hic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 açtığım topic silinmiş neyse ben genel olarak burada anlatayım oyunu birkaç kere sildim yükledim ama başka bir server'ın clientini oyun klasörüne atınca bozuluyor oyuna giremiyorum oyun içinde olmayıncada çalışmıyor uo klasörü read-only iptalde edilmiyor ne yapmam lazım?[signature][hline]sen hiç oldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 kısacası sorun şu client dosyasına uo içine atınca client bozuluyor[signature][hline]sen hiç oldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 evet xp kullananlarda bu sorun olur. uo klasöründe rardan çıkarttığın tüm dosyaları shift+delete ile sil. sonra rarı açmadan direk sağ tıklayıp extract... (dizine çıkart...) a bas biyer seç[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 basit dosya paylaşımını devredışı bırakıp klasörün ve içindeki dosyaların sahipliğini devralırsan sorun düzelecektir. xpde dosya erişimi ile alakalı olduğu için yazılım bölümüne atıyorum :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar