Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 smugglerla ne alakasi var acep? belki vardir bilemem ama warren cok guzel harbi :D biz can sıkıntısına giriyoduk arklarla at-st'nin yanindan kim incap fln olmaden gecer yarismasi yapiyoduk :D / Master Deff'lerin katilmasi yasak :D / warrende ezbere gidiyorum artik ama cok buyuk yer oldugu icin heryer ayni nerdeyiz be :D dedigimiz oluyo :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Arkadaşlar (bombaya bakin şimdi :D ) - glow nedemek ?..... ( * utanır* ) - .... ve neredne bakilir olunup olunmadıına ? not : oyundaki yardimlari icin xanator ve kando ya çok teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: nevarya, 19 Eylül 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar (bombaya bakin şimdi :D ) - glow nedemek ?..... ( * utanır* ) - .... ve neredne bakilir olunup olunmadıına ? not : oyundaki yardimlari icin xanator ve kando ya çok teşekkürler... glow insanin kendine yakişani giymesidir :D ( ilk defa yapiyortum bu geyigi :D ) ya işe force ile oglan baglantini tanimlayanbişi :D /check yazarsan sana soyluyo vs vs :D salla ya jedi olacanda nolcan :D bh gelip kesecek :P ( allahima bin sukur olmuyorum artik :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Netcafe, 19 Eylül 2005 16:35 tarihinde demiş ki: allahima bin sukur olmuyorum artik :D görüseceez :D:D keserim lam sen nesin :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bende bh im yani novice im ama bh im işde :D...açıkçası bende karar verebilmiş deiilim...geçenler bi bi bh geldi pata kute öldürdü jediyi bide selam verdi ardindan atladi speeder ina gitti...sanırım padawan olana kadar durum pek dğeişmiyormuş ama ondna sona bi jediyi oldürmek baya zormuş...yani bana anlatılan bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Gwindon, 19 Eylül 2005 18:07 tarihinde demiş ki: said: Netcafe, 19 Eylül 2005 16:35 tarihinde demiş ki: allahima bin sukur olmuyorum artik :D görüseceez :D:D keserim lam sen nesin :D haha gel len :D klayvye artistligi yapma bana :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Netcafe & Gwindon --> nokia game imi engellemeyin lütfen :)[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Msj Alinmiştir.. :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 pardon :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 19 Eylül 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj yerine gitti :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atakan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya abicim ya ben jedi bi türlü olamadım nasıl olunuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ilk sayfaları okumalısın...ve oyun içinde adim quarn benim geceleri online oluyorum...eğer oyun içindeki ismini yazarsan sana yapman gerekenleri anlatan bir kaç mail atabilirim... (banada atmışlardı :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Arkadaşlar jedi olup ta hayatınızı karartmayın. ille elimde kılıç olsun herseyi keseyim diyorsaniz. msword, tkm, 4000 doc olursunuz. parwan nutricake varsa en kralından jedi oldunuz demektir.:) veya mbh mcm 0400 carbine veya 4000 rifle olun süper bir karakter olursunuz. jedi lari bile avlarsınız. hemde kısa sürede zengin olursunuz. bu templeri en kötü 2 haftada yaparsınız. hem de jedi olmak için 6 ay beklemenize gerek kalmaz.[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: alante, 20 Eylül 2005 17:02 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar jedi olup ta hayatınızı karartmayın. ille elimde kılıç olsun herseyi keseyim diyorsaniz. msword, tkm, 4000 doc olursunuz. parwan nutricake varsa en kralından jedi oldunuz demektir.:) veya mbh mcm 0400 carbine veya 4000 rifle olun süper bir karakter olursunuz. jedi lari bile avlarsınız. hemde kısa sürede zengin olursunuz. bu templeri en kötü 2 haftada yaparsınız. hem de jedi olmak için 6 ay beklemenize gerek kalmaz. +1 Katiliyorum Jedi Olup Kafayi Yemeyin...Deli Kasmaniz Gerekiyo Bi Sure Sonra Sıkıcak En Basta Cok Zevkli Falan Ama Bir Sure Sonra Sıkıyor...Ben Benim Jedi'yi Actim KAstim Bi Sure Suan Sadece 2. Karakterle Oynuyorum Alantenin Dedigi Tempi Yapiyorum...Alantenin Dedigi Templerle Cok Super Jedi Kesiliyor..Jedi Olup Hava Aticam Diyorsanizda Bir BH Geldimi Havanizi Sondurur...( Deneyimli Ve Belli Bir Seviyede Kasmissaniz Bisi Olmazda...Kasana Kdr...Anlayan Anlar...)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Alante hakikaten harika yazmışsın... ''msword, tkm, 4000 doc olursunuz. parwan nutricake varsa en kralından jedi oldunuz demektir. veya mbh mcm 0400 carbine veya 4000 rifle olun süper bir karakter olursunuz '' Bu paragrafı türkçeye çeviricek olan varmı ?; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ya illahi Jedi egosunu tatmin etmek istiyorsanız gidin JA , JK2 oynayın yeter nedir bu Jedi özentiliği ya.Oyundan soğuttu adım başı Jedi yeter ya[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yakın dovuste en guseli bana kalırsa master brawler master swordsman tkm pike 0330, sanırım (cok iyi hatırlamıorum) ben boleydim eskiden ama snra pike ı atıp doc aldıgım an bitti eskiden kd yemezdm resmen feci def ve offense vardı ama doc bozuo bnce temp i. en guseli stimroundtime ı azaltan bi iceck bulup 1000 kusurluk stimlerden kullanmak feci gusel oluyor. hatta bi de katarn knuckler alırsan tamam yenemeyecegin cok az kisi olur bence, zorlanırsın karsındaki heal attıkca ama yenersin yani.. tabi bu biraz pahalı bi yontem :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 CU nun psikopat silah statları converti sayesinde şu sıralar bi çok kişide 13xx + dmg ph ler var (en azından benim oynadığım serverda) (pupsiz) böyle bi silahla m sword/tkm/4xxx doc karşısında jedi in yapacağı tek şey root/throw.. çünkü bu arkadaş bi M DEF e 1400+ dmg vuruo, %2 mind cost la sn de bir 1.5k heallio (stim hariç!) AB atabilio ve kendisi AB resistli armor kullanabilio.. cob kullanarak 500 def sağlayabilior (zip bar hiç sorun değil çünkü melee vs melee de kımıldamadan savaşıo) power boost sayesinde health ını 500 arttırıo üstüne action/health buff yapabilio.. bi de bu tempin cm versioyu var.. 4xxx doc yerine 4xx4 cm.. ve süperde bi macro. AB/kd/power attack/paralyze/power attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yok abi ben jedi medi olmayacağım...bi olay varmış jedi kasmak için ayda bir açılan bi quest gibi bişiy...village diyorlar...bir günde bitirip yenisinin açılması için bir ay bekliyormuşsun...olurum bh gezerim cantin cantin günümü kıslarla geçiririm daha ii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Evet Phase'ler var 3 haftada bir çıkıyor.Zamanında yapmaya başlasam gelecek ay Jedi oluyordum :) Hala ilk phase yapılmayı bekliyor. Yeni başlayanlar asla Jedi olmak için oynamayın bu oyunu.Zaten Dünya üzerindeki Jedi olmak isteyen özentiler yüzünden oyun şu an böyle. Jediliği hak etmek gerek.Eski sistem bence gayet iyiydi.En azından şimdikine göre[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atakan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 abicim ya ne zaman starvarsta arkadaş jedi yapmak istiyo yapamıyo nasıl yapılıyo ya söyleyin artık lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 swg forumlarında var olmazsa bana tell at oyunda sana maille gönderirim ama haziran a kadar beklemelisin yokum rofl :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Corbantis' te Kimsede yok mu şu Türkçe olan mail? Bir okuyamadım valla. Varsa birilerinde gönderirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 var var ama türkçemi bilmiyorum sordunmu HUN guildindekilere bizde olmali öyle bi döküman sor artist'e costal'a weeri'ye falan onlarda vardir kesin yardimci olurlar olmadi bizim guildin sitesine bak orda olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: alante, 20 Eylül 2005 17:02 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar jedi olup ta hayatınızı karartmayın. ille elimde kılıç olsun herseyi keseyim diyorsaniz. msword, tkm, 4000 doc olursunuz. parwan nutricake varsa en kralından jedi oldunuz demektir.:) veya mbh mcm 0400 carbine veya 4000 rifle olun süper bir karakter olursunuz. jedi lari bile avlarsınız. hemde kısa sürede zengin olursunuz. bu templeri en kötü 2 haftada yaparsınız. hem de jedi olmak için 6 ay beklemenize gerek kalmaz. Peki bunu önce türkçeye cevirip sonra yeniler için bir el kitapçığı yapmanız mümkün müdür? Tavsiye tamam da nasıl olcaz onu bir anlatsanız bizim gibi çömezlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar