Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızım bak sana mektup yazdım tee seneler öncesinden aç oku bakalım neler yazmışım

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

çok güzel yazmışsın gerçekten helal olsun
kız olmazsa da güzel bir yapıt olarak burda durur isteyen kullanır :D yannız kızını bu kdr çok seveceksen bunu verdiğinde onu ağlatıcağını bil çünkü cidden çok iyi ve duygusal olmuş...[signature][hline]The circle is now complete...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de kızıma bir şey yazmak istiyorum.
Kızım, her şeyden değerli varlığım, böylesine sorunlu bir aileye sahip olduğum için senden ne kadar özür dilesem az. Ben kendimi affetmiyorum sen de etme olur mu?
Kısa olduğu için yeni konu açmak istemedim. Saygılar.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine?
Sevgiyle yetinmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel olmuş babucum be
böyle düşünceli ve matrak babalar yok bu günlerde[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Sosyal ağlarda paylaş

super soru... kızda da sınırlı kalmasn bence... benim son kararim sole...adini eroy gobek adini inci koyicam....
mursit murshot resit re-shot(reşat) dortlusu var.... minor diye kız ismi varmis... gzel bence...ama alay konusu olabilir. "minor major hahah" diye... sık sık dusunuyoruz arkadaslarla bu konuyu
Sosyal ağlarda paylaş

erkek olursa ali koyarım çok seviyorum ali ismini. çok var
belki ama bana afacan erkek çocuklarını hatırlattığı için seviyorum
kız olursa da nilkoyarım çok yakışıyo kızlara narin bi hava katıyo sanki[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl yani ya,ben yanlış yerde miyim;burası karalama defteri değil mi? :-?
aslında ben doğru yerdeyimde başkaları yanlış yerde galiba :yapma: gidin bir başlık açın kendinize (ki o da açılmıştı vakti zamanında :-P) kirletmeyin burayı aaaaa...
[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...

[Bu mesaj Frigg tarafından 06 Haziran 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arina, 06 Haziran 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
erkek olursa ali ...kız olursa da nilkoyarım çok yakışıyo kızlara narin bi hava katıyo sanki

bend e nil adını sitiyorum bir de göbek adı[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 22 Kasım 2004 00:12 tarihinde demiş ki:
Merhaba kızım,
Ben bu mektubu yazdığımda sen ortalarda yoktun bile. Ama şimdi kocaman bir kadın oldun, kendi ayaklarının üstünde duruyorsun ve ben sadece senin gidişini izliyorum.
22.11.2004-00:12

Abi kız kocaman olmuşsa çok eskiden doğmuş demektir (süper cümle :p) O dönemde de bildiim kadarıyla bebeğin cinsiyeti ultrasonla görünmüodu. Şimdi adam içine doğdu da mı kızına yazdı? Yoksa hem kızıma, hem oğluma die iki alternatif mektup mu yazmıştı? Ayrıca bu mektubu yazarken kızının gidişini izlediinden bahsetmiş. O zamanda yaşayacağını nereden bilio? Belki ölücek? Biraz daa gerçekçi yazılsın şu geyik internet yazıları yaa.

P.S: Bunun paticik tarihinin en saçma, en gereksiz ve de en sinir bozucu postlarının arasına girebileceğini biliyorum ama naapiim. Yazmak zorundaydım :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
babacum Allahin emri, peygamberin kavliyle oglum ozani(yavuzda olabilir ikisinden biri olcak artik) kizina simdiden istiyorum ayrica ozanima(yavuzuma) sümüklü dedigini bidaha duymiyim lütfen:yapma:[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

@duende; çikolatanızı çiçeğinizi alıp glein bir d ebaşlık parası isterim.. çok isterim almayın kızımı evlendirmeye gönlüm yok zaten dizimin dibinde oturacak :-P

evt gerçektende annesine ve kendisine allah sabır versin.. ayrıca kıza sulanacak olanlara da allah ayrıca invisibility yeteneği versin.. çok pis döverim[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 06 Haziran 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
Eğer kız çocuğunuz olsaydı ismini ne koymak isterdiniz ?_

ben aylin doğa koymak ısterdım ama değısebılır...
ayrıca cok gusel olmus yazı da yorumlar da..[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...