PZero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Besiktasli taraftarlar kendilerini Sevilla'ya götüren uçagin dönüste Almanya'dan fenerbahçeyi alacagini ögrenince uçaktaki Skylife dergilerine yazdiklari mesajlarla ezeli rakiplerine satastilar. 3 büyükler arasinda rekabet yesil sahalri ve tribünleri asip göklere kadar uzandi.Beşiktaş Futbol Takimini Sevilla'ya götüern THY TK 8581 sefer sayili uçak ayni gün Schalke ile karsi karsiya gelen fenerbahçe kafilesini İstanbul'a getirecekti.Bu durumdam haberdar olan siyah beyazli taraftarlarin akillarina ilginç bir fikir geldi.Besiktaslilar uçakta yolcularin okumalari için birakilan Skylife dergileri ezeli rakiplerini kizdiran mesajlar yazmaya basladilar.Bu mesajlardan bazilari söyle: -Schalke'yi birakin evinize dönün. -Eller sizi kurtaramaz. -Vergilendirilmis emek kutsaldir. -Papila ile sampiyonluk yasanmaz. -Hakenmlerle nereye kadar.[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yaratıcı bişi yok[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Cevap verenin nickine guldum ben de, =].[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: -Wissy, 03 Kasım 2005 13:03 tarihinde demiş ki: Cevap verenin nickine guldum ben de, =]. ya arkadaşım nickimle uğraşmayın yeter be yaratıcı bişi warmı komik bişiler yazsaydı gülerdik hep aynı şeyler bilioz papila fenerli ee[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya fenerbahce sen neden hakeme çekiyosun lafı sana komik gelmeyebilir bana çok komik geldi çokda yaratıcı geldi sana gelmez gelmez olabilir[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 tamam abi bana çok komik gelmedi ama sana komik gelmiş olabilir yani beğenmedim diye bişi yazamazmıyım?bu nicklemi bağdaştırılır[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hayır kafa basmamış anlaşılan, sen orada yazana yaratıcı değil demişsin o da senin nickinin pek de (!) yaratıcı olmadığını düşünüyor[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: RayCharles, 03 Kasım 2005 13:21 tarihinde demiş ki: hayır kafa basmamış anlaşılan, sen orada yazana yaratıcı değil demişsin o da senin nickinin pek de (!) yaratıcı olmadığını düşünüyor +1500000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: RayCharles, 03 Kasım 2005 13:21 tarihinde demiş ki: hayır kafa basmamış anlaşılan, sen orada yazana yaratıcı değil demişsin o da senin nickinin pek de (!) yaratıcı olmadığını düşünüyor olm sen hastamısın ne desek nicke bağlıyolar sanane beğenmedim hoşuma gitmedi senin hoşuna gittiyse bana sataşma onun yerine ben çok beğendim züper olmuş diye msj at ok[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 acıkcası bencede pek yaratıcı bisey yok ayrıca efsanede olabilir.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bu akşam beşiktaşın maçı mı vardı?? hmm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Psikofenerli, 03 Kasım 2005 13:49 tarihinde demiş ki: bu mu komik -Schalke'yi birakin evinize dönün. -Eller sizi kurtaramaz. -Vergilendirilmis emek kutsaldir. -Papila ile sampiyonluk yasanmaz. -Hakenmlerle nereye kadar. -------------------------------------------------------------------------------- bu daa komik ?? bjk ligde kaç puan topladı ?? auzahah çok komiksin...[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Fenerbahçe ye "taş" atacaklarına kendi içler acısı hallerini düşünsünler... sevilla bize kaç çekecek , bu sene kümede kalacazmı gibi.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ha bir de psikofenerli miz eksikti o da oldu bir aralar ultraaslan vardı buralarda.. fenerbahçeli olunmaz, militarist holihgan doğulur..[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 açmayın böyle saçma sapan topic ler , ne dememizi bekliyorsunuz aa helal olsun beşiktaşlı taraftarlara ne güzel taş atmışlar bize helal olsun alkış lol[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: BabacumMostors, 03 Kasım 2005 14:27 tarihinde demiş ki: fenerbahçeli olunmaz, militarist holihgan doğulur.. oh oh saydır nasılsa bir şey diyen yok, hakaretler hat safhada.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yapanlara helal olsun :)[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ahahah çok tatlı ya =) Yaratıcılığı biz Ortega pankartıyla gösterdik zaten. Daha kreatiflik mi arıyorsunuz bjk taraftarında ? Pancuyu geçirdik kaleye hala ne yaratıcılığından bahsediyorsunuz =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 balondaki helyum bozmuş seni belli. arkadaş yaratıcılık istemiş. gereksizmisin nesin.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: fenerbahce, 03 Kasım 2005 13:01 tarihinde demiş ki: yaratıcı bişi yok bu arkadaşa dedim hastamısın sen ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 boşsun[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yaratıcılığın o sözlerde değil o sözleri uçaktaki dergilere yazıp hoş bir sürpriz hazırlamakta olduğunu anlamak için normal üstü zekaya sahip olmak gerekmez di mi hala yazıları cp yapıp yahuuuu bu yazılarda ilginç birşey yokkkiiiii demek de manasız oluyor doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sen de fazla dolusun dikkat et taşma[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yaratıcılık bilmem ne olaylarını geçtim bjk futbolcusu da amma ezikmiş be kardeşim, böyle yapcaklarına fbyi yenselerdi inönünde ya da dandiri bolton'u yenselerdi[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: arc, 03 Kasım 2005 14:53 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 03 Kasım 2005 14:27 tarihinde demiş ki: fenerbahçeli olunmaz, militarist holihgan doğulur.. oh oh saydır nasılsa bir şey diyen yok, hakaretler hat safhada. hakaret yok gerçek var hayatımda görebileceğim en kalabalık militarist holiganı grubunu Şükrü Saraçoğlu stadında gördüm hemde 4 maçın 4 ünde de.. üstelik Fenerbahçe taraftarının tribününden izlediğim maçlarda. Zaten fenerbahçeye gönül verenler ikiye ayrılıyor; taraftarlar ve militarist holiganlar.. malesef taraftarlar azınlıkta kalıyor[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar