KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ZzzZZz[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: TaLkative, 01 Kasım 2005 23:25 tarihinde demiş ki: Ziyan sustun ? talki 1v1 yapalım:Dama ben yenilirsem sen bana 10m borcunu verceksin:Dben yenersem 10m yine okie?:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Typetr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: BugsBunny, 01 Kasım 2005 23:03 tarihinde demiş ki: said: TaLkative, 01 Kasım 2005 22:54 tarihinde demiş ki: Ben 100 k npde bitirdim Human townu BıraktıM LoL gogogogo np transfer.... lol yinemi birilerine laf atıon :D sonra gelip burda millet lvl kasarken ben combo kasıodum dion ve hala np listesinde yoksun :D ve millete dil uzatıon np transfer die falan filan o adamın cz de hergün adını ard arda defalarca solda yazdıgını cz de kasan herkes görüor sen kime neyi anlatmaya calışıorsun? adam sana dio zaten istediin mageide rogueyide al gel 1vs1 die :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 asdasdasdsdasdasd Dur Lem Sustu biri Öle yürümez bu işLer Sen her haltı yapmışsındır burda gelip mİllete imam gibi ahlak bekçiliği felan yapıyorsun Çok konuşma gel arena kapışalım sonra git yoluna[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Gs__Bozi, 01 Kasım 2005 19:09 tarihinde demiş ki: talkative bende yalıom seni mucx :D hıım bu arada POLİ BİR TOPTUR :D daha yeni yeni okuyorum buraya sırayla gelio bozicim cevaplar..top diyene bak duper!![signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hönk konu dağılmasın ara bişiyLer sıkıştırmayın :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Go go go :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 01 Kasım 2005 23:48 tarihinde demiş ki: Go go go :D move move move xDarena ne zmn?biletleri ben satıom valla..5m giriş..numaralı 10m :Dclan liderlerine 100m:D gel gel gel:D bugs_bunny vS Talkative:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: polifonik_osuruk, 01 Kasım 2005 23:56 tarihinde demiş ki: said: KiMBUPiSLiK, 01 Kasım 2005 23:48 tarihinde demiş ki: Go go go :D move move move xDarena ne zmn?biletleri ben satıom valla..5m giriş..numaralı 10m :Dclan liderlerine 100m:D gel gel gel:D bugs_bunny vS Talkative:D :yapma:[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yes yes yes yes[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 zyagzyagzazagza[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 up up[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 have no fear biff ay pardon murtaza is here xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Marl0_on, 02 Kasım 2005 00:28 tarihinde demiş ki: have no fear biff ay pardon murtaza is here xD ueaueaeuaeuaueuaeuae Koptum Murtaza İs here XXD[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 talkative uyudunmu naptın sakinleşti buralar xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ertugrul ban yedinmi insaallah yersin gider 51 lı roque de ben le car yarıstıramassın zati usağı lekeledin yenice altayı deplasmanda 2-0 yenmisiz sen bizi cokerttin ...diktir git usaktan[signature][hline]name:sak_suka :D lwl: hala 52 a.q clan:almiolar 55+mış np:kasmıor önce lwl ilerde insaallah kasacaq orc/mage/flame-ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fightrance Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ottavio pm at dedin attım. cevap vericekmisin?[signature][hline]Was (Aietes), Now PeakOfMusic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoKs Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Beyler BOSStm clanı dağılmış nededini bilen varmı sağlam adamlar hep clansız kalmış dalikar barakuda55 vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amelecorsan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 zuahhaha ilk defa görüom :D[signature][hline]Nick : Destroyer_BufferR >> Irk : Orc>>>>>>>>>>>>>>>> Level : 62+>>>>>>>>>>>>>>> Hacked. :( Job : Debuffer>>>>>>>>>>>> Server : Beramus>>>>>>>> Nick : AltairIV Server : Dies Job : Assasin Level : 55+ Irk : Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: ben sana diyorumki eğer o kadar ben n00bsam ve transferden başka bi türlü np kasamıyorsam Come arena diyom ama senin aklın ve matığın bunu almıyorsa sen yoluna ben yoluma arenaya isteyen gelsin nie bu kadar tırstın ya hea ? korkun yoksa beklerim her zman Öle boştan yapmam 1 vs 1 gel charına kapışak !!!!! Sen ve ben 1vs1 ? zauıhauhzuhuhua hiç güleceiğim yoktu neyse hertrülü yaparım server açılsın zaten gece uyumadım iş güç sana msj atmak için patiğe mi giricem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Typetr, 01 Kasım 2005 23:35 tarihinde demiş ki: said: BugsBunny, 01 Kasım 2005 23:03 tarihinde demiş ki: said: TaLkative, 01 Kasım 2005 22:54 tarihinde demiş ki: Ben 100 k npde bitirdim Human townu BıraktıM LoL gogogogo np transfer.... lol yinemi birilerine laf atıon :D sonra gelip burda millet lvl kasarken ben combo kasıodum dion ve hala np listesinde yoksun :D ve millete dil uzatıon np transfer die falan filan o adamın cz de hergün adını ard arda defalarca solda yazdıgını cz de kasan herkes görüor sen kime neyi anlatmaya calışıorsun? adam sana dio zaten istediin mageide rogueyide al gel 1vs1 die :) Sen kimsin şu talkative in kuzenimi hani 62 priest char ı sattığımız real para ile sonra char ı 60 lvl a düşüren ziyan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: TaLkative, 01 Kasım 2005 23:25 tarihinde demiş ki: Ziyan sustun ? Sen bizim kafeden arkadaşlardan tanesi 5milyon a gold bar almıcakmıydın bak hala bize muhtaçsın :D Bana kafa tutuyosun ya anlamıyorum harpy de sen lvl kasarken daha master görevini yapamamıştın hatırlıcaksan çok çabuk unutuyosun bazı şeyleri açlıktan kaynaklanıyo galiba bugün saha lychoan +8 çıkarsam yine kanka felan ayaklarına girersin moradslayer ı satarsın nese gel bi 1vs1 e bakim topla milletten dd itemleri 600koysam bile yanımda duramazsın gözünün önünde tank priest ı sen daha büyünü atamadan kesmiştim sen bana oha neyaptın nasıl çıkardın öyle felan demiştin sen hele mage sin sn de bitersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Typetr Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: BugsBunny, 02 Kasım 2005 10:17 tarihinde demiş ki: said: Typetr, 01 Kasım 2005 23:35 tarihinde demiş ki: said: BugsBunny, 01 Kasım 2005 23:03 tarihinde demiş ki: said: TaLkative, 01 Kasım 2005 22:54 tarihinde demiş ki: Ben 100 k npde bitirdim Human townu BıraktıM LoL gogogogo np transfer.... lol yinemi birilerine laf atıon :D sonra gelip burda millet lvl kasarken ben combo kasıodum dion ve hala np listesinde yoksun :D ve millete dil uzatıon np transfer die falan filan o adamın cz de hergün adını ard arda defalarca solda yazdıgını cz de kasan herkes görüor sen kime neyi anlatmaya calışıorsun? adam sana dio zaten istediin mageide rogueyide al gel 1vs1 die :) Sen kimsin şu talkative in kuzenimi hani 62 priest char ı sattığımız real para ile sonra char ı 60 lvl a düşüren ziyan... hayır deilim charım human yigidi öldür hakkını yeme demişler sanırım aslında senin zoruna giden senin clanından cıkmasından sonra grade düşmen öle demişsin bi yerde clanımdan cıkdın die lol yani bu arada uzatmanın anlamı yok adam charına demiş zaten cok sevdigin övdügün charını bagsını elinden alsın madem amma gülerim ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: hayır deilim charım human yigidi öldür hakkını yeme demişler sanırım aslında senin zoruna giden senin clanından cıkmasından sonra grade düşmen öle demişsin bi yerde clanımdan cıkdın die lol yani bu arada uzatmanın anlamı yok adam charına demiş zaten cok sevdigin övdügün charını bagsını elinden alsın madem amma gülerim ha :D grade düşmedik çünkü oyunu oynamayan ve 60k np si olan bi arakdaş girmişti clan a char ı bıraktı gitti ....Neyse ben kazanmasm onun char ını almam zaten o kazanırsada alsın çokda umrumda benim dünya kadar char ım var ares de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abi görmüyonuzmu yaa adam türkk.türkün önüne koyun pc koyuın ke yi size harikalar yaratsınn. ama ne oluyooo iştee böle.sitede türkleree yazı yazarlar banlanma listesini sadece :P[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 60 NP : xxxx Clan : İmmortaL Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar