Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çizgi roman

Natural

Öne çıkan mesajlar

arka bahceden ilk cıktıgı zamanlarda spiderman ve xmani kacrmazdım..
bide dahada eski olan hani su kücük boy eski tarz sarı kagıtlara basılı olan ustunde 10 lira fln yazılan zamanlardan spidermanlarim duruo hala..[hline]aente is alone on this way..
aente aka banshee..
mycq:110299655
Sosyal ağlarda paylaş

bende 95-96 yılından beri arkabahçenin çıkardığı bütün çizgi romanlar war.
yeni çıkan karabasan'ı okuyaniniz warmi?
şu anda tükenmiş10.000 adet basilmişti.
arkabahçede imza günü için 500 adet karabasan bastı tanesi 8 milyon ...[hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b]

[b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b]

Sosyal ağlarda paylaş

Bugün bu arkadaşdaydım evi çizgiroman dolu be yatağa koymuş ben yol yorgunu acık sızıcam diye yere koyim dedim kutuları koydurmadı adam ya:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- )
Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Sosyal ağlarda paylaş

abimden kalma çizgiromanları bile saklıyorum, hiçbi çizgiromanı attırmadığım gibi, yenileri de gün geçtikçe artıyo tabii...başlıca bağımlılıklarım:
spiderman,martin mysteré,x-men&ultimate x-men (ultimate spiderman e tepki duyduğum için almıyorum, üstelik bir spiderman hayranı olmama rağmen.. birkaç bölümden sonra para harcamamaya karar verdim..),çıktığı zamanlarda batman alırdım, daredevil... asteriks, redkit, ve tenten...hulk çıkıcakmış, sabırsızlıkla bekliyorum...
kısacası her ay iflasın eşiğine geliyorum..:P
karabasan ı da aldım, okudum, inceledim, vs... kısaca, beğenmedim... ilerki birkaç bölümünü de alıp bakıcam yine de...
bunca çizgiroman alıp, yine de daha çok çizgiroman çıksa da alsam diyorum... arada gereklişeylere gidebildiğim zamanlarda(yanımda da yeterli miktar para olduğunda tabii:P) birdolu çizgiroman alıyorum; hala türkiyede de yayınlanmayı bekleyen pek çok harika çizgiroman var...

[Bu mesaj GregowicH tarafından 26 July 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla artık okumuorum ama eskiden zagorları tommiksleri biriktirir biriktirir okurdum şimdi nerde bilmiorum..
işte en fazla asteriksler duruo dolapta....[hline]a.k.a LaResistance!

Let me ask you one question
Is your money that good
Will it buy you forgivness
Do you think that it could
I think you will find
When your death takes its toll
All the money you made
Will never buy back your soul
Sosyal ağlarda paylaş

Siyah-Beyaz her türlü alışverişe varım bu arada, burdan duyurayım

Örümcek Adam'lar, Supermen'ler, Mister No'lar var çok sağlam durumda.. (pek kalmadı gerçi, her geçen gün zarar görüp duruyorlar :( )

Renkli olarak çıkmış Dhampyr var takip ettiğim güzel bir seri olarak kaldı (son 2 aydır hiç bir çizgi roman'a bakamadım gerçi, oda kaldı öyle ühühü)[hline]There, look, the willow clings over the river,
like a person who bows down, crying for the lover.
Sosyal ağlarda paylaş

Saydım hepsini 156 tane;sizde sayin sizde söyleyin; eh :)
bende ultimate x-men almiorum çok az sayfa pahalı ultimate spiderman'i de peter benim yaşimda olduğu için aliom.onun dışında amazing spiderman çok hoşuma gidio!
daredevil'in 3. sayisinda çizimler mükemmel!!![hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b]

[b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b]

Sosyal ağlarda paylaş

Punisher hastasıyım,punisher rocks!!bu arada foxkidsde spidermande gösterilen punisherı saymayın o kolpa:),punisher kesinlikle okunması gereken bi çm,eskiden x-man okurdum artık suyunu çıkardılar,gambit öldürüo hepsini bi bishop kalıyo,bunu uzatmaya gerek yok!ama hala wolworineyi takip ederim oda baya ii.

"Nick Fury+frank Castle=vigilante dead"demessm duramam ehu![hline]less talk,more glock!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...