Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Castle Revenge Shardı acılcaktır Lutfen bi bakın...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaa Hmmm ozaman bende Runuo serverı acarımmm....ha bide 15 yaşındayım ya ben sposnor bulmam cok kolay babaımın arkadaşları bana sponsor olurlar ister inanın ister inanmayın cok gaza geldim ama :) belki guzel bi sonuca vararım

Dişi Kuyruğunu sallarsa Aslan Gidip Onu kapar.... :)) ölesine yazıyım dedim :
Mesaj tarihi:
satıcılık gerçekten çok kötü bişidir cansın arkadaşım hmm demek sponsor bulabileckesin ve bana söölemedin LOD bi kişi daha eksildi o zaman güle güle sana sphere hayatında başarılar
Mesaj tarihi:
Bivrip yaa Çağın Yapma böle ya daha kimse yardım etmioo sen nedemiştin ac o serverıı benim için demiştim bende eğer kimse yardım etmezse LOD a yani Yuvama Dönerim demiştim sende tamam dedin bak bakalım bana Yardım eden warmııı Bak bii ....ve bana öle Kötü dawranma ben Hala LOD Un bir Uyesiyimmmm tabi sen istersen Çağınn istemiorum de seni bende Uo yu sphere i herşeyii bırakırımmmm.....Cevabını söle
Mesaj tarihi:
ok ok hemen alınma
yaa ben o sponsor işine sinirlendim biz sponsor olayı için kıvranıyoruz sen ohoooooooo[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Mesaj tarihi:
aslında öğrenmek sıyırtmaz yanınızda biri olduunda ama runuo problemli sanırsam ki ööle :P
paticik2 walla ii olur hmm *derin düşünelere dalar* :D[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
The sky's gonna open
I can't feel a thing
I can't feel
Mesaj tarihi:
ok mumcu ne kızıon hemen :)
eheh ben Elrond #spheredev'den nbr lem :)
baba yaa c gerçekten kasış bi dil yane bi tarafınızdan ter akması lazım onu öğrenmek için bu 1
runuo yerine otursun direk damlıyacam o aleme bu da 3 :P[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
The sky's gonna open
I can't feel a thing
I can't feel
Mesaj tarihi:
biliom zati :)[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor