Natural Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 aha hangi sayida söyle lütfen öle bişey warsa öperim lan gambiti en sewdiğim x-men zaten hepsini öldürüo tamamda wolvi yi nasil öldürüo?we ewt hangi sayı lütfen söyle?[hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 okurum spiderman ,xmen ,wolverine ,Lady Death vsv[hline]www.gamerbug.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ulan wolfi ölür mü bea marvel aptal mı o kadar tutulan adamı gandalf'a öldürtecek ama wolfverine kendisine önerilen parayı beğenemeşisse senaryo fln değiştirilmiştir.[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 wolwe olmüo,bi o bi bishop kurtuluo,sayıyı neden biliim?[hline]less talk,more glock! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 26 July 2003 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ya Lady Death vardı...Çıkmıyormu o cidden.. Birde bende 6-7GB örümcekı adam ağırlıklı çizgi roman var bilgisayarda.. Eski seriler ve süperler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Dogmeat sorun değil, senin bildiğin gibi olmuyor zaten olay, X-Men'leri öldüren kişi başka birisi. Açmayayım o konuyu, tadı kaçmasın ;) Gambit, tek sağ kurtulan kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 said: senko, 26 July 2003 23:05 tarihinde demiş ki: ulan wolfi ölür mü bea marvel aptal mı o kadar tutulan adamı gandalf'a öldürtecek ama wolfverine kendisine önerilen parayı beğenemeşisse senaryo fln değiştirilmiştir.[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu muahahahah ne gandalfı olm ya :))))))) koptum valla[hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Ee yok mu takasçı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Olur mu hiç. Onlar torunlarıma kalcak benim. Sonra da zengin olcaklar.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Şimdiki nesil paylaşamazsa, koleksiyonculuk mantığına göre değerleri düşecektir (genel piyasada) Özel piyasası ise zaten türkiye'de var mı bilmiyorum çizgi roman'ın Siyah beyaz okumak istiyorum en azından be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 redkitleri istersen takas edelim ama bayar yani spiderman in yerini tutmaz :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Valla manyagıyımdır evde 300 sayıyı askın var sırf destek olsun dıye Arkabahce ne cıkardıysa allem ettım kallem ettım aldım sag olsunlar onların sayesınde adam akıllı bıaseyler okuyurouz dahada ıyılerını okuyacaz umarım (bıde sandman-dream country cıksa)[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Volvı oldu de gıtmedı adamlar tak ıkı sene once umtımate cıkardı hersey bastan ya allah dıye deva edıyolar. Wolvıyı gectım utanmasalar Spıdeyı oluyuyolardı bı ay boyunca nasıl olur nasıl olur dıye kafamı yemıstım.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 şu, tay yayınlarından "atlantis" adı altında çıkan eski martin mysteré serisinin her bölümü mevcut..1. cilt dışında! o yüzden hala eksikliğini çekmekteyim... sahaflardan birinde bulmuştum, o da bütün seriyi almadığım taktirde satmayacağını söyledi... 1. cildi tek olarak satın alabileceğim biryer bilen varsa, ya da küçük bir ihtimal de olsa, elinde olup da satmak isteyen varsa, haber verebilir mi lütfen?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 ben şahsen arka bahçeden çıkma sadece wolverine serisini aldım. onu da durdurdular zaten. Ha bi de daredevil'in John Romita ve Frank Millerın hazırladıı özel sayısını aldım. Martin Mystere, Ken Parker (Alaska) ve Conan nerdeyse tamam denilecek kadar var. Örümcek adam, rom (az vardı bundan zaten) ve Punisher (bu da az çıktı) da yine var epeece. Ekstradan seri derdi olmadan ve özellikle tek sayılık ve özel bisürü şey var. Slaine McRoth, Magic, Dark Knight, SinCity falan gibi. Öle işte. Hayran olmıcak mısınız bana. Olsanıza. Ehehe.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Örümcek Adam, Conan, Rom ve Punisher'ları bir şekilde benim bünyeye kazandıralım horace Fotokopi falan yapalım mümkünse, yada sen her oyuna bir tane getir okuyayım hemen (yokh daha neler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 conan the king hastasıyım ama elimde çok az war,elinde conan the king olanlar warsa pm pls!!!,yada punisherin 1991'den önceki herhangi bir sayısı,takas,fotokopi her şeye razıyım,ist içi,pls!!![hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Magic... Olmaz yavrukuş... :) Zaten benim evde durmuyolar ben de nadiren ziyaretlerine gidiyorum. Annem bulduunu haram bunlar haraaam diye çöpe atabiliyo çünkü. :([hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 olmazmı[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Kadıköy'de conan avına çıkacağım o zaman ben 4 ağustos'ta. "2 metrelik saldırgan, crom adına diye bağırarak tüm seyyar satıcıları korkuttu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 ROFL :D :D[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 john rommita ya bayılıyorum mükemmel çizio eskiden nefret ederdim bu ya fln derdim artık hasta oluorum.[hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 hangisine? romitaya mı, jr. a mı? çünkü sr. romita artık çizmiyo sanırım..? (hatta adam yaşıyo mu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Jr pencil de sr. inkte olunca nefaset çıkıyo ortaya adeta.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 jr. kaçtane romita war be ?[hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar