demiş ki:
said:
arc, 03 Kasım 2005 14:53 tarihinde demiş ki:
said:
BabacumMostors, 03 Kasım 2005 14:27 tarihinde demiş ki:
fenerbahçeli olunmaz, militarist holihgan doğulur..

oh oh saydır nasılsa bir şey diyen yok, hakaretler hat safhada.

hakaret yok gerçek var hayatımda görebileceğim en kalabalık militarist holiganı grubunu Şükrü Saraçoğlu stadında gördüm hemde 4 maçın 4 ünde de.. üstelik Fenerbahçe taraftarının tribününden izlediğim maçlarda. Zaten fenerbahçeye gönül verenler ikiye ayrılıyor; taraftarlar ve militarist holiganlar.. malesef taraftarlar azınlıkta kalıyor

Fenerbahçe taraftarı tek yürek tek sestir , sınıflandırma yapmak saçma...
Şu Kadıköyde senin görüpte bizim göremediğimiz şeyi bir açsan .[signature][hline]SéuL Roì

[Bu mesaj Bonjo tarafından 03 Kasım 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 03 Kasım 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
Bonjo, görülmeyecek birşey degil. Eğer 1 kere Saraçoğluna gitmişsen eğer.. Bunu sormaman gerekirdi.

Hayır bir açsın gördüklerini anlatsın , çok güzel cevap verecem , örneklerle.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anlaşılmasın ama ben bi kere Fener maçına gittim
Fener çok kötüydü o sezon ve ben Numaralıda oturmuştum arkadaşın yanında.
Numaralı tribün yardımcı antrenörün küçük kızına kadar küfür etti.
Hatta maçtan sonra Loranttı galiba istifa etmişti maç sonrası[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede en az küfür edilen stat şükrü Saraçoğludur.Aziz Yıldırım senelerce küfürü bitirebilmek için çok uğraştı ve meyvalarını aldı diye düşünüyorum.Türkiyede ailelerin geldiği 1 numaralı stat Şükrü Saraçoğludur.Holigan her statda vardır , Kadıköye 55000 tane adam geliyor illaki içinde yanlış adamlarda olacaktır , gayet doğal.Ama gerçekten Fenerbahçe taraftarı büyük bir evrim geçirdi diyebiliriz.Ne rakibine küfür ediyor ne olay çıkartıyor .
Taraftar bilinçli çünkü , o holiganların provakasyonlarına kapılmıyor taraftar.

Şimdi git samiyene , taraftar sürekli küfür ediyor , rakibine ediyor , yönetime ediyor , takımına ediyor , hakemlere ediyor , ediyorda ediyor.Ergun Gürsoy bile hayıflandı geçen günlerde , hasılatı federasyona veriyoruz , küfürden gelen cezalar yüzünden dedi.

Git inönüye , futbolcu korkuyor , inönüde baskı altındayız diyor...her maç olay , kavga edecek adam bulamazlarsa birbirlerine giriyorlar...fenerbahçe maçında istiklal marşı okunuyor adamlar küfür etmeye başlıyor , maç bitiyor koltuklar yakılıyor , diyarbakır maçında "pkk dışarı" diye bağırdı adamlar ya varmı ötesi , şimdi onlar diyarbakıra nasıl gidecekler merak ediyorum.

İlk önce herkes aynaya bakacak , ben Fenerbahçe taraftarı dört dörtlük demiyorum , ama Türkiyenin en bilinçli , holigan potansiyeli en az olan takımıdır.

Futbol Federasyonu'nun uyguladığı "Mavi Bayrak" projesinde, Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında ödülü Fenerbahçe aldı. Futbolda şiddeti ve düzensizliği önlemek amacıyla uygulamaya konulan "Mavi Bayrak" projesi kapsamında, ödül kazanan kulüpler açıklandı. Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında ödül Fenerbahçe'nin oldu.[signature][hline]SéuL Roì

[Bu mesaj Bonjo tarafından 03 Kasım 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

taraflı bir yorum.
Bana göre tüm taraftarlar aynı. Kadıköydede ortam aynı inönüdede samiyende
diğer anadolu stadlarındada bu değişmeyecek

çünkü gazetelerden kalkıp hergün kalemlerini kuşanıp köşelerinden taraftarlara it kopuk muamelesi yaptıkları için
Türkiye'de futbol terörünü başlattıkları için.

bunlar asla değişmeyecek.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Psikofenerli, 03 Kasım 2005 17:02 tarihinde demiş ki:
said:
bLackcha0s, 03 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki:
taraflı bir yorum.
Bana göre tüm taraftarlar aynı. Kadıköydede ortam aynı inönüdede samiyende
diğer anadolu stadlarındada bu değişmeyecek

çünkü gazetelerden kalkıp hergün kalemlerini kuşanıp köşelerinden taraftarlara it kopuk muamelesi yaptıkları için
Türkiye'de futbol terörünü başlattıkları için.

bunlar asla değişmeyecek.

ÖLE TAMAM ÖLE UBER SİNİZ GS TARAFTARI AŞMIŞ KÜFÜR SEWİYESİ FNERİNKİ GİBİ HİÇKÜFRETMİYORLAR KENDİ BASKANLARINA EL KALDIRMIYORLAR ASMIS Bİ TARAFTAR VAR

Okuman yazman yok mu? Alıntı yaptığın şeyi oku bi kere bence de burada komik duruma düşme...[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Psikofenerli, 03 Kasım 2005 17:08 tarihinde demiş ki:
ates olmuyan yrdn duman cıkmaz.. goruyoruz tv de taraftarınızın halini birbirlerini fikfikliyolar stadda

[Bu mesaj Psikofenerli tarafından 03 Kasım 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]

Fikfik başka yerde oluyor sen mekanları karıştırdın..[signature][hline]D'akmor
so 80's
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 03 Kasım 2005 16:43 tarihinde demiş ki:
diyarbakır maçında "pkk dışarı" diye bağırdı adamlar ya varmı ötesi , şimdi onlar diyarbakıra nasıl gidecekler merak ediyorum.

İlk önce herkes aynaya bakacak , ben Fenerbahçe taraftarı dört dörtlük demiyorum , ama Türkiyenin en bilinçli , holigan potansiyeli en az olan takımıdır.

aman allahım. şu 2 paragraf nasıl çelişiyor birbiriyle.

yahu kadıköye gitmene gerek yok. televizyondan izlemene gerek yok. radyodan takip etsen feneri yine de bilirsin ki daha önceden kadıköyde de söylendi pkk dışarı lafı
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş,Gaziantepspor,Karşıyaka..
Bunlar farketmez hepsi aynı ülkenin vatandaşı aynı milletin mensubu Fenerbahçeli olunca veya Galatasaraylı gökten bir "kibarlık" inmiyor..Ayılar her yerde dağa çıkmaya gerek yok..Tablo bu birkaç holigan için kulüplerin imajı zedelenmemeli..[signature][hline]D'akmor
so 80's
Sosyal ağlarda paylaş

ayağında ezeli rakibinin bayurağını bağlayıp onu ayakjları altında ezen
kendi oyuncusunu döven
gurbetçi futbolcusuna maç öncesi iltifat maç sırasında iyi oynuyor diye ana avrat küfreden
maçlara taraftar nakaratlarıyla değil savaş nağralarıyla giden
kapıdaki polislere rağmen her seferinde inatla kesici aletlerle geçmeye çalışan

bu taraftar kitlesi belki bütün takımalrda var ama nedense en çok bir takımın taraftarında görüyorum. alçak gönlüllüğümü bir tarafa bırakarak iddia ediyorum ki görebileceğiniz en iyi gözlemciyimdir ve malesef bu tabloyu diğer takımlarda bu kadar sık görmedim

Beşiktaş'ın çarşısı ve Galatasarayın ultraaslan oganizasyonları bu tabloya en yakın gruplar ama hiç biri Fenerbahçenin militarist holiganlarına yaklaşamıyor.

bunlar çirkin görüntüler, bir taraftar saha içinde olduğu kadar saha dışında da centilmen olmalı.

daha öncede söylemiş olduğum gibi Fenerbahçe'nin taraftar portföyünün en geniş kısmı anadolu yakasının varoş gençliğindne oluşmaktadır. yani serseriliğe en çok eğimli olan grup. ama şöyle bir gerçek var ki Galatasaray veya Bejiktaş da anadolu yakasının kulüpleri olsalardı onlar için de aynı durum geçerli olacaktı.

Eğri oturup doğru konuşalım. şötlece bir bakın etrafınıza.. GFB nin logosunda bile savaşta kullanılan gürzler kılıçlar var.. şahsen ben hiç ağzında gürz veya kılıç taşıyan beyaz güvercin simgesi görmedim.

maça giden nice taraftar gruğpları gördüm nice takımlardan ama aklıma gelen bir diğer görüntü var o da 4 sene önceki trabzonda oynana TS-FB maçı sonrası kahveden elinde döner bıçağı ile fırlayan TS taraftarıdır. ki Trabzonlular'ın Fenerbahçe'ye karşı yarı bir agresifliği vardır, henüz bunu da çözebilmiş değişlim. ama geritye kalan benzer görüntülerde taraftarların sempati duyduğu takım hep aynı.

Şöylece bir bakın ve düşünün elbet bana hak vereceksiniz. bunun üzerine daha konuşuyormusunuz? buyrun konuşun nasıl olsa bu gerçek dğişmeyecek[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

o kahveden fırlayan beşiktaşlı olmadın ts maçından sona .[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

yok TS liydi hatta FB otobüsüne doğru saldırıya geçmişti

trabzonlu don kişot diye geyiğini bile çebvirmiştim çok iyi hatırlıyorum :-P[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

Bir GS'li olarak Genç Fenerbahçelilerin militarist eylemler yaptığı düşüncesine katılmıyorum ama yinede kalecisini döven bir taraftar...[signature][hline]D'akmor
so 80's

[Bu mesaj BulletRide tarafından 03 Kasım 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 03 Kasım 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
ayağında ezeli rakibinin bayurağını bağlayıp onu ayakjları altında ezen
kendi oyuncusunu döven
gurbetçi futbolcusuna maç öncesi iltifat maç sırasında iyi oynuyor diye ana avrat küfreden
maçlara taraftar nakaratlarıyla değil savaş nağralarıyla giden
kapıdaki polislere rağmen her seferinde inatla kesici aletlerle geçmeye çalışan

bu taraftar kitlesi belki bütün takımalrda var ama nedense en çok bir takımın taraftarında görüyorum. alçak gönlüllüğümü bir tarafa bırakarak iddia ediyorum ki görebileceğiniz en iyi gözlemciyimdir ve malesef bu tabloyu diğer takımlarda bu kadar sık görmedim

Beşiktaş'ın çarşısı ve Galatasarayın ultraaslan oganizasyonları bu tabloya en yakın gruplar ama hiç biri Fenerbahçenin militarist holiganlarına yaklaşamıyor.

bunlar çirkin görüntüler, bir taraftar saha içinde olduğu kadar saha dışında da centilmen olmalı.

daha öncede söylemiş olduğum gibi Fenerbahçe'nin taraftar portföyünün en geniş kısmı anadolu yakasının varoş gençliğindne oluşmaktadır. yani serseriliğe en çok eğimli olan grup. ama şöyle bir gerçek var ki Galatasaray veya Bejiktaş da anadolu yakasının kulüpleri olsalardı onlar için de aynı durum geçerli olacaktı.

Eğri oturup doğru konuşalım. şötlece bir bakın etrafınıza.. GFB nin logosunda bile savaşta kullanılan gürzler kılıçlar var.. şahsen ben hiç ağzında gürz veya kılıç taşıyan beyaz güvercin simgesi görmedim.

maça giden nice taraftar gruğpları gördüm nice takımlardan ama aklıma gelen bir diğer görüntü var o da 4 sene önceki trabzonda oynana TS-FB maçı sonrası kahveden elinde döner bıçağı ile fırlayan TS taraftarıdır. ki Trabzonlular'ın Fenerbahçe'ye karşı yarı bir agresifliği vardır, henüz bunu da çözebilmiş değişlim. ama geritye kalan benzer görüntülerde taraftarların sempati duyduğu takım hep aynı.

Şöylece bir bakın ve düşünün elbet bana hak vereceksiniz. bunun üzerine daha konuşuyormusunuz? buyrun konuşun nasıl olsa bu gerçek dğişmeyecek

Sen gördüklerini değil , düşündüklerini söylüyorsun arkadaşım.Ben Fenerbahçe taraftarı dört dörtlüktür demiyorum , ama şu Türkiye şartlarında holiganizm e en az eğilim gösteren taraftar grubu Fenerbahçedir.25 milyon Fenerbahçe ' li var bunun içinde varoşuda olacak , hırsızıda olacak katilide olacak.
Ben sana İnönüden , Samiyenden örnekler veriyorum.Kadıköyde artık küfür duyabiliyormusun ? Kadıköyde kavga görebiliyormusun ?
Kadıköyde gün geçtikçe aile ler artıyor , daha çok bayan seyirci gidiyor , maçlar bir şenlik havasında geçiyor.
Fenerbahçe seyircisi hiç bir zaman holiganların provakasyonlarına katılmaz , maçlar şenlik havasında geçer.
Bunu tüm spor yazarları görüyor , tff görüyor bize ödüller veriyor.Sen ne söylesen boş.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

peki içerideki seyircilere ben de tamam dedim ama dışarıda durum hiç farklı değil.. hele en son GS şampiyon olduğunda bağdat caddesinde eğlenirken kafası yarılmış bayan GS taraftarları, camları patlatılmış araçlar?

bu sene GS şampiyon olur ve aynı görüntülerle karşılaşmazsam "bu taraftar düzlemiş" derim.. ama bugün bile geniş taraftar gruplarınca ben aynı şeyleri görüyorsam ki hâlâ görüyorum malesef..

o zaman hiç beni kandırmaya kalkmayın ben gördüğümü yazıyorum öyle kafamdna attığım şeyler değil.

ben futbolseverim.. sempati duyduğum takımın fanatiği olamadım hiç.. ne şampiyonluk gidince oturdum ağladım ne de kazanınca sevinçten gözyaşı döktüm ve herhalde bu konuda olabilecek en kötü GS taraftarıyımdır özhan canaydın ceset başkansa bende ceset taraftarım yanımda biri olamdığı sürece maçı coşkulu şekilde izlemem

bonjo.. ben dengeyim, ben gözlemciyim ve gördüğüm şeyleri olabilecek en objektif şekilde size yansıtıyorum. Fenerbahçe saha içinde süper şov yapıyor ama saha dışında bi,r canavara dönüşebiliyor

kimse kendini de kandırmasın[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

hah bonjo , unutmadık sefaları unutmadık kulağı kesilen ramboları unutmadık bayrampaşa genç fenerliler derneğinin yaptıklarını.
Stadda küfür edilmiyor çünkü fenerbahçe ceza almaktan korkuyor.Bir ceza alırsa 1 trilyona yakın para gidiyor.
Sen zannediyormusun ki kibarlığına yapılıyor?
Sen galiba hiç BJK maçlarına gelmedin İnönüye ? Eski Açık Tribüne bi git bakalım kaçtane bayan taraftar sayıcaksın_?
Eğer bayanı baz alıyorsak Türkiyede kurulan ilk kadın taraftar grubu Dişi Kartallar
Peki bu gruba ilk küfür eden kim? İlk kim çoluklarına çocuklarına sövdü? Karşısındakinin bayan olduğuna aldırmadan.
Geçelim bunları.Holiganizme fener 1 adım uzakta gs 2 adım ilerde ayaklarını geçelim.
Her otu boku çarşının üstüne atmaya bayılıyorsunuz.Ama hanginiz gidipte gerçek çarşıyı gördü ?
Yok bilmeden salla 2 tane esrar çeken adam var diye çarşı olsun şerefsiz.
Hayatınızda bi kere Büyük Beşiktaş Çarşısına girdiniz mi esnaflarla konuştunuz mu ?

Holiganizm dediğiniz gibi Beşiktaşlının kanında olsaydı İnönü stadını seneler önce dar ederdi taraflara.
Bugun bir bak bakalım Tel örgü olmayan tek stad hangisi ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

tek tek gelin ;)

şimdi black çok eskiye dönersen 1000 tane hadise çıkar , yazımı tam okuduysan , diyorum işte dört dörtlük değil Fenerbahçe taraftarıda, ama BabacumMostors , sadece Fenerbahçe taraftarı demiş bu harbi ayıp birşey.Bende örnekleri verdim , bir taraftarın aynası kendi mabedidir , statıdır.Daha taze olan bu sezon yaşanan bir sürü olay söyledim size.Bunların hangisi Şükrü Saraçoğlunda var diyorum , sokak araları demiyorum , organize olarak diyorum , siz bana 3-5 kişinin icraatlarını söylüyorsunuz.
Ha Şükrü Saraçoğlunun içindede var holiganlar ama bilinçli taraftar bunları dışlıyor , ben çok şahit oldum sahaya bozuk para , pet şişe atmak isteyen adamları , o bilinçli taraftarın engellediğini.
Taraftar profili açısından , Şükrü Saraçoğlunda o muazzam ortam hiç bir statda yok.Bunun aksine beni kimse inandıramaz.
Zaten dediğim gibi aldığımız ödüllerdede bunu tescilliyoruz.
Eğer holiganizm den şikayetçiyseniz , statlarımızda görmek istemiyorsanız , önce kendi statlarınızdan başlayın , istiklal marşı okunurken küfür eden holiganlara eşlik edeceğinize onları susturmaya çalışın.Fenerbahçeye , Aziz Yıldırıma her maç küfür edildiğinde arkadaşlar etmeyin diyin ( yiyorsa ahah ) , ne biliyim koltukları ateşe verenleri engelleyin yapın bişeyler.Çünkü bizim "statımızda" küfür yok kavga yok.Biraz bize ayak uydurun...[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu 7 yaşından beri maçlara gittim.

o kadar maça gittim ben hiçbir istiklal marşında küfür edildiğini duymadım.Duyan varsa kombinemi vericem yahu.
kim sallıyor merak ettim.
Fenerde küfür ediyordu istiklal marşında hadi buyur bakalım maksat bok atmak olsun.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...