Akaius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Evet tam 865 Ytl topladim yeni kasa alicam aklımda hic bir fikir yok sizce nerden alabiliri (ist) birde bi kac parca onerebilirseniz. Elimde sadece kasa ethernet ve ses karti war diger butun parcalar icin yrdm bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yeni amd lerden herkes çok memnun. intel lerin yeni çıkanlarıda gayet sağlammış. fiyatıda çok sağlamdı belirteyim.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bayramda toplamadın dimi bu parayı eğer topladıysan ben kendimi camdan atcam .[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bekle p5 geliyo :)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: SoulCube, 03 Kasım 2005 11:10 tarihinde demiş ki: bayramda toplamadın dimi bu parayı eğer topladıysan ben kendimi camdan atcam . daha başlamadık nereye toplasın[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 neye başlamadın bugun bayram haberın var mı :D ben topladım ama sölemem[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hayır daha 10:30du o bakımdan para almaya daha geç başlıo insanlar genelde[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Gerab, 03 Kasım 2005 11:18 tarihinde demiş ki: bekle p5 geliyo :) P5 çıkınca zaten 865YTL olur bi tanesi.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya sabah tan bi doalstim topladim bu kdr =) Psp felamda dusunuorum artik ne kdr toplarsam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 birde bi liste verseniz.. Unutmadan bayramda acik bilgisayarci warsa birde yerini rica edeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 walla bende bugün güya ram alcaktım ama acık bilgisayarcı yoq maalesf.aslında sana cewap werebilmem için ne amacla bilgisayar istediğini bilmek zorundayım.wow gibi online üzerinden oyunlar içinse topladıın para oldukça yeterli.amd 2000+ le oynuom ben cok rahat.ama diosan ki ben en iyisini istiyorum amd 3200 weya 3500 muhteşem tabi.onun dısında online oyunlar için 512 ram yetiyo.zaten bide orta karar anakart aldın mı hersey tamam.harddisc,ses kartı falan ayrıntı.işlemcide herzaman amd!![signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bence AMD seri toplarsan belki o para iyi bir kasa yaparsın[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar