Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayramlık çikolatayı aşırmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu an evde çüklota bulamadığımdan annemin akrabalara aldığı ve açılmayacak dediği çikolata kutusunu açtım, en üst tabakasında bütün parçaları aldım, gayet iyi bi şekilde düğümledim, bu işi gayet profösyönel bi şekilde yaptım

haha kimse çakmıcak[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly"
Empires rise and fall, but evil is eternal

Mesaj tarihi:
ben de lokum we cıkalata kaplı yuwarlak gofretlı şeyler oluyo ya yarısını bıtırdım cakarlarsa caksınlar
napıyım onlar bana bakıo ben bakıorum duramıorumm :)))
*!ağzına bıtane daha atar *:-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
asırmayın cikolataları sivilce-kilo-dis cürümesi yapar:)

p.s ztn biliyoruz len bunları diyeceginizi biliyorum ve gidiyorum:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:
üstelik geçen sene de bir gün önceden ailecenek bitirmiştik, ziyaretten önce marketten almıştık, komedi oluyor ama elde ülker krokanlı çikolata[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly"
Empires rise and fall, but evil is eternal

Mesaj tarihi:
olsun bunların yanında cok onemlı yararları da warr...
aman zewkı yeter aşırmanın yaww[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
çikolata gibi şey var mı ya?

sınırsız çikolatam olsun, çevremde kimse olmasın.[signature][hline]Voic3
RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
said:
codename_curse, 02 Kasım 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
şu an evde çüklota bulamadığımdan annemin akrabalara aldığı ve açılmayacak dediği çikolata kutusunu açtım, en üst tabakasında bütün parçaları aldım, gayet iyi bi şekilde düğümledim, bu işi gayet profösyönel bi şekilde yaptım

haha kimse çakmıcak

ahahaha :D
Mesaj tarihi:
annem beni cok iyi tanıdı için, anneannemde saklamıs olmalı :/tum cabalarıma ragmen elde var sıfır. ama yarın misafirler için actıklarında yicem hepsini, 1 tane bile bırakmıycam[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Mesaj tarihi:
said:
Grizzly, 02 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
..............
abi yarıldım ya bu kadr müthiş bi ifade olamaz, tam böle sitcomda bi olay olur buna benzer ve ana karakter boş bi bakış atar seyirciler kopar aynen böle. gaza geldim evet !!![signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Mesaj tarihi:
iii yapmışsın bende mi yapsam..

*!hemen çikolataların yanına gider*[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
said:
Grizzly, 02 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
..............
super bu kadar guzel ifade edemezdin bu konuyu:D:D:D[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno...
Mesaj tarihi:
saka maka cıkalataya donusecem ben artık bırakamadım da ahahah =((( =)))[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
ya$asIk çikoLata yemekk!çikOlata yürütmeeeeeeekkkk :D[signature][hline][b]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!
[b]