Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadın mı daha üstün erkek mi? görelim;

kickass

Öne çıkan mesajlar

ya 879954632 tane smiley yapipta erkekleri kücük düsürüyosun ama ..
yapma ayip.
hem insan kendi yaptigi espirimsi seyin arkasindan essek gibi anirir mi...[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 01 Kasım 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

neye dayanarak ustun diyorsun ya? poponda 3. gozun mü var? aynı anda hem onunu hem arkanı goruyorsun?
eşit arkadasım eşit. sizin ustunluk-eziklik diye tartıstıklarınız ise kişilik, ayrımını yapin artık, olmuyor boyle.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi yok, Emaleth olmadan olmuyo...

Ulan şimdi burda olacaktı, 1-2 tanesini terlik manyağı yapacaktı, bak bi daha çıkıyo muydu "Kadın mı üstün erkek mi" muhabbeti...

(Hoş o zaman da kadın üstünlüğünü kabul ettiriyodu hepimize ama olsun, seviyoduk be :( )[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

Puahuahauhauhau Bi kere daha kadınalrin ne kadar gereksiz varliklar oldugu ortaya cikti.!! . .ama Dayanamıyorum napiym Onlarsizda olmuyo:([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look

[Bu mesaj Ancalagan tarafından 01 Kasım 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 01 Kasım 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
ALOO
adamin sinirini bozmayin.
önyargili bi tarzda konusursan asil senin ne kadar gereksiz oldugun ortaya cikar!

Heerkez farklı olabilir ayakalrina girmeyin plz onu bende biliyorum İstisna kaydeyi bozmaz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi tamam eşitiz...

Erkeklerin güç bakımından üstün olması bişiyi değiştirmezmi?
Bilimsel faaliyetlerin çoğunda erkeklerin önde gelmeside bişiyi değiştirmezmi?
Sanattada aynısı...
Spordada aynısı...
Herbişiyde öyle işte...

Ama bişiy dikkatimi çekti... Acaba kadınlar olmasa hangi erkek karizma yapmak uğruna böyle şeyler için kasıcaktı? Napıyosak kızlara yaranalım diye yapıoruz, yetmiyo:D

Erkekler üstün diyenler, hiçmi bi kızın yanında dizlerinizin bağı çözülmedi, diliniz tutulmadı? Hıı?

Erkeklerin bütün üstünlüklerine karşılık hala kızlara direnemiyoruz(genelde:P), demekki onlarında üstün bi yanı var...

Yani eşitiz:D Beraberlik var...

Bence kadın ve erkek ayrılmaz iki parçadır. Yin-Yang gibi, Gece ve Gündüz, İyi ve kötü gibi...Karıştırmayın ortamı... Geyik geyik te biyere kadar...

Ve iki tarafta birbirine bukadar bağlıyken şu üstün bu üstün demenin bi anlamı yok. İsterse kadınlar evrenin en ezik varlığı olsun, onlarsız yapamayız işte...

Nokta[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury, 01 Kasım 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
Ya şimdi tamam eşitiz...

Erkeklerin güç bakımından üstün olması bişiyi değiştirmezmi?
Bilimsel faaliyetlerin çoğunda erkeklerin önde gelmeside bişiyi değiştirmezmi?
Sanattada aynısı...
Spordada aynısı...
Herbişiyde öyle işte...

noktayı koymussun ama iki şey demeden geçemicem...
birincisi her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır ;)
ikincisi Lan senelerce kadınları şeytan die taşlayıp eve kapatmıssınız nasıl bilimde ,sanatta,sporda öne çıkmalarını bekliyorsunuz????[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

"yazma.yazma.yorum yapma.hadi beybin ...sus...sus diyorum..düşünme..yazma.yazmaaaaaaaaaaa.basma tuşlarımaaa.basmaaa!!" (bunlar klawyemin yakarışlarıydı ama onu duymazdan geldim.sus diyorum aptal klawye.(BasMa LAN!) bak hala konuşuyo..
neyse ..başlıyorum ..

efenim.neden böyleyiz diyorum . Yani bu kadar eksiğimizi görüyorsun da. niye aşık oluyorsun o zaman?Biz de öyle .İşte bunlar tamamlayıcı öğeler.(haaa buarada bende geğirme yarışması yapıoyurm eheh) Hep topic açmıyr musunz aşık oldum napıcam diye. Buarada dünyada her 1saniye 23 salisede bir aşık oldum deniyormuş arkadaşlar :D

yok bu sefer uzun yazmayacağım.Ucuz atlattınız . Söyleyecek birşey olmadığından değil , klavyem kızıyor..(Yeter..ahhh tuşlarımm..şu a harfini kullanmasana beybin yaaaaaa..aaaaaaarrrgggggghhhhhhhhh)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

bence bi kadının özeti:

hergün zilyon tane kitap okuyup iki güzel laf edince çok ağdalı konuşuyosun deyip sora garip garip konuşunca aa salakmısın anlamıyosun diyen varlıklar (misal tırnak kesmekle saçını çok uzatıyosunu anlatmaya çalışırlar ) bırakın bu işleri :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
Sosyal ağlarda paylaş

ne biyolojik, ne sosyolojik, ne de kanunlar altinda esit degiliz, olmadik, olmayacaz. Zaten bu dengesizlik iki tarafi surekleyip, birbirine muhtac yapan, iki tarafi daha iyi olmaya iten, hirs azim gibi seyleri ortaya cikaran. Esit olsak, kendi kendimizi her konuda (duygusal, fiziksel) tatmin edebilsek ask ortaya cikmazdi. Iki tarafin birbirine ustun oldugu, zayif kaldigi yanlar var, ama esitlik soz konusu degil.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence trde olay farklı kadın seçici erkek seçilen gibi görünüyor. Ve her insan farklı olduğu için kadınları anlıyamıyoruz olur bence olay tamamen bu. Mutlut ilişkiye sahip olanlar yada kendinizden düşünün bu tür şeyler ne kadar şaça geliyordur size yanlış mıyım ? yokmu çok düzgün bir ilişkisi olan?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...