Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuklara bayram harçlığı.

Lonely

Öne çıkan mesajlar

said:
Rewendor, 03 Kasım 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
Bizim bi arkadaş geçen gün kendisinden birkaç ay büyük olan kız arkadaşının elini öpüp harçlık istemeye kalktı.. Hala konuşmuyolar... :)

Oha, bi kere kendinden büyük kızla çıkılmazki ezer seni...[signature][hline]Filozof pati,
Diktatör pati,
Psikiyatrist pati,
İşte ben buyum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kreese, 03 Kasım 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
said:
Asgard, 03 Kasım 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
ehe mousepad bedava be olm:)

Func 60 YTl
X-ray Thunder 9 65 YTL(Benim Tercihim)
RAzer Exctractmatch 67 YTL

himm kadıkoyde yazıcıoglunda 20-30 m gibi bisiydi x-ray ordan aklımda kalmıs yani pek yuksek fiyat diel[signature][hline]For Ancelot
The ancient cross of war
For the holy town of gods
Gloria, gloria perpetua
İn this dawn of victory...

Asgard the wiz
Asgard the gotik:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 03 Kasım 2005 12:55 tarihinde demiş ki:
@Sabrina : eheh. memnun olmaz olurmuyum. 15 milyonu kurtardım, 5 milyon kardayım ;)

@LordOfBlood: ayıp ettin :-)

gelioom adres ver :D[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Sosyal ağlarda paylaş

yaw size hiç 17-18 yaslarında kapı kapı dolasan para toplayan sap lar denk geldimi bugun bize geldilerde kalabalık big grup actım kapıyı bayramın mubarek olsun dedilerde apıstım bole kaldım kapıda utandım yasımdan yaw :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anathema, 03 Kasım 2005 14:40 tarihinde demiş ki:
yaw size hiç 17-18 yaslarında kapı kapı dolasan para toplayan sap lar denk geldimi bugun bize geldilerde kalabalık big grup actım kapıyı bayramın mubarek olsun dedilerde apıstım bole kaldım kapıda utandım yasımdan yaw :D

lol ben kapıyı acmıyorum ole gorunce ne olur ne olmaz 2-3 kisi bir usutrayla goturur beni ztn yanlız yasayan biriyim:)[signature][hline]For Ancelot
The ancient cross of war
For the holy town of gods
Gloria, gloria perpetua
İn this dawn of victory...

Asgard the wiz
Asgard the gotik:)
Sosyal ağlarda paylaş

bana bayram da demeyin harclik da! :(
babam ayri yasiyor ve ne ariyor ne soruyor,gecen basina tas dusmus heralde 200 milyon yolladi bayram harcligi ,ben de odama koymustum,annem gelmis parayi alip onla sehpa almis yaaaaaa!!!! düsünebiliyor musunuz bendeki siniri!!hala aglamakliyim!!
100 milyon topladim:)

bizim de sabah gelmisler bayramlasmaya,annem direkt o güzel sehpasinin ustundeki sekerlikten seker verdi:D cocuklar :'' yeter yaa bu kacinci ev herkes seker veriyor uf'' :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 03 Kasım 2005 12:32 tarihinde demiş ki:
ben megafondan "kim o" dediğimde birisi "bayramınız kutlu olsun amca" dedi galiba o_O :(

18 yaşındayım geçen gün yolda kalem satan çocuğun teki amca dedi bana, yuh dedim. ezberlemiş çocuk kimi görse amca ister misin diyo heralde.[signature][hline]Biziz | Değiliz
twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki:
genk ne demek?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 03 Kasım 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
3 kişiydi 5'er YTL verip yolladım.

5 ytl ha tutmayın lem beni lonely abicim benim bilirsin seni cok severim su pc yi upgrade etmem lazım banada bi 700$ bayram harçlığı verirsin dimi ehuh =)[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...