TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Dedim ya I only happy u ^^^ Ki benim lvlim 61 sen 64 sün sen benden np alarak çoşarsın anca ksden tabi 1 vs 1 de öldüğüm mage yok czde :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yok abi 700 ü çok bişimiş gibi söledi bunu yapsa yapsa gm yapar filam öh lam 700 abartılcak bi damage deil ki bi mage için benim novam vuruo onu paper en az 200 damage daha fazla vurur[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 karşımıza 700 vuruyosun bu seninle alakalı degil karuslarla alakalı bi durum orc gm in yaptıgı bi iş BUMU Olay şimdi Czde bize Gmler yardım ediyor demi ? benim sana 700 vurmam veya daha az vurmamı Gmler ayarlıyor Diyorsun ? /pm kimbupislik sor bi ben bendeki lycoanda atack onunkinin 2 katı Gm sağolsun xD Neyse konu karıştı iyice ^^[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sevgili opleksis 1.si gmler karuslara ne imtiyazi tanimish su olayi bi aydinlatsana pls... 2.si talkative madem o kadar cok kestinde national pointin o kadar coshtu da biz niye göremedik (zamaninda) siz saygi deger sahsiyeti listede... 3.sü 60 spear def hic bi seydir ne demek seni soulslayer bile alamio oyunun ilk lvl 70 olanlarindan deli gibi combo yapan soulslayer sizi mi alamayacak ? hadi canim birak simdi.... 4.sü denemek istiosan 1vs1 yapalim seni 60 spear defin le asaya almam 45 saniye sürsün oyunu birakirim... saygilar...[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sana bi ss gönderem veya direk pm at sor Patriotta Bi mage lvl 64 die biliyorum üzeri full complate /pm Bayrem en son novam Trollere basmaya geldiğinde 960 vurdu ss si var ama Pm at sen genede onun nova 350 vurdu ! :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 walla monthana bizim hep dio kimbupislike novasi 11xx vurunca kimbupislik moradonda görüp baya bi siyirmish buna sen insan misin amk felan die :D:D:D karus mageleri gm tarafindan editli ya daha fazla dmg veriolar :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 walla ne yalan benim lycoan +7 nin 90 atacığı var Gm sağoLsun :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ayip ediosun ama ben sana 2848238757837853 tane agate earing dupeleyipte +10 agate earing vermedim mi 2 tane :@ hep gm hep gm hani clan liderin adhuahduahudhuaushaa[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 o_O Clan Leaderi duper zuahzuahzuaa :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 herkes bilio sen bilmio muydun adhuadhuauhshausa[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 #### NOTICE : biff got dced :( #### ? xD asgdhsacfjns[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 zuahhahahah marlon[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Herkeze İyi Geceler Artık Np yi bıraktım Np yLe kral olunmuyor bence first lvl after Np die düşünüyorum ben biras acele etmişim np için halbuki lord mozart bana hep derdi senin lvl 60 nie çıkıyorsun Cz ye adam 70 oldu benim 3 ayda kastığım np yi adam 1 ayda kastı ^^ Cya aLL .! Sanada iyi çoşmaLar opleksis[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ii geceler elementel cüce :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 azauzhazhauzhazuhazuaz :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: opleksis, 31 Ekim 2005 23:42 tarihinde demiş ki: sevgili talkative seni kese kese np costu sonra bi geldin karşımıza 700 vuruyosun bu seninle alakalı degil karuslarla alakalı bi durum orc gm in yaptıgı bi iş ama faydalanan siz siniz daha düne kadar sizi orc town un orya resmen cakmıstık ama noldu ertesi gün ezig mage 3 nova atıyo herbiri 500 den vuruyo daha ne olsun. worrior geliyo üstümde 60 spear def var oldugu halde soul slayer tarafından bile kesilemeyen ben şimdi ezig birinin elindeki bill i ile scream e maruz kalıyorum. bu sence karus ların eziqligi degil de kimin işi oyundaki nickin ne ziyan ?[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 japon ko da boyle sorun yok gm aksamına banllıyo cunku :D ben japondayım mutluyum ne dupe ne lag ne ezıkler hepsı super ama bız orda ezık kalıyoz 70lere olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeNoN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben bunların üstüne item tanımam belkide hayalinizde göremiyeceginiz itemler http://rapidshare.de/files/6655610/Dube_Cool_edit_Bity.rar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xxxxx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Informer, 01 Kasım 2005 00:42 tarihinde demiş ki: said: opleksis, 31 Ekim 2005 23:42 tarihinde demiş ki: sevgili talkative seni kese kese np costu sonra bi geldin karşımıza 700 vuruyosun bu seninle alakalı degil karuslarla alakalı bi durum orc gm in yaptıgı bi iş ama faydalanan siz siniz daha düne kadar sizi orc town un orya resmen cakmıstık ama noldu ertesi gün ezig mage 3 nova atıyo herbiri 500 den vuruyo daha ne olsun. worrior geliyo üstümde 60 spear def var oldugu halde soul slayer tarafından bile kesilemeyen ben şimdi ezig birinin elindeki bill i ile scream e maruz kalıyorum. bu sence karus ların eziqligi degil de kimin işi oyundaki nickin ne ziyan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xxxxx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Xxxxx, 01 Kasım 2005 06:49 tarihinde demiş ki: said: Informer, 01 Kasım 2005 00:42 tarihinde demiş ki: said: opleksis, 31 Ekim 2005 23:42 tarihinde demiş ki: sevgili talkative seni kese kese np costu sonra bi geldin karşımıza 700 vuruyosun bu seninle alakalı degil karuslarla alakalı bi durum orc gm in yaptıgı bi iş ama faydalanan siz siniz daha düne kadar sizi orc town un orya resmen cakmıstık ama noldu ertesi gün ezig mage 3 nova atıyo herbiri 500 den vuruyo daha ne olsun. worrior geliyo üstümde 60 spear def var oldugu halde soul slayer tarafından bile kesilemeyen ben şimdi ezig birinin elindeki bill i ile scream e maruz kalıyorum. bu sence karus ların eziqligi degil de kimin işi oyundaki nickin ne ziyan ? Srry yazımçıkmamış Bende biliyorum opleksis Senin ne kadar lvl 64 de olsan noob olduğunu TaLkative 1 vs 1 de seni ezer geçer Sen ondan np alıp çoşmussan eğer nerde bu np Nerde işaret ne yanındaki K bile olcağını zannetmiyorum LoooooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 _____[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 01 Kasım 2005 07:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 neyse bi yanlış anlaşılma oldu. [Bu mesaj Informer tarafından 01 Kasım 2005 07:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Günaydın Orkun abi ^^ nick : opleksis lvl : 64 server : serverini siktigimin aresi np : 38 k adam iron belt +1 iron necklace +2 yapmıs ben daha ne diyeyim bu servere AHA Bu İmza :P[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 iron belti +10 da olsa senin ilgilendirmez barış , sen vurcanı vurursun seni fire belt bozar :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 günaydın bu arada ben hala uyumadım :S[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar