-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ah, türkçe konuşabilsen keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya bence amy 1 numara hersarkıları da super otesı bana kalırsa ama faworim : ewerybody's fool dınlemeyenler bı baksın derım super bı grupp[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Imaginary Tourniquet bu ikisi güzel bence.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 MUHTEŞEMLER, ŞaPpİ şApPi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: SweetShadow, 29 Ekim 2005 17:44 tarihinde demiş ki: Going Under Bring Me To Life Haunted Benim için bu kadar şimdilik Evanescene. Edit : Amy Lee nin sesi gerçekten güzel.mt ımmortal da oalbılır bence bayılıom o hatunun goıng underda kı mımıklerını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bring me to life güseldi.my immortal da güseldi.bi o iki şarkılarını seviyorum.son albümlerini hiç sevmedim ztn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 gereksiz dediğim gruplardan bi tanesi..O şişko kızıda hiç sevmiorm kalkmıs biyerleri..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bende aşırı severim evanescence .çok büyük zevkle dinlerim:)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 gereklimi gereksiz mi bilmemde 2 gunluk müzisyen(!)i(amy lee) alıpta idol yapıyolar ya kendilerine hasta oluyorum.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Akerfeldt e :tup: 3 günlük hey girl gruplarina da :tdown: demek istiyorum[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: haydi turkiye kim tutar seni.. cevap: Recep Tayip ERDOĞAN... [Bu mesaj Penthesilea tarafından 30 Ekim 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ^i rule diyosun yani =P[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 allahtan ben idol yapmıyorum[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 aşırı sevmem ama bi kaç şarkıları güzel.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 my immortal i yazmayan gençligi kınıyorum *!kın kın kın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Anything(For You) ve Everybody's Fool u tek geçerim Bring Me To Life ı zaten yazmaya gerek duymuyorum mükemmel bi şarkı...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 salında sesini kullanırsa hoş bi sesi var yani..guseldir ya dinlenilesii.....[signature][hline]meayouw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Tourniquet derim ben."I want to die" kısmı bitiryor...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Akerfeldt, 30 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki: gereklimi gereksiz mi bilmemde 2 gunluk müzisyen(!)i(amy lee) alıpta idol yapıyolar ya kendilerine hasta oluyorum. ahayt pek bi içimi okumus, 2 gunluk arkadasım ve bagırınca "aaaaghhr kulagaam " diyebiliyor insan. anca bilgisayar destekli vokal olur bundan[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... [Bu mesaj dory tarafından 02 Kasım 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sevmiyorum. şayet varolmasalardı benim açımdan pek birşey değişmezdi, ama eminimşirketleri ve müzik endüstrisi öyle düşünmüyordur.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ndn sewmedığını bılmıorum ama emınım olmasalardı buyuk bısey eksik olacaktı benım içinnnnn[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hmm amy lee ye sesi kotu diyenler , bi zahmet paris konserini ceksinler , hatta usenmeyip emule linkide koyucam birazdan.. canli performans nasi olur bi gorsunler :P[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 severim[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Zegna, 03 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki: hmm amy lee ye sesi kotu diyenler , bi zahmet paris konserini ceksinler , hatta usenmeyip emule linkide koyucam birazdan.. canli performans nasi olur bi gorsunler :P +1 koy koy[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Eğer bahsettiğin konser Anywhere But Home ise (o da Paris'teydi diye hatırlıyorum) çoğu şarkıyı hakikaten kötü söylüyor. Hele Going Under ve Everybody's Fool'da afedersin ama detonenin kralı durumunda. Hanımkızın sesi de kendisi de çok güzel aslında ama burada feci batırmış. Rio festivalinde çok daha iyi söylüyor. Ama bir şarkı var ki (Breath No More) hakikaten enfes ve konserin en iyi performansı kanımca; zaten gelecek albümde de olacakmış diye duydum.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Evanescence.-.anywhere but home(Live in Paris) ed2k://|file|Evanescence.-.Anywhere.But.Home.(Live.In.Paris).avi|732271174|B4124F61974DA771EEBEB993BF265025|/[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar