Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Radarlar

HIV

Öne çıkan mesajlar

Ekşi sözlükten copy-paste:

RADAR YERLERİ

Ankara'dan çıkarken Yeni Hipodrumu geçer geçmez ağaçlığın başladığı yerde radar. (radar kurulan araç resmi plakalı polis aracı)

Ankara'dan otobana çıktıktan sonra YENiÇAĞA' ya gelene kadar radar yok.

Yeniçağa'yı (Sağda göl göreceksin) geçince benzinliklerde veya gezici radar var koyu mavi Siena. benzini varsa geziyor yoksa benzinlik çıkışında duruyor. Çevirme otoyol gişelerinde. Cezayı yedim kurutuldum zannetme, otoyol gişelerinden çıkıp Koru Motel'e doğru giderken sağda kırmızı Siena duruyor.

Bolu Dağı çıkışında mutlaka kurallara uymak gerek. Bolu Dağı'nı çıkıp Varan tesislerini geçtikten sonra önce 70, sonra 50 km hız ikazı ve daha sonra metalik renkli Siena radar yolun sağ üstünde duruyor. Radar burda değil ise az ötede Kaynaşlı nın içindedir. Gişelerden çıktıktan sonra İstanbul gişelerine kadar radar yok.

İstanbul gişelerine varmadan 6-7 km önce radar var. cezayı gişeden çıktıktan sonra ödüyorsunuz. Sakın kızıp hızlanmayin gişeden 10 km sonra bir radar ve uygulama zamanlarında Kadıkoy kavsağına gelmeden bir radar daha var.

Dönüş yolunda Düzce sapağını geçtikten sonra Sağda Astaldi'nin fabrikasını göreceksin. Sola üst geçitlerin altına bak yolun ortasında radar var. Bu radar akşamları az ötedeki benzinlik içinde duruyor.

Kaynaşlı'yı geçip Bolu Dağı'na çıkarken % 90 radar kuruluyor. Bu radar inişteki metalik renkli arabadır. Rampayı çıkarken durduruyorlar. Kaynaşlı iniş çıkışında Şehirlerarası otobüslere dikkat et, onlar hızlanmışlarsa radar yoktur. Çünkü araçları yüksek olduğu için daha rahat görüyorlar.

Bolu Dağı'nı geçip dağdaki polis merkezini geçtikten sonra kırmızı Siena radar. Ulusoy benzinliğin içinde veya biraz daha aşağıda viraji alırken sağda duruyor. Cezayi son benzinlik önünde kesiyorlar.

Ankara'ya gelirken radar Akıncı gişelerine gelmeden 3 km önce solda orta refujda duran resmi araba. Radar burda değilse otoban bitip devlet karayoluna çıktığında sağda duran resmi arabadır.

Ayrıca eski yoldan İstanbul'a giderken Kurtboğazı barajı girişini yaklaşık 6-7 km geçtikten sonra sağdaki ağaçların arasına gizlenmiş koyu bir Reno 12 radar var. Aynı yolda Gerede'ye 10 km kala da uygulama olabiliyor.

Ankara'da gündüz saatlerinde Anıtkabir'in altında Maresal Fevzi Çakmak caddesinde ve Eskişehir yolunun başlangıcı olan İsmet İnonu Bulvarı'nda Varan terminalinin orada uygulama yapıyorlar.

Ankara girişindeki bölünmüş yollarda özellikle Gölbaşı girişinde gri Reno 19'lara dikkat !!!!!

Ankara Adana arasında Ulukışla ve Kardeş Gediği mevkiinde de Reno 19'lara dikkat edilmesi!

Tarsus Adana arasında (eski yolda) Yenice'nin içerisinde bordo bir Reno 19. Çukobirlik yakınlarında sizi bekleyen bir başka radar var!!!!!!!!!!

Tekirdağ- Keşan yolu üzerinde Şarkoy çıkışına gelmeden önceki rampada Mavi bir Hyundai durur. Hatta 34 A diye başlayan bir polis plakasına sahip.

İstanbul'dan Tekirdağ yönüne gidecekler içinde Gaziosmanpaşa'dan başlayıp taa paralı yolun Silivri çıkışına kadar olan kısımda 34 RU 828 plakali Gri bir Reno 19 sadece hızı sevenler için değil, yolda makas atmayı seven arkadaşlar için de tehlike arz ediyor.

Bolu'da iki otoban arasındaki meskun mahallerde ciddi can yakıcı radarlar varmış.

Çamlıca gişelerden 1. Köprü yoluna bağlanan yolda Fatih Mehmet Köprüsü yolu üzerinden geçtikten sonra plakasını alamadiğım Gri bir Siena duruyor. Bu aracın kerametini 1. Köprü bağlantısında anlıyorsunuz. Bu araç bazen de yolun diğer tarafında duruyor. Nerede çeviriyor diye düşünmeyin, çok tehlikeli olarak yolu kapatıp ceza yazıyorlar.

İstanbul - Kaynaşlı otobanında Kaynaşlı gişelerden yaklaşık 1 km önce bir Burger King bulunuyor (üst geçit restaurant). Bu üst geçitten yaklaşık 500-600 m önce orta refujde füme rengi bir Reno19 pusuya yatıyor.

Butun benzinciler radar yerlerini biliyor. Depoyu doldururken sormakta fayda var. Radarların ya benzincilerde ya da ağaç altında olduğu konusundaki fikrimin doğruluğunu gördüm

SİVRİHİSAR

Sivrihisar yolunda yol boyunca 4 adet radar.

HATAY

Hataydan Samandaği yönünde Hancık'a 10 km. kala sağda. Hatay Samandaği (Samandağina giderken) sapağında rampa başında sağda Reno 19

Dalaman'dan sonra Beybaşı çıkışında 50 km. tabelasinin altında (ağaç altında) beyaz Reno 19

ANKARA

Sereflikoçhisar'da (her iki yonde) 10-15 km. de gezici radar: bordo Siena 06 GZ plakalı

Adana otobanında bordo Reno 19; Tarsus ve Mersin ayrımlarına yakın. Ayrıca Damlama rampasında. Ankara yönünde Kulu girişine 2 km. kala Pozantı TEM gişelerine girerken sağda benzincide beyaz Reno 19

İZMiR

Söke ovasındaki 2 benzinciden birinde ve/veya BP de (ağaçlı alanın orası)

Aydın - İzmir otobanına girmeden (Söke yönünden gelirken) önce hafif rampa aşağı inerken sağda benzincide ağaçların arasında

İzmir yönünde Torba ve Selçuk çıkışlarında İzmir otobanı serbest.

İzmir çıkışında SHELL'den sonraki rampa inişinin başında polis minibüsü radar.

Saruhan'a girmeden Manisa yönünde Boğazhan petrolden
Sosyal ağlarda paylaş

Mino helal olsun walla başka bir şey demiyorum. Söylediklerinden bazılarına yakalanmış ve pek çoğunu görmüş biri olarak güvenilirliğinin çok yüksek olduğunu ve tüm araba kullanan arkadaşların Mino'nun uyarılarını dikkate almasını tavsiye ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 03 August 2003 18:22 tarihinde demiş ki:
ızmırde cesme yolunda var[hline]Bugun Bir Garibim...
Metall Ethlos

4 senedir yaz olsun kış olsun o otobanda ortalama hız olarak 160 yapıoyorum bir kez bile yakalanmadım
said:
HIV, 03 August 2003 20:53 tarihinde demiş ki:
Mino helal olsun walla başka bir şey demiyorum. Söylediklerinden bazılarına yakalanmış ve pek çoğunu görmüş biri olarak güvenilirliğinin çok yüksek olduğunu ve tüm araba kullanan arkadaşların Mino'nun uyarılarını dikkate almasını tavsiye ediyorum.

kurallara uyun hayvanlık yapmayın, radar yerlerine gerek kalmaz. illa bi şey yaşanıcakta anlicaksınız.

[hline]G-power a.k.a gehena

[Bu mesaj hella tarafından 03 August 2003 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbulda.. hacıosman dan sahile inen yolda haftaiçi hergün var.Aradaki yokuşa saklanıyolar bide gözkmüyo ,tabi bilenler orda her daim yavaşlıyo zaten aşadan gelenlerde varsa selektör felan yapıp haber veriyolar saolsun[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Sosyal ağlarda paylaş

4 senedir yaz olsun kış olsun o otobanda ortalama hız olarak 160 yapıoyorum bir kez bile yakalanmadım

kurallara uyun hayvanlık yapmayın, radar yerlerine gerek kalmaz. illa bi şey yaşanıcakta anlicaksınız.

Hella;
Biraz daha terbiyeli olalım. Başklarına söylerken kendimizde kurallara uyalım lütfen.

[Bu mesaj HIV tarafından 04 August 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HIV, 04 August 2003 14:11 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj HIV tarafından 04 August 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]

160 kurallara uymak hayvanlık yapmamak oluyor herhalde.[hline]Kalplerdeki Kaymak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...