Natural Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Warmıdır ÇİZGİ ROMAN okuyan,ilgilenen,biriktirip kolaksiyon yapan....?MANYAĞİ OLAN[hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ohoo sen ne diyon bende eskinde milliyet gazetesi veriyodu Redkit Hala durur onlar manyak okurdum onları[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 var. ben varım.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 spider mani de okuyodum bi ara[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 arka bahceden ilk cıktıgı zamanlarda spiderman ve xmani kacrmazdım.. bide dahada eski olan hani su kücük boy eski tarz sarı kagıtlara basılı olan ustunde 10 lira fln yazılan zamanlardan spidermanlarim duruo hala..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 var. bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Bayaa örümcek adam ve süpermen var.. Tommiks ve Redkit de vardı birsürü ama onlar kayboldu.. Şu an x-men ve örümcek adam almaya devam ediyorum.. [Bu mesaj Ozan tarafından 26 July 2003 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 bende 95-96 yılından beri arkabahçenin çıkardığı bütün çizgi romanlar war. yeni çıkan karabasan'ı okuyaniniz warmi? şu anda tükenmiş10.000 adet basilmişti. arkabahçede imza günü için 500 adet karabasan bastı tanesi 8 milyon ...[hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Bugün bu arkadaşdaydım evi çizgiroman dolu be yatağa koymuş ben yol yorgunu acık sızıcam diye yere koyim dedim kutuları koydurmadı adam ya:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Babamda eskinin tüm çizgi romanları warmış fakat annem+babaannem atmış..Eheh mevzusu açılınca delleniyor gitti benim romanlarım diyor :D[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 chemi ben olsam bazukalardım. Birine bi kez çizgi roman verdim. Oda kıramayacağım tek insandı. Ondan. Yoksa ellettirmem herkese.[hline]www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 abimden kalma çizgiromanları bile saklıyorum, hiçbi çizgiromanı attırmadığım gibi, yenileri de gün geçtikçe artıyo tabii...başlıca bağımlılıklarım: spiderman,martin mysteré,x-men&ultimate x-men (ultimate spiderman e tepki duyduğum için almıyorum, üstelik bir spiderman hayranı olmama rağmen.. birkaç bölümden sonra para harcamamaya karar verdim..),çıktığı zamanlarda batman alırdım, daredevil... asteriks, redkit, ve tenten...hulk çıkıcakmış, sabırsızlıkla bekliyorum... kısacası her ay iflasın eşiğine geliyorum..:P karabasan ı da aldım, okudum, inceledim, vs... kısaca, beğenmedim... ilerki birkaç bölümünü de alıp bakıcam yine de... bunca çizgiroman alıp, yine de daha çok çizgiroman çıksa da alsam diyorum... arada gereklişeylere gidebildiğim zamanlarda(yanımda da yeterli miktar para olduğunda tabii:P) birdolu çizgiroman alıyorum; hala türkiyede de yayınlanmayı bekleyen pek çok harika çizgiroman var... [Bu mesaj GregowicH tarafından 26 July 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ben çok severim de tarzıma uygun bulamam genelde pek kültürüm de yoktur o konuda , gidip almaya da üşenirim eheh spawn ın tarzı hoştur eski siyah beyaz bol taramalı conan ı çok severim ama güzel çizimli olanlarını[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 walla artık okumuorum ama eskiden zagorları tommiksleri biriktirir biriktirir okurdum şimdi nerde bilmiorum.. işte en fazla asteriksler duruo dolapta....[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 asterix alıyordum bi ara süperdi ama fiyatı çok artmıştı alamamıştım sonra[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Redkit rulz :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ewt abi asterix çok pahalılaştı, ama güzel[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Siyah-Beyaz her türlü alışverişe varım bu arada, burdan duyurayım Örümcek Adam'lar, Supermen'ler, Mister No'lar var çok sağlam durumda.. (pek kalmadı gerçi, her geçen gün zarar görüp duruyorlar :( ) Renkli olarak çıkmış Dhampyr var takip ettiğim güzel bir seri olarak kaldı (son 2 aydır hiç bir çizgi roman'a bakamadım gerçi, oda kaldı öyle ühühü)[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Magic'cim elindeki eski siyah beyaz conanlara talibim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Saydım hepsini 156 tane;sizde sayin sizde söyleyin; eh :) bende ultimate x-men almiorum çok az sayfa pahalı ultimate spiderman'i de peter benim yaşimda olduğu için aliom.onun dışında amazing spiderman çok hoşuma gidio! daredevil'in 3. sayisinda çizimler mükemmel!!![hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 eskiden alırdım ama adamlara güvenim kaldamdı birdahaki aya çıkacağı belli deyil ama bakıyorumda bu aralar iyi yayınlamaya başladılar daredavle başladım batmani bekliyorum yakında gelicekmiş batman babadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 walal cizgi romanlar çok güzel oluo pikniğe gittiğinizde normal gazete kağıtlarından fln daha ii yanio nedense bende de biraz red kid vardı mangal fln varken gitti hepsi :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Punisher hastasıyım,punisher rocks!!bu arada foxkidsde spidermande gösterilen punisherı saymayın o kolpa:),punisher kesinlikle okunması gereken bi çm,eskiden x-man okurdum artık suyunu çıkardılar,gambit öldürüo hepsini bi bishop kalıyo,bunu uzatmaya gerek yok!ama hala wolworineyi takip ederim oda baya ii. "Nick Fury+frank Castle=vigilante dead"demessm duramam ehu![hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 gambit hepsini öldürüyormu ? nezman hangi sayıda ? ve ana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 30 dakka geçmese deiştirecektim,bilmediinizi bilmiodum srry [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 26 July 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar