Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hakkaten oyleyim ve çok rahatsızım surekli bişeyler batıyo(fiziksel deil) zaten bi tane buyuk derdim var sinirimi bozan bide uykum da gelmedi allah kahretsin şimdi mışıl mışıl uyuyodum eski sevgilim olcak salakta hala online msn de bi adamla konusuyo.beni sallamıyo onla konusuyo çıldırıcam.sen konu aç senlede konusayım diyo ama oyle deil işte o adamla konusurken surekli o açıyo konuları biliyorum.lan banane ne yaparsa yapsınlar diyesim geliyo sonra bi anda tekrar kıskanmaya başlıyorum.benim yeni birine aşık olmam lazım sanırsam kurtulurum butun dertlerimden ya bi olsam... feci saçmaladımmuhteelen mesajda ama çok baydım,yazmam lazımdı.müzik forumunda az once bi arkadasla anlasmalı saçmaladık ama o da kesmedi.poff ya niy eboyle yapıyolarki bana,cidden çok daha iyişeyler haketmiştim.saçmaladım,hepsini okuyanlara teşekkur ediyorum ve bu anlamsız yazıyla değerli zamanınızdan çaldığım için ozur diliyorum.kafam karısık benim evet[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 "hakkaten oyleyim ve çok rahatsızım surekli bişeyler batıyo(fiziksel deil)" LöL yaf :-)[signature][hline]-Soy un perdedora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yataga yat isiklari kapat gözlerinide kapat 15 dk. içinde uyumazsan özel msj at bana sabaha kadar dertlesiriz...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 deniyiciğim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aker 2 ay sonra azalmaya başlar duyguların. yeni bir kız bulamazsan tabi bu. gerçekler acıdır acıtır malesef :) ama gerçekler bunlar[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bosuna post kasmayin o simdi yataginda... dimi?[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Değil, özel mesajdan dertleşiyoruz..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Asil ben cok dertliyim Kayacigim, okulumdan nefret etmeye basliyciim böyle giderse[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Penth, senle son konuşmamız vardı ya bu akşam... Hatırladıysan okulun ne önemi kalıyo...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ilke bende rew in olayıne benzer bi olay yasamıstım, o geldi aklıma bide hali hazırda baska gelişmelerde oluyor tabi ust uste binince harbi sttr et sabancıyı[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 goz pınarlarım kurudu ağlamaktan[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yapma be değmez ağlamaya...[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Unutmak zor, hatırlamak kolay. Sabrediceksin artık. Belli ki msn olayını da bile bile yapıyo. Neymiş, sana layık değilmiş yani. bile bile acı çektirmeye çalışıyo.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hehe iyimiş[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Akerfeldt, 04 Kasım 2005 01:30 tarihinde demiş ki: hakkaten oyleyim ve çok rahatsızım surekli bişeyler batıyo(fiziksel deil) zaten bi tane buyuk derdim var sinirimi bozan bide uykum da gelmedi allah kahretsin şimdi mışıl mışıl uyuyodum eski sevgilim olcak salakta hala online msn de bi adamla konusuyo.beni sallamıyo onla konusuyo çıldırıcam.sen konu aç senlede konusayım diyo ama oyle deil işte o adamla konusurken surekli o açıyo konuları biliyorum.lan banane ne yaparsa yapsınlar diyesim geliyo sonra bi anda tekrar kıskanmaya başlıyorum.benim yeni birine aşık olmam lazım sanırsam kurtulurum butun dertlerimden ya bi olsam... feci saçmaladımmuhteelen mesajda ama çok baydım,yazmam lazımdı.müzik forumunda az once bi arkadasla anlasmalı saçmaladık ama o da kesmedi.poff ya niy eboyle yapıyolarki bana,cidden çok daha iyişeyler haketmiştim.saçmaladım,hepsini okuyanlara teşekkur ediyorum ve bu anlamsız yazıyla değerli zamanınızdan çaldığım için ozur diliyorum.kafam karısık benim evet oha liseli gibi yazmışım resmen,16 yaş altı gibi.dun gece kendimde değildim ama ya anti-depresanlardan.kusura bakmayın.feci saçmalamısım[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 nolcak liselim[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 biri liselimi dedi? *stifler koşar adımlarla yaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bosver unut gitsin. Hicbi insan kendini uzmeye degicek kadar kiymetli olmamali[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D [Bu mesaj AMO tarafından 05 Kasım 2005 04:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar