codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 şu an evde çüklota bulamadığımdan annemin akrabalara aldığı ve açılmayacak dediği çikolata kutusunu açtım, en üst tabakasında bütün parçaları aldım, gayet iyi bi şekilde düğümledim, bu işi gayet profösyönel bi şekilde yaptım haha kimse çakmıcak[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben de lokum we cıkalata kaplı yuwarlak gofretlı şeyler oluyo ya yarısını bıtırdım cakarlarsa caksınlar napıyım onlar bana bakıo ben bakıorum duramıorumm :))) *!ağzına bıtane daha atar *:-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Grizzly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ..............[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bende eve dönmek üzere dışarı çıkıyorum...[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 asırmayın cikolataları sivilce-kilo-dis cürümesi yapar:) p.s ztn biliyoruz len bunları diyeceginizi biliyorum ve gidiyorum:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 üstelik geçen sene de bir gün önceden ailecenek bitirmiştik, ziyaretten önce marketten almıştık, komedi oluyor ama elde ülker krokanlı çikolata[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bizim evde cikolata bile yok be :D /cry[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria.
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 olsun bunların yanında cok onemlı yararları da warr... aman zewkı yeter aşırmanın yaww[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Voys Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 çikolata gibi şey var mı ya? sınırsız çikolatam olsun, çevremde kimse olmasın.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
unac Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 annem saklıo benden :D[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: codename_curse, 02 Kasım 2005 19:47 tarihinde demiş ki: şu an evde çüklota bulamadığımdan annemin akrabalara aldığı ve açılmayacak dediği çikolata kutusunu açtım, en üst tabakasında bütün parçaları aldım, gayet iyi bi şekilde düğümledim, bu işi gayet profösyönel bi şekilde yaptım haha kimse çakmıcak ahahaha :D
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 annem beni cok iyi tanıdı için, anneannemde saklamıs olmalı :/tum cabalarıma ragmen elde var sıfır. ama yarın misafirler için actıklarında yicem hepsini, 1 tane bile bırakmıycam[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bizim çikolataları ben saklarım genelde.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 zaten babaannem misafirlere çikolata kalmadığı için az veriyor :D[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal
octopus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Grizzly, 02 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki: .............. abi yarıldım ya bu kadr müthiş bi ifade olamaz, tam böle sitcomda bi olay olur buna benzer ve ana karakter boş bi bakış atar seyirciler kopar aynen böle. gaza geldim evet !!![signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iii yapmışsın bende mi yapsam.. *!hemen çikolataların yanına gider*[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 valla istanbulda akrabamiz kalmadi.. çikolata alip kendimiz yiyoruz :([signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 gidip marketten gofret aliim ben de bare...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Grizzly, 02 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki: .............. super bu kadar guzel ifade edemezdin bu konuyu:D:D:D[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno...
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 saka maka cıkalataya donusecem ben artık bırakamadım da ahahah =((( =)))[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bulamıyorum laaaaan![signature][hline]We're Opeth from Sweden.
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya$asIk çikoLata yemekk!çikOlata yürütmeeeeeeekkkk :D[signature][hline][b]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen..
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 çikolata kadar güzel bir sey yookkk yok yok! kim bulduysa elini yaliyim Allah razi olsun
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Grizzly, 02 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki: .............. Grizzly'm canıms. Ben hayatımda bi konu hakkında (o_O) pozisyonuna düşme olayının bu kadar iyi anlatıldığını görmedim :D[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük!
Öne çıkan mesajlar