Marks08 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Yaa Hmmm ozaman bende Runuo serverı acarımmm....ha bide 15 yaşındayım ya ben sposnor bulmam cok kolay babaımın arkadaşları bana sponsor olurlar ister inanın ister inanmayın cok gaza geldim ama :) belki guzel bi sonuca vararım Dişi Kuyruğunu sallarsa Aslan Gidip Onu kapar.... :)) ölesine yazıyım dedim :
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 satıcılık gerçekten çok kötü bişidir cansın arkadaşım hmm demek sponsor bulabileckesin ve bana söölemedin LOD bi kişi daha eksildi o zaman güle güle sana sphere hayatında başarılar
morte Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 sana tavsiyem ilk önce sponsor bul.Burada onlarca insan server i sorunsuz tmm ladi ama sponsor yüzünden açilamadi yada kapandi. bknz Uoturk.[hline]www.kingsofchaos.com/page.php?id=853234 epxmadcat11.kolayweb.com :tebrikz:
Marks08 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Bivrip yaa Çağın Yapma böle ya daha kimse yardım etmioo sen nedemiştin ac o serverıı benim için demiştim bende eğer kimse yardım etmezse LOD a yani Yuvama Dönerim demiştim sende tamam dedin bak bakalım bana Yardım eden warmııı Bak bii ....ve bana öle Kötü dawranma ben Hala LOD Un bir Uyesiyimmmm tabi sen istersen Çağınn istemiorum de seni bende Uo yu sphere i herşeyii bırakırımmmm.....Cevabını söle
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ok ok hemen alınma yaa ben o sponsor işine sinirlendim biz sponsor olayı için kıvranıyoruz sen ohoooooooo[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
Marks08 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Tamam Çağın sen iste Dunyayı yıkarım bea sen bana cok yarıdmcı oldun Dostum
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 RunUO kasar biraz.c++ filan.Öğrenicem diye sıyırmada kafayı[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future...
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 aslında öğrenmek sıyırtmaz yanınızda biri olduunda ama runuo problemli sanırsam ki ööle :P paticik2 walla ii olur hmm *derin düşünelere dalar* :D[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Problemli değil, sadece yerine oturmadı daha. Ayrıca ben biri ile değil, tek başına, yani kitaplardan öğrenmeyi kastemiştim kasar diye.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future...
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ok mumcu ne kızıon hemen :) eheh ben Elrond #spheredev'den nbr lem :) baba yaa c gerçekten kasış bi dil yane bi tarafınızdan ter akması lazım onu öğrenmek için bu 1 runuo yerine otursun direk damlıyacam o aleme bu da 3 :P[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Benim konuşma tarzım böyledir, kızmakla alakası yok :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future...
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 biliom zati :)[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
Öne çıkan mesajlar