Villians Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 doğmamış kıza mektup gerçekten güzel yamışsın.umarım düşeldiğin gibi mektubu kızına verebilrisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Baba'cum bea :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 çok güzel yazmışsın gerçekten helal olsun kız olmazsa da güzel bir yapıt olarak burda durur isteyen kullanır :D yannız kızını bu kdr çok seveceksen bunu verdiğinde onu ağlatıcağını bil çünkü cidden çok iyi ve duygusal olmuş...[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ben de kızıma bir şey yazmak istiyorum. Kızım, her şeyden değerli varlığım, böylesine sorunlu bir aileye sahip olduğum için senden ne kadar özür dilesem az. Ben kendimi affetmiyorum sen de etme olur mu? Kısa olduğu için yeni konu açmak istemedim. Saygılar.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 çok güzel olmuş babucum be böyle düşünceli ve matrak babalar yok bu günlerde[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Eğer kız çocuğunuz olsaydı ismini ne koymak isterdiniz ?_[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Babacum Bende Bi Olan Yaparim Beraber Büyütürüz.. =))[signature][hline]VodVil UO - www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 super soru... kızda da sınırlı kalmasn bence... benim son kararim sole...adini eroy gobek adini inci koyicam.... mursit murshot resit re-shot(reşat) dortlusu var.... minor diye kız ismi varmis... gzel bence...ama alay konusu olabilir. "minor major hahah" diye... sık sık dusunuyoruz arkadaslarla bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 erkek olursa ali koyarım çok seviyorum ali ismini. çok var belki ama bana afacan erkek çocuklarını hatırlattığı için seviyorum kız olursa da nilkoyarım çok yakışıyo kızlara narin bi hava katıyo sanki[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 nasıl yani ya,ben yanlış yerde miyim;burası karalama defteri değil mi? :-? aslında ben doğru yerdeyimde başkaları yanlış yerde galiba :yapma: gidin bir başlık açın kendinize (ki o da açılmıştı vakti zamanında :-P) kirletmeyin burayı aaaaa... [signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... [Bu mesaj Frigg tarafından 06 Haziran 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: arina, 06 Haziran 2005 20:22 tarihinde demiş ki: erkek olursa ali ...kız olursa da nilkoyarım çok yakışıyo kızlara narin bi hava katıyo sanki bend e nil adını sitiyorum bir de göbek adı[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 evlenen kızına bir babanın bu kadar mizahi bir dille yaklaşması bir olgunluk örneğidir bence XD[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: BabacumMostors, 22 Kasım 2004 00:12 tarihinde demiş ki: Merhaba kızım, Ben bu mektubu yazdığımda sen ortalarda yoktun bile. Ama şimdi kocaman bir kadın oldun, kendi ayaklarının üstünde duruyorsun ve ben sadece senin gidişini izliyorum. 22.11.2004-00:12 Abi kız kocaman olmuşsa çok eskiden doğmuş demektir (süper cümle :p) O dönemde de bildiim kadarıyla bebeğin cinsiyeti ultrasonla görünmüodu. Şimdi adam içine doğdu da mı kızına yazdı? Yoksa hem kızıma, hem oğluma die iki alternatif mektup mu yazmıştı? Ayrıca bu mektubu yazarken kızının gidişini izlediinden bahsetmiş. O zamanda yaşayacağını nereden bilio? Belki ölücek? Biraz daa gerçekçi yazılsın şu geyik internet yazıları yaa. P.S: Bunun paticik tarihinin en saçma, en gereksiz ve de en sinir bozucu postlarının arasına girebileceğini biliyorum ama naapiim. Yazmak zorundaydım :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ha.. lol![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 babacum Allahin emri, peygamberin kavliyle oglum ozani(yavuzda olabilir ikisinden biri olcak artik) kizina simdiden istiyorum ayrica ozanima(yavuzuma) sümüklü dedigini bidaha duymiyim lütfen:yapma:[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Harika oLmu$...Süpperrr;)[signature][hline] [b]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seren000 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Allah kızına sabır versin ne diyeyim.. Yok yok şöyle diyeyim, Allah kızın anasına sabır versin. :) Bence sen bırak çoluk çocuk işini kariyer yap kariyer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 @duende; çikolatanızı çiçeğinizi alıp glein bir d ebaşlık parası isterim.. çok isterim almayın kızımı evlendirmeye gönlüm yok zaten dizimin dibinde oturacak :-P evt gerçektende annesine ve kendisine allah sabır versin.. ayrıca kıza sulanacak olanlara da allah ayrıca invisibility yeteneği versin.. çok pis döverim[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 çok hoşuma gitti benimde okurken bende düşünüyordum boyle bişe yazmakta sonra hevesim kaçtı,zaten aylardır bişey yazmıyorum toptan kaçtı =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Zagg, 06 Haziran 2005 20:04 tarihinde demiş ki: Eğer kız çocuğunuz olsaydı ismini ne koymak isterdiniz ?_ ben aylin doğa koymak ısterdım ama değısebılır... ayrıca cok gusel olmus yazı da yorumlar da..[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar