Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pek bi hiperaktifim bu gece

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

hakkaten oyleyim ve çok rahatsızım surekli bişeyler batıyo(fiziksel deil) zaten bi tane buyuk derdim var sinirimi bozan bide uykum da gelmedi allah kahretsin şimdi mışıl mışıl uyuyodum eski sevgilim olcak salakta hala online msn de bi adamla konusuyo.beni sallamıyo onla konusuyo çıldırıcam.sen konu aç senlede konusayım diyo ama oyle deil işte o adamla konusurken surekli o açıyo konuları biliyorum.lan banane ne yaparsa yapsınlar diyesim geliyo sonra bi anda tekrar kıskanmaya başlıyorum.benim yeni birine aşık olmam lazım sanırsam kurtulurum butun dertlerimden ya bi olsam...
feci saçmaladımmuhteelen mesajda ama çok baydım,yazmam lazımdı.müzik forumunda az once bi arkadasla anlasmalı saçmaladık ama o da kesmedi.poff ya niy eboyle yapıyolarki bana,cidden çok daha iyişeyler haketmiştim.saçmaladım,hepsini okuyanlara teşekkur ediyorum ve bu anlamsız yazıyla değerli zamanınızdan çaldığım için ozur diliyorum.kafam karısık benim evet[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

ilke bende rew in olayıne benzer bi olay yasamıstım, o geldi aklıma bide hali hazırda baska gelişmelerde oluyor tabi ust uste binince harbi sttr et sabancıyı[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akerfeldt, 04 Kasım 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
hakkaten oyleyim ve çok rahatsızım surekli bişeyler batıyo(fiziksel deil) zaten bi tane buyuk derdim var sinirimi bozan bide uykum da gelmedi allah kahretsin şimdi mışıl mışıl uyuyodum eski sevgilim olcak salakta hala online msn de bi adamla konusuyo.beni sallamıyo onla konusuyo çıldırıcam.sen konu aç senlede konusayım diyo ama oyle deil işte o adamla konusurken surekli o açıyo konuları biliyorum.lan banane ne yaparsa yapsınlar diyesim geliyo sonra bi anda tekrar kıskanmaya başlıyorum.benim yeni birine aşık olmam lazım sanırsam kurtulurum butun dertlerimden ya bi olsam...
feci saçmaladımmuhteelen mesajda ama çok baydım,yazmam lazımdı.müzik forumunda az once bi arkadasla anlasmalı saçmaladık ama o da kesmedi.poff ya niy eboyle yapıyolarki bana,cidden çok daha iyişeyler haketmiştim.saçmaladım,hepsini okuyanlara teşekkur ediyorum ve bu anlamsız yazıyla değerli zamanınızdan çaldığım için ozur diliyorum.kafam karısık benim evet

oha liseli gibi yazmışım resmen,16 yaş altı gibi.dun gece kendimde değildim ama ya anti-depresanlardan.kusura bakmayın.feci saçmalamısım[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...