BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dun olmaya basladı adsl baaglanıyo msn giriyo siteleri acmıyo yada 2 sinide yapmıyo baglantıya onar dedigim zaman genelde duzeliyo yinede sorun olmaya basladı ben bunu nasıl duzeltirim 512 olduktan sonra balsadı acba sorun telekomlamı ilgli biliyosanız yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 spyware[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 spyware değil, bir ande nerden gelecek spyware? herşey arkadaşın dediği gibi 512ye geçince oldu, çünkü bende de oldu, internetim çook yavaşladı, emule sürünüyor, msn yok, falan. ayrıca ben 256 limitsizdim ve hiç bişi dememe rağmen hızımı yükselttiler, şimdi işin yoksa git telekom bas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Al bendende o kadar 256 dan 512 ye geçtiği günden beri verim alamıyorum netten.Msn açılıyor site açılmıyor yada tam tersi,online oyun oynarken 2-3 dk da bir dc oluyorum lanet olsun yapılan yarım yamalak işe.[signature][hline]Why can't you just forgive me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 benim arkadaşda da var nekadar doğrudur bilmiyorum ama o teknik servisi bulmuş modeminizi bir daha kurun demişler[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar