Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geo dıe bı dergı cıkmışşş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya baya ılgımı cektı içerıği falan insanla ilgili merak edilenler güzel bi içeriği war gibime geldi,henüz almadım ama alıcam en kısa zamanda.. alan , okuyan warsa fıkırlerini paylaşırlarsa sewinirim.bıyolojiyle ilgilenen,meraklı elemanlara da burdan duyurmus olalım hakketen baya ilgi çekıcı geldı bana.[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
biyoloji konularını hep ilgi cekici bulmusumdur bugun dısarı cıkıcam bayiilere bakayım goz ucuyla varsa edineyim bir tane, ama bilim bolumune daha uygun olurdu baslik.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Mesaj tarihi:
dun kaçak yayın alırken gordum bende sanırım,alayım bi ara merak ettim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
benim de çok ilgimi çeker biyolojik şeyler..gazetecimize bi soriyim.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Mesaj tarihi:
ya walla actım öle tawsıye olsun gıbısınden dusundum
gercekten iiye benzıyo we 5ytl aslında tanıtım sayısı ılk dergı 2.5ytl
herkese tawsıye ederım bıyolojiden baska coğrafyayla alakalı da bıseyler wardı sanırım[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
kapagında ınsan vucudu hakkında merak edılenlerden bahsedıo ama bıolojıyle sınırlı dıılıdır sanırım
alıp okumadığım için tam içerık bılmıorum ama alınca aydınlatırım ıns.[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
cok yıllık bi dergi bu baya eskidir sadece turkiyeye yenı geldi[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
güzelmiş..öküz vardı bitane hoşuma gitti..bi tane eve istiorum[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki:
Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun...

Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
bakın aksam aksam cokk merak ettim bi bioloji meraklısı olarak ama bu tasraya gelmiş midir?yane goren arkadaslar hangi sehirlerde gordunuz?[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 04 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
cok yıllık bi dergi bu baya eskidir sadece turkiyeye yenı geldi

+1 türkiye için cok güzel bole dergilerin türkce yayımlanması forbs da artık türkiyede mesela
Mesaj tarihi:
ben bugun baktım 3-5 yere ama yok, buyuk marketlerde mi olur illa:/[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
  • Yeni Oluştur...