BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Merhaba kızım, Ben bu mektubu yazdığımda sen ortalarda yoktun bile. Ama şimdi kocaman bir kadın oldun, kendi ayaklarının üstünde duruyorsun ve ben sadece senin gidişini izliyorum. Bugün evleniyorsun, benden bedenen uzaklaşıyorsun ve gidiyorsun. Canımın nasıl acıdığını sana anlatabilsem. Yıllarca senin doğmanı bekledim, sana sarılmayı kulağına adını söylemeyi, arkandan koşmayı, oyun oynamayı ve iyi bir insan olduğunu görmeyi büyük bir sabıursızlıkla bekledim. Ama hiç beklemediğim bir şey vardı, senin evlenmen. Hep senin hayatımda bir parça olmanı istedim ama gitmeni inan hiç istemedim. muhtemelen şu anda ben uzaktayımdır, hatta uyduruk bir bahane sarf etmişimdir, kimbilir belkide senin mürüvvetini (şimdi sen bu lisanıda bilmezsin, mutluluk demek bu) görmeden ölmüşümdür toprak olmuşumdur ama her şekilde seni bu mutlu gününde yalnız bırakmışımdır. Belkide gitmedim yanındayım hatta bu mektubu beraber okuyoruz, demek ki yaşlandıkça bazı şeyleri hazmetmişim. Her halukarda bu mektubun senin eline geçeceğini biliyorum. Yani ben veremesme bile o kadar amcaların teyzelerin var elbet biri vermiştir. Yoksa vefa sadece İstanbul'da bir semt adı değildir yavrum. (şimdi sen bu deyimi de bilmezsin, yok yaa öğretmişimdir bunu herhalde) Seninle bir parkta güvercinlere yem attığımızı düşlüyorum, anenle beraber makyaj yapışınızı hayal ediyorum, ergenliğine girerken geçireceğin o zor dönemi ve krizleri düşünüyorum (off çok işim var çoook), erkek arkadaşının seni mezuniyet balosuna götürmeni düşünüyorum (tamma ben lise mezuniyetimde bir kızı evinden alıp götüremedim.. Hatta tanışacağını umduğum Utku amcan gelip beni evden almıştı.) yani bütün bunların olamsını düşünüyorum, daha doğrusu hayal ediyorum. Ya sen şimdi git.. Senelerce yetiştir kızını sonra sümüklü bir oğlan gelsin kızı alsın götürsün.. Adaletin bu mu dünya! (Sen bilmezsin şimdi bu da bir Edip Akbayram şarkısıdır) Kızım ben nasıl olduda evlenmene izin verdim, nasıl olduda bu tongaya ndüştüm? Kesin gelecekte evleneceğim anan olacak karı ayartmıştır beni. Bu annen hep böyleydi yavrum diyecek olsam da daha evlenmedim daha öyle biriyle tanışmadım ama muhtemelen benim zaafiyyetlerimi istismar edip bu tür şeyleri yapacak olan dünya tatlısı biri olacaktır. Düşünsene beni kendisiyle evlendirmeye bile ikna etmiş olacak biri bu. Desene kızım bu satırları yazdığım yıllarda başıma gelecek var. Ne diyorduk, a evet evleniyordun.. Yani beni ananla bir başıma bırakıyorsun ya da ben ölmüşüm ananı bir başına bırakıyorsun ya bda anan ölmüş yine beni bir başıma bırakıyorsun.. Sonuç olarak beni sensiz bırakıyorsun. Hani martılara ekmek atardık, hani sana horoz şekeri alırdım, hani elinden tutup yol gösterirdim. E ne diyeyim kzıım artık eşşek kadar oldun bir sıpaya gelin gidiyorsun. Tabii eşşeklik bende senin evleneceğini hesaba katmadan kız çocuk sahibi olmaya çalış değil mi. Bak Burçe halan da üzülüyor. Canım kızım umarım halana çekmezsin. Şimdi kız halaya oğlan dayıya derler ya o hesap. Tabii halşanın oğlu benim gibi olabilir hiç mahsuru yok çünkü ben şahane bir adamım değil mi? Değilim aslında o kadar şahane olsam gidiyorsun diye kendimi bu kadar güçsüz hissetmezdim. Velhasıl kelam (sen şimdi bunu da bilmezsin.. işimiz var senle) canıum kzıım allah snei mesut etsin ve kocanla bir yastıkda kocayın. Çocuğunuz olursa da elimi öptürmeye getirin. Mektubumu bu sayfada kullandığım Türkçeyi anlayabileceğini umud ederek bitiriyorum.. Hadi kızım daha çok işim var daha ergenlik dönemine girerken sana anlatacaklarımı yazacağıum bir mektup hazırlamam lazım. Ha neden önce bu mektubu yazdığımı soracak olursan ne bilim şimdi ileride o mektubu verince "bak bir mektup daha var onu da evlenince vericem" dersem kendi kuyumu kazmış olurum hem belli olurmuydu belki de hiç evlenmezdin. Hem benim deli olduğumu düşünmemi istemem, direk deli olduğumu bilmeni isterim. Ha bu arada üzgünüm canım ama sen 80 yalına da gelsen benim küçükkızımsın arada kızacam daha sana.. Biliyorum bunu çok söyledim olsun, iyice kulaklarına işlesin diyorum hani. Şİmdi ben bu mektubu belki kaybederim diye gençliğimde takıldığım muhtemelen yaşlanınca da bir parçası oalcağım bir forumun database ine kaydediyorum.. oradan çıkarıp fütursuzca c/p leyerek yazıcı çıktısı alacam daha. Canım kızım.. iyi ki varsın seni çok seviyorum.. ananı daha çok seviyorum ama. 22.11.2004-00:12[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yüzümden tebessümü eksik etmedin :) Ellerine sağlık. Bir de tabii ki anasını daha çok sevmek lazım. O son kısma da bayıldım :)[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 adamımsın babacum... !süper![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bu gün karalama defteri çok güzel babacum döktürmüşsün eleerine sağlık senden iyi kız babası olur walla[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Çok beğendim ya harikasın. Bende kullanıcam bunu :P[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 aahah harika valla ...[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toxic_Thorn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 super olmus yaa:) bayaa guldurdun beni sagolasin..:)[signature][hline]Sitting in my room alone and waiting for my love,my midnight houR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 cok guzel olmus gercekten...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 senin su velet Murat amcayi ve Kaan amcayi da tanisin bari (-: Guzel bi sap-mobile dik o gün :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ehe :) onalrı da tanıyacak tanımazsa döferim.. (yok kızım korkma dövmeyecem)[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Harika. Cok kiskandim, ben de yazicam boyle.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Babamin bana yazdigini okudugumdan beri benim de kafamda var. Ama kiz cocukla ugrasilmaz ben ogluma yazarim :P[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 erkek adamın erkek evladı olur ! kın kın kın[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kızım sen arcane amcana bakma kendisinin 3 tane kızı olacak haberi yok ehuhehe[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bne bunu önceden okumustum baabcum yazmamıs ki bunu ? çok iyi hatırlıyorum okudugu hem de[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yoo ben yazdım.. yani edebi bir yapıt oalrak yazmadım gerçektende kzım olursa evlendiğinde ona veremk için yazdım ama belki başka bir şyerde buna benzer bir şeyler vardır yani çok orjinal bir fikir değil sonucunda hah hatırladım umut sarıkayanın vardı o da oğluna, oüğlu 18 yaşına basınca vermek için yazmıştı :)[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 çok güzel olmuş babacum,ellerine sağlık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 evladım bak baban nasıl bir arakçı gör işte yaa yaaa (daha doğmadan kızın kafasını allak bullak ettik iyi mi, acaba hangi portakal ağacının tohumu şu anda kız :P)[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Volfied, 26 Kasım 2004 08:44 tarihinde demiş ki: evladım bak baban nasıl bir arakçı gör işte yaa yaaa (daha doğmadan kızın kafasını allak bullak ettik iyi mi, acaba hangi portakal ağacının tohumu şu anda kız :P) yok be o havada oksijen daha[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 kızım ahkkında nasıl öyle konuşursunzu lan? döverim hepinizi (haydaa ortada fol yok yumurta yok şimdiden başladım bu kız yüüzndne kavgalara, kız babası olmak ne zor işmiş yaa)[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 baban çok kötü cs oynuo, sen bu mektubu okuduğunda hala öğrenememişse bil ki hem beceriksiz hem de öğrenemiyor hehe. şakadır, misaldir, babacum iyi cs oynar[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 olmazsa kimseye verilmeyecek... yani illaki kızım olacak diye bir şey yok.. yani erken tedbir[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Offf muhteşem olmuş.GErçekten çok güzel..[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Harikasın abi. Tebrik ediyorum.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ortalıklarda bir "babalar günü" furyası dolaşıp duruyor ya,bende bu yazıyı güncellemek istedim. belki "yuh abi" dedirtebilirim insanlara ama daha doğmamış (babacum hala yok bir kızın değil mi? :) ) bu sevimli kıza uzaktan imrenerek bakıyorum :utaniem: ama her ne kadar yazmamış olduğundan emin olsamda kendi babamdan da böyle bir mektup almak istemezdim...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... [Bu mesaj Frigg tarafından 05 Haziran 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar