Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ohaaaaaa

dasdasdas

Öne çıkan mesajlar

bende gecen ayni seyi gördüm mage in biri hem heal hem buff hemde ac yapiyordu dedim sen mage sin ama nasil böyle oluyor o da dediki senin gözler cok bozuk sonradan dedim resmini cektim siteye yollayayim ordan bak ondan sonra dedi sende eski sürüm vardir ondan öyle bozuktur felan diye
hatta 300 ac bile yapti bana yani bu oyun sır pislik üzerine mi olcak böyle olcaksa bosuna mi oynuyoruz yani
neyse bunlari silsen silsen yerilerine daha cogu gelir :(( artik katlanacagiz kendinize iyi bakın ... Saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaLkative, 31 Ekim 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
karşımıza 700 vuruyosun bu seninle alakalı degil karuslarla alakalı bi durum orc gm in yaptıgı bi iş

BUMU Olay şimdi Czde bize Gmler yardım ediyor demi ?

benim sana 700 vurmam veya daha az vurmamı Gmler ayarlıyor Diyorsun ?
/pm kimbupislik sor bi ben bendeki lycoanda atack onunkinin 2 katı Gm sağolsun xD
Ki benim lvlim 61 sen 64 sün sen benden np alarak çoşarsın anca ksden tabi 1 vs 1 de öldüğüm mage yok czde

Neyse konu karıştı iyice ^^

Bak barış snn le uzun zamandır konuşmuyorum nedenini biliyosun dimi? Farkındaysan zamanında snn daha üstünde item yokken ve Curious_tr ile oynarken herşeyini biz sağlamıştık Sana complete set +7 verdik takı makı herşey verdik hatta server da elixir yoktu sana +7 elixir vermiştik daha bugün ben babayım diyen adamlar server da 40-50lvl lardı ve snn le bayağıdır da tanışıyoruz kafe yede geldin hatta....Ama en son yaptığın dan o satışdan beridir de konuşmuyoruz ki o satış sen ben ve ainesidemos(gökay) beraber clan açmıştık BiatchKnightS sen sırf bizi lychoan +7 için satmıştın ki biz olmasak snn nick in hala curious_tr kalıcak ayrıca elinde o viper staff la dolaşmaya devam edicektin sattın ve bugün geliyosun burda bende edit lychoan var diyosun ve ayrıca benle kimse 1vs1 yapamaz diyosun bunlar yüzünden ben snn staff ın edit olduğuna inanmıyorum ve eğer editse buraya SS koy eğer editse OYUNU BIRAKICAM böyle bombalayan tiplere hiç gelemem ...
Sosyal ağlarda paylaş

dün ark.. archer... c2 eslanda gelirmisin ...tek başıma harpy kesiyorum dedi gittim..party olduk.. bi o bi ben warım 2 kişi yiz...
bi baktım 1500 buff 300 acc 1920 heal dedim noluyoz..piss piss sırııtttı:D...bu ve benzeri hileler tawan yapacak ama..ban lanırım korkusuyla yusuf yusuf oynayacaklar hep !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BugsBunny, 01 Kasım 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
said:
karşımıza 700 vuruyosun bu seninle alakalı degil karuslarla alakalı bi durum orc gm in yaptıgı bi iş

/pm kimbupislik sor bi ben bendeki lycoanda atack onunkinin 2 katı Gm sağolsun xD
Ki benim lvlim 61 sen 64 sün sen benden np alarak çoşarsın anca ksden tabi 1 vs 1 de öldüğüm mage yok czde

Bak barış snn le uzun zamandır konuşmuyorum nedenini biliyosun dimi? Farkındaysan zamanında snn daha üstünde item yokken ve Curious_tr ile oynarken herşeyini biz sağlamıştık Sana complete set +7 verdik takı makı herşey verdik hatta server da elixir yoktu sana +7 elixir vermiştik daha bugün ben babayım diyen adamlar server da 40-50lvl lardı ve snn le bayağıdır da tanışıyoruz kafe yede geldin hatta....Ama en son yaptığın dan o satışdan beridir de konuşmuyoruz ki o satış sen ben ve ainesidemos(gökay) beraber clan açmıştık BiatchKnightS sen sırf bizi lychoan +7 için satmıştın ki biz olmasak snn nick in hala curious_tr kalıcak ayrıca elinde o viper staff la dolaşmaya devam edicektin sattın ve bugün geliyosun burda bende edit lychoan var diyosun ve ayrıca benle kimse 1vs1 yapamaz diyosun bunlar yüzünden ben snn staff ın edit olduğuna inanmıyorum ve eğer editse buraya SS koy eğer editse OYUNU BIRAKICAM böyle bombalayan tiplere hiç gelemem ...

bugs ayip sana be kardesim hangi edit sacmalama bak dalgana bak biz bakiyoruz mutluyuz mucux :)[signature][hline]Name: ::Ujio::
Clan: MoradSlayers
Class: Warrior
Level: 1x
Nps: 1xx
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

uzhauzhauzah ben mi edit lycoan kulanıyom sen lycoan için mi sattım ?

ujıo ınformer bana lycoan staff vereninniz oldumu ?? clanın bana verdiği itemLer neler?
+ ben sadece mageler olarak 1 vs 1 dedim çık biras daha gözünü açarak oku !

bana çoğu asasian 1 k üstü vuruyordur TAbiyki birasda kullanmayı bilicen charını[signature][hline]Impossible İs Nothing

Np: 190 k
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BugsBunny, 01 Kasım 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
said:

UnderStand ?[signature][hline]Impossible İs Nothing

Np: 190 k
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaLkative, 01 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki:

ujıo ınformer bana lycoan staff vereninniz oldumu ?? clanın bana verdiği itemLer neler?

bana çoğu asasian 1 k üstü vuruyordur TAbiyki birasda kullanmayı bilicen charını

ihh olsada versek :([signature][hline]Name: ::Ujio::
Sosyal ağlarda paylaş

bunu yapcan cocuq bizim cafeden birisi ancaq ben yoqqen yapmıslar ayrıca yapan cocuq aslında bilmez bunu yapmayı ama baska bir arkadas war merqlıdır zati bole seylere o yapıwermis bannnnn plz ertugrul_64... ertugrul insaallah banlanırsında 51 roquen de gider:D

[Bu mesaj 0ttavio tarafından 01 Kasım 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ujio, 01 Kasım 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
said:
TaLkative, 01 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki:

bana çoğu asasian 1 k üstü vuruyordur TAbiyki birasda kullanmayı bilicen charını

ihh olsada versek :(

^^
Sosyal ağlarda paylaş

6 tane atilir mi beeeeeeeeee
ohaaaaaaaaaaaaaaa FENERBAHCEEEEEEEEEEEEEE

zuahahhahahahahaha

hosgeldin bozi nova town var mi nova town adhuhuadhuahudahushuahudahud[signature][hline]Name: ::Ujio::
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Marl0_on, 01 Kasım 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
ujio bana hell breaker almadan nere gidion aakjdbasdfhvsajhmd x

ben kendim hell breaker olmusum zaten marlon :D:D:D bi daha ki sefere insalla :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio::
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gs__Bozi, 01 Kasım 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
a.k bizde 5 tane attık
bişi dıoz mu ?? a.k ne ile ilgılı konu acılmıs nereye getırdın
dsadasfas
en kral mage ::Talkative:: 1vs1 de alabilecek mage warsa come arena demı barıs??????

sizinki fasülyeden sayilmaz
aduahduadhuauzzdsaudha

bu arada talka kendisiyle 1vs1 yapacak magenin *ötünü keser acimaz aduhahuhuahda

(cok fazla sisirmeyin basimiza bela olmasin)
fasdfasadfafdadsada[signature][hline]Name: ::Ujio::
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu yeni okudum başta forazzi il yazılanlara söledim!
said:
Ujio, 01 Kasım 2005 18:21 tarihinde demiş ki:
said:
Helfor, 01 Kasım 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
Forrazzi walla skill bug senin pabucunu dama attırdı:D

hönk?
[signature][hline]Name:Helfor
Server: Diez
Nation:Karus
Lvl:4x(Daha n00b'um)
Clan:Yok
Np:0(Bi kere basmıştı ElMorad)
Sosyal ağlarda paylaş

zuhsaugfvjhzh iron impact +8 i dupedir die boku bokuna saçma sapan ştemlarla trade ettim Lol xD[signature][hline]Lvl:62 / 61
Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala
Clan: Sackville / peru clanındayım o_0
Nation:Karus / El morad
Server:Ares / Cypher

[Bu mesaj Marl0_on tarafından 01 Kasım 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ujio, 01 Kasım 2005 18:36 tarihinde demiş ki:
ahudhuda yok ya bugün memlekete gidiom 21.30da otobüs war oyuna girmiom kaptiririm die aduahudhuadhua bayram süresince kapali olacam :(

hayırlı yolculuklar abi :D[signature][hline]Nick : Khrull
Class : Assasin
Level : 6x
Nation: Karus
Server : Diez
Np : 10xxx
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...