punishment Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yaw arkadaşlar bu procast hacker kim dir nedir beni bi aydınlatın beya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yağız bir delikanlı...[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sadık bir dost, efendi bir ki$ilik, banlanmamasına rağmen bir daha sitemizin yamacından geçmemi$tir bırak online olmayı... Bizi hacklediğini sanan bi arkada$ kendileri...[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o bi efsane.. bayramdada rahmetle anıoruz.[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 efendi of hackers , gral hacker[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o kim lan ben niye hatırlamıyorum[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 harbi o kim[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben de tanımorm[signature][hline]the truth is out there... en iyi forum en iyi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=50744&p=758974#p758974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 heeeee[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 uhuahuh :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Eski bir pati üyesi olup yeni bir acc ile hala patide takılmaktadir.Procastin kurucusu ve tek üyesidir.[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar