Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon map editor'de hata.

Albert

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

yeni thread acmadan eskilerden devam edecektim ama 1 yildan eski basliklara mesaj atamiyormusuz, o yuzden yeni bir baslik actim.

simdi ben bu konuda fazla bilgi sahibi degilim biraz biseyler ogrenmek istiyorum, neyse sadede geliyorum. map0.mul'un yerini gosterdim, diger example.bmp vs. bunlarinda yerlerini gosterdim. program acilirken bazi seyleri patchliyor mu okuyormu napiyorsa, donup kaliyor ve islemine devam etmiyor. basina boyle birsey gelen varmi 'ultima online ile ilgili hic bir uygulama calismiyor dipnot duseyim'. tavsiyesi olan varmi?[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi,
Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.'
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Math-, 04 Kasım 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
Merhabalar,

yeni thread acmadan eskilerden devam edecektim ama 1 yildan eski basliklara mesaj atamiyormusuz, o yuzden yeni bir baslik actim.

simdi ben bu konuda fazla bilgi sahibi degilim biraz biseyler ogrenmek istiyorum, neyse sadede geliyorum. map0.mul'un yerini gosterdim, diger example.bmp vs. bunlarinda yerlerini gosterdim. program acilirken bazi seyleri patchliyor mu okuyormu napiyorsa, donup kaliyor ve islemine devam etmiyor. basina boyle birsey gelen varmi 'ultima online ile ilgili hic bir uygulama calismiyor dipnot duseyim'. tavsiyesi olan varmi?

Dragon BMP convert ederken kesinlike başka bir şey yapma . Eğer okunan dosyaların kendilerinde sorun varsa yada dediğim gibi convert sırasında herhangi başka bir işlem mesela dragonu simge halinde küçültmen programın donmasına neden olur . Devam da etmez ..[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|B_L
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...